Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nařízení z Hradu: Ministerstvo obrany povede dočasně Nečas ... doufejme, že už opravdu jen dočasně ...
  • Každé ministerstvo se obejde bez ministra, to je pouze figurka, na kterou se potom svedou všechny průšvihy. Ostatně v období bez vlády taky všechno fungovalo
  • Ostudy národa .Budete se zodpovídat je to jen otázka času dokdy bude brusel dělat mrtvého brouka.
  • Pokud to bude jen dočasně čiže do voleb, tak to není zas tak špatné řešení, protože skutečným ministrem co se týká praktického vedení, odborného velení i provádění funkce bude v podstatě jako satisfakci mít znovu dosazený generál Picek co nebude chtít do ničeho stejně moc vrtat, když i on by tam byl dočasně a Nečas to bude víceméně jen zaštiťovat do ničeho už moc nezasahovat a parafovat svým podpisem ve svém vlastním zájmu,aby to nebylo ještě horší... Víc se od něj ani chtít raději moc nebude, protože na to cokoliv zásadního rozjet či měnit už je do voleb stejně málo času. Prostě se toto ministerstvo do voleb zakonzervuje a nový ministr už vyjde z nových dohod více méně po volbách.
  • ....zeptám se vás zde....kdo je tupější byrokrat, zmagořený straník mocí a asi duševní megaloman, než bývalý generální tajemník všehomíra Gustáv Husák???.....z Nečasova konání lze snad vyvodit závěr, že je to tento zhýralec posedlý mocí...soudruh Petr Nečas???...kdo souhlasí, ať zde klikne...líbí...děkuji....
    • Už to nehul, zabije tě to !!!
  • Teho paznechta be měli ož obřezat
  • Oj, Oj ,Oj to by ta válka dopadla, třeba i s Ruanda Urundi.
  • Přeběhlíci z ODS a VV do LIDEM jsou jako kostelní korouhvička:-)))podle toho jak fouká:-)))))

    Podstatou problému ovšem je tady toto:-))

    Odejdeme z vlády, podáme demisi, to se opakuje pokolikáte?Jsou to jen hrátky s Vámi ,aby jste neviděli tu podstatu co s Vámi a Vašimi dětmi udělali!!
    Vše k okradení národa bylo přijato, dar-restituce-přijato, důchodová reforma-dar zahraničním bankám přijato, DPH-přijato, státní rozpočet přijato,státní dluh se zvýšil za dobu jejich bačování o 1 Bilion, DPH se zvedlo za dobu ojejich bačování 3x ,došlo k praní? špinavých peněz pomalu za 65 miliard(nikdo neví jak to bylo zabezpečeno,aby k tomu nedošlo),došlo k okradení rodin s dětmi, zvýšila nezaměstnanost a bída,....krade se tady jako by měl nastat konec světa,...naco máme , k čemu potřebujeme LIDEM?:-)))))))bílého koně ODS a přeběhlíků z ODS,KDU,SZ a STAN v TOP09?:-)),že?:-))vše dokonáno:-)))čemu se diví, když to sami chtěli a podporovali?:-)))))))))))))
    • Jo, jo, půl století jsme budovali rudé socialistické "šťastné" zítřky a před 23 lety se komunisti přkabátili a dělají to samé, jen tomu říkají kapitalismus.

      A že byl přijat zákon o restitucích, to je v pořádku, já chci, aby se o opravy kostelů starala církev a ne aby to šlo z mých daní.

      A s tou "bidou" bych se moc neoháněl. Stačí podívat se jak jsou v těchto dnech obležené obchody a lidé kupují jako šílení.
      • Debilní kozomrde zajímavý je výsledek a ten byl 5:1 pro minulý režim, vím že to máš v té pitomé palici vylágrované, ale jelikož vím že jsi žil do r. 89 v německu a nyní tady hlásáš fašizmus, nečeká tě nic dobrého, dej na má slova.!!
      • Absolutně nemáš přehled. Systém byl výborný pro českou republiku. Jak již párkrát zde byly vyzdviženy výhody co systém obnášel, tak proti tomu nemáš žádné argumenty.
        Na co zkrachovala republika? To je na celkovou izolaci od HNUSNÉHO kapitalistického systému, který díky nakradenému materiálu z jiných od nich zubožených zemí, si mohli prakticky podplatit veškeré dění v ČR. Prostě socialismus se zločineckému řádu nemohl vyrovnat.

        A ty frajere budeš podporovat prakticky VYKOŘISŤOVÁNÍ ČLOVĚKA ČLOVĚKEM.
        • Seš tady absolutně nejhloupější.
    • Přesně! Pěkně jsi to vypsal. Dělaj se pěkní a přitom jsou to ZRÁDCI českého lidu.
  • Se z toho pokadí i bez salmonely z Anglie. Dobře mu tak! Magor z Moravy.
  • to není vládnutí,ale cirkus Humberto za podpory dědečka z hradu,který podepsal i kontraverzní navyšení DPH.Takový cirkus zde nikdy nebyl až u neschopného presidenta a vlády plné omezenců.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit