Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit

  • Potvrzuje se, že politika se týká zájmů jednotlivých skupin, co se v ní "pohybují". 

    Není-li v zemi  zajištěn ekonomický růst (což nám v dohledné době nehrozí), "koláč" vytvořeného příjmu státu je rozdělován nerovně - a někdo na tom vždy tratí. 

    Tak jako vždy. . . 

    Jistě se brzy dozvíme, kdo si polepší a kdo bude (a na koho) doplácet - i kolik.

  • A to máme štěstí že vyhlášený sněmovní parazit a balamuta Volný se nevetnul znovu do sněmovny.To by byly hodnoty, to by byla procenta. Občan II. kategorie by tady hulákal a pomalu dával všechny do latě. Moc pěkně zacvičili s odpírači v Italii. Nechceš, nemusíš. Jsi bez práce, klidně i podpory. Přeci se nemohou někteří ač neradi podřídit - a druzí dělat svobodné frajery. To všechno mohou. V jeskyni, detenci, izolaci. Ale parazitovat na systému a když jim bude nejhůř? Pak šup do špitálu? Takovým náleží samoléčba. Všichni jim budeme tržet pěstičky.Maximálně.

    • Dědku doufáme že půjdeš příkladem. Stačí v tvoji zaprdeny vesnici , Itálii sem netahej. Stejně nevíš co to slovo vůbec znamená. 

      • CHACHA keťák, král páchnoucích igeletek se hlásí o slovo? Ale toto není místo pro dederony, živořící pod německým mostem. Skopčáky a vyvrhely tady nemá nikdo rád.

  • mun.go

    Hlavně už je po volbách a je možné zase zpřísňovat opatření a zavádět omezení.

  • Opakuje se stejný scénář jako vloni...☹️

    • Ale kdepak, nebude se opakovat. Noví páni s tím zacvičí jedna dvě. Alespoň vždycky říkali, co stará vláda dělá špatně, takže to jistě nebude problém. Tak se budeme těšit, jak to zvládnou. Mají na to skvětý Anticovid tým. 

      • Jindrichu- opět vaše jedovatost...

        Vládu kritizovali hlavně za předražené nákupy zdrav. pomůcek...mnohdy nekvalitních...

        A že předražené byly, to snad uznáte i vy...

        Nebo si myslíte, že s nástupem nové vlády covid19 vymizí...?!

        To si nemůže myslet naiva, ale  blbec...

        • kdo to asi řekl , to je chřipčička , dcera je v karanteně neb se vrátila ze Španel ,hihi, roušky mame pro všechny , best in covid , konečně řešme zahrádkáře a ne nějakej covid , před volbama žádná opatření , užijte si vánoce pak přitvrdíme , 

          sakra kdo to moh bejt 😎 ?

          asi nějakej nadutej blbec

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit