Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už mne přestává bavit platit ze svých daní různé vychcánky, podnikatele, kteří nemají zisk, ale "vytvořili" pracovní místa, Železného televizní stanice, nepřízpůsobivé, kteří se štítí pracovat, mananenažery, kteří vedou své společnosti "zu Grund" , poslance ,jejichž hlavní náplní je naplnit své kapsy.
    V neposlední řadě také vyčurané megery, které se nechaly po desátém dítěti sterilizovat, aby neměly doma jesle a školku. Nyní by z tohoto chtěly ještě vytřískat majlant.
    Pokud vím, tak všechny připady probíhaly tak, že ženy, které byly v nouzi nebo byly svobodné matky, které měly pět dětí a nebyla možnost je uživit, bylo jim navržena tato možnost. Po výkonu dostaly ještě zaplaceno 10 000 (dnes by to ve spotřebním koši dělalo HODNOTU 100 000).
    Toto odsouhlasily ve střízlivém stavu a při plném vědomí! Pokud toto nebylo dodrženo, ať "škodu" uhradí ten, kdo o tomto rozhodl protiprávně
  • Jen mi někdo prosím vysvětlete tu nedobrovolnost onoho aktu, když byl čin motivován 10000 Kčs,-?
    • Myslím si že to je zase nějaká kulišárna aby cikánky dostali peníze *16*
  • Před odškodněním nejprve je třeba posoudit,zda uvedená žena by další potomky dokázala uživit z výsledků své práce.Pokud by výrobou potomků pouze dělala dojnou krávu ze státu,tak jí nevyplácet nic.
  • Co ty Romky odškodnit v naturáliích? Přídělem cikáňat z děcáků aby konečně měly koho živit,,, *15*
    • Stoprocentně souhlasím!!!
  • Pokud vím, tak se sterilizace nabízela i neromkám, které už porodily alespoň 3 děti a měly zdravotní problémy, nebo už více dětí nechtěly. Ale pokaždé sterilizaci předcházelo poučení a vlastní souhlas stvrzený vlastním podpisem, který byl uložen v chorobopisu. Proto si troufám tvrdit, že jakékoliv odškodňování není na místě, protože všude platí, že rozhodující je podpis dotyčné. To, že tady zase jacísi humanisté rozjíždějí odškodňovací akci, aby se zviditelnili, není na místě a brzy zjistíme, že vlastně byly sterilizovány všechny Romky, protože milují své děti. Jen se ptám, proč jsou jejich dětmi přeplněny dětské domovy.
  • Vychcané cikánské mrchy zase mají nový zdroj jak získat prachy: naflákají si dostatek potomků a pak se nechají vymyškovat a budou žádat odškodné.
    • Píšete kdesi - Další kost předhozená plebsu.
      A Vy jste něco víc ? Žerete a se-ete stejně jak plebs, tak na co si hrajete ? Tady pi-ujete o stošest !
      • Georgu, za tu kost předhozenou plebsu považuji přímou volbu presidenta, protože to nic jiného není. Já nediskutuji o tom koho ano a koho ne. Samozřejmě jako zodpovědný občan budu volit a při výběru z kandidátů budu především hledět na jeho morální kredit než na nějaké plané sliby. Zatím je ale dost času hovořit o tom kdo to bude.
        Jinak si vyprošuji, abys mě tady kádroval a poučoval co smím a nesmím, toho jsem si za komunismu užil dost a dost. Kádruj si doma svou ženu, jestli nějakou máš a to dokud tě nevezme po hlavě amoletníkem.
  • Paner bože to jsme opravdu tak tupí abychom té cigošské sebrance skočili na dlaší levárnu jak z našich daní třískat peníze? Ten doby..tek nikdy nedělal, nedělá a dělat nebude i kdyby bylo milony volných prac. míst. Jen sekat haranty a když u to nejde tak se obrátí na jinou stranu a budou mačkat peníze za "neoprávněnou" sterilizaci. A naši potroublí humanisté jim na to skočí. Hnus, hnus, hnus.
  • Ta kastrace byla zákonná. Nárok na odškodnění je výsměchem zbývající populaci která na ně dře a parazity vyživuje. Když někdo nemá vlastní rozum a množí se nekontrolovatelně tak to musí jiný zastavit. mohl by vzniknout hladomor. Zrovna tak se to dělá s toulavými psy a kočkami.
  • ŽEN????já myslela,že se to týká jenom cikánek!
  • Makat nebudou,plodit děti už není výnosné a tak zase nějaký podvod.Možná si to budou dělat i doma!.Možná i cikáni???!!!!
    *2* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit