Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vlastnictvi ceskeho dokladu nic neznamena.Odebrat ceske doklady cizim vandrakum, prizivnikum, kteri obdrzeli obcanstvi nezakonne, na zaklade trestneho cinu a pak supito presto, odkud pritahli.
  • Narkomany a kriminálníky nechceme za sousedy, Narkomanu a kriminálníku je v CR 90 procent, zbytek jsou zlodeji, co rozkradli republiku.
  • Zavedení domovských listů a cikánských legitimací jako před válkou je jen otázka času, protože od r.45 si s asimilací cikánů nikdo neporadil - prostě to nejde. Proto musí nastoupit jiná legislativní opatření. Cikáni se nesmí usadit kde chtějí, protože se pak stanou zdrojem konfliktů a kriminality, takže to je jediný způsob jak tomu předejít. Teprve když se někdo chová jako člověk, má nárok i na lidská práva, jinak ne !!!! Falešnou humanitu, toleranci ke každému a sociální dávky za nic - to skončí a Evropa to brzy zažije. Je to totiž proti zdravému rozumu, takže dlouhodobě neudržitelné.
  • Zapomněli jste na cikány, těch je nejvíc a když uděláte anonymní referendum, zjistíte, že je nechce nikdo za sousedy. Jsou po staletí nereformovatelní, rozeřvaní, nekultivovaní, nepořádní a nebezpeční.
    • rec o cizincich tam je. Cizinec jak ktery . Tenhle se moc nepovedl. Vlastnictvi ceskeho dokladu nic neznamena..
  • proč tam ten režimu poplatný admin nenapíše pravdu a to,že 100% slušných českých občanů NECHCE ŽÍT VEDLE CIKÁNŮ
  • protože jste si ráno nešlehli pořádnej matroš! Až budete v "nirváně", tak Vám nebudou vadit ani kapitalisti!!!
  • Kolik bezchybných kádrů by v tom "zdravém jádru" vůbec zůstalo. Nestačila by jim nějaká opuštěná vrtná plošina v Severním moři ???
    Po listopadu se jednotná, všudypřítomná, tradičně husitsky loupeživě založená, na feudálním, dědičném, třídně zakomplexovaném kádrovém principu konsolidovaná a „jediná vedoucí státní strana KSČ“ spolu se svými, po srpnu 1968 plánovitě vytvořenými zemanovskými „disidentskými“ zálohami, za účelem udržení své reálné moci, pod vedením KGB „leninsky“ strategicky rozdělila na tři bojové a navzájem koordinované proudy, předstíraně a teatrálně spolu „politicky soupeřící“: 1) revoluční a třídně uvědomělí, přízemní „užiteční“ idioti zůstali v KSČM a odborech (aniž by se byť i jen pokusili založit alespoň jedinou vzorovou neparazitickou produktivní sociální firmu, penzijní fond, nebo proletářský kibuc) a v pohodlí vyčkávají na svoji šanci od masy neschopných socek; 2) mazanější zemanovští hajzlové podvodně „obnovili“ komunisty zničenou ČSSD; 3) nejcyničtější klausovské kryptokomunistické kolaborantské svin- založily z prstu vycucanou „pravicovou“ ODS a estébácké hlídací a vyděračské ABL agentury, různé tunelářské firmy, a pomalu zakládají nové krajně nacionalistické, protizápadní a zamindrákované partaje. Ani „levicová“ křídla v šovinistické, izolacionistické a kleptokratické nabídce nezůstávají pozadu a občas si s „pravičáky“ navzájem prohodí klíčové členy (Rath) a papouškované fráze. Takto je totalitně nevolnicky vychovaný, závistivý, zápecnický, bezradný a stádovitý volič fackován z více stran jako kibic v mariáši a může si vybrat, komu střídavě skočí na lep a koho bude „vlastenecky“ živit a na koho naopak v pracovní době žlučovitě prskat na bezplatném internetu pod taktovkou ruského agenta sjednotitele Vjačeslava Pružinského a jeho věrného soudruha Miloše Žvanila - až do návratu zdegenerovaných „árijských“ čechů do ruských stepí - či dokonce až za Ural - a jejich náhradou Novými Rusy.
    Tak jako původní bolševici prošustrovali poválečný lup, tak ti nynější stihli vyplýtvat výnosy z privatizace zkomunizovaného majetku do pochybných spřátelených tunelářských rukou. V nové nesametové revoluci už nebude z čeho rozdávat a bude se začínat od nuly.

    Nejzkorumpovanější jsou čeští kolektivističtí, ba stádovití voliči: za guláš, mávátka a jalový slib čehokoli prodají svůj hlas komukoli. Šarlatánský systém, založený na zhruba rovnoměrném zisku „standardně klauzemanovsky“ získaných hlasů pro falešné, umělé, neautentické a následnické partaje, vzniklé rozpadem „vedoucí síly KSČ“, nutno nahradit občanskoprávním adresným a zpětnovazebním systémem, z občany permanentně individuálně prověřovaných nejlepších zastupitelů - bez ohledu na jejich partajní příslušnost. Národní mužstvo se také sestavuje z nejlepších hráčů – nikoli „většinově“ z nejvlivnějších klubů a jejich bafuňářů, zajištěných finančně na čtyři roky. Každé jiné řešení je „falešný a prázdný“ šarlatánský trik.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.Nepomůže nic jiného, než úplná obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • A taky komunistu za souseda nebrat,je to pakáž hloupá a líná *3* *3* *3*
    • Tak by jste si neměli co vyčítat.
  • Dobrý důvod na zavedení speciální daně - tzv. sousedská daň a pokutu od EU, za nehoráznou xenofobii. Takové báječné multikulturní obohacení zdrogovaným sousedem, brutálním násilníkem, roztomilým čorkařem nejlépe s kůží barvy kofoly, která je obohacena hezkými modrými obrázky, jednoho potěší a rozšíří jeho sociální cítění. Zvláště když ví, že ti co pomáhají a chrání, vám jako podporu pro komunikaci s takovouto lidskou kvalitou, sdělí : "Více osobní statečnosti". Takže jste pánský orgán či dámské přirození, jen tak na potkání, ale to je ta krása multikultury. A na toto je třeba dát peníze ....
  • Co je to proboha za sračku?!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit