Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • USA by v tom neměly být samy. Měly by pomoct jak Rusko, tak i Čína. To nebezpečí není zase zanedbatelné.
    • Širší spolupráce mezi těmito protikladnými zeměmi je zatím málo pravděpodobná, protože by tyto země musely poodhalit úroveň svých technologií(i tajných) a to by pro ně do budoucna znamenalo nejenom ztrátu výhody prvenství, ale i možnosti okopírování konkurencí.
  • No - zasae někdo poručí větru, dešti. Jen doufám, že pokud se o to kdokoli pokusí, tak to spadne na jeho hlavu.....
  • už natírá vrtnou soupravu odrezovačem a čistí vrtací hlavici
  • V ČR jsou ještě dneska vesnice, kde není přitažená pitná voda. Kdyby byla NASA tak laskava a přitáhla jim pitnou vodu, když už starostové těchto obcí raději investují do víceúčelových hřišť či jiných nesmyslů sloužících a podporujících zahálčivý způsob života tamní mládeže. Neskromný přáním by bylo, skopat Jihočeský kraj s krajem Vysočina do kulata a jediným mocným kopem tuto kouli blbů a pablbů vyslat do hlubin vesmíru, někam k nekonečníku...
  • Podobný fantasmagorický nápad měli už před mnoha lety v CCCP. Oni ho ale realizovali a odklonili tok několika řek. Místní ekosystém se totálně zhroutil a Kaspické moře skoro přestalo existovat. Tehdy jsme si říkali - co lze očekávat od komunistů... No ale, že podobný nesmysl napadne i amíky, tak to mi došlo až nyní, kdy vidíme, že demokracie v kapitalismu je otázkou nejvyšší nabídky, kde je člověk člověku vlkem a likvidace pracovních míst a administrativní uzdravování bezrukých a beznohých invalidů od úřednického drábkového stolu je vydáváno za pokrok...
    • Kmotře, netušíš o co jde a jen se ztrapňuješ. Dokazuješ, že fetování komunismu vede k degeneraci.
      • Ví dobře, o čem píše. Ale trochu zmateně. Kaspické moře začalo vysychat, když mu odebíraly přítokovou vodu zavlažovací systémy do polí s obilím či k jiným plodinám.
        Pokud jde o (nejen) Drábkův systém právního přetváření invalidních na naprosto zdravé, musím toto potvrdit. Kamarád nemá obě nohy pod kolenem a rok co rok lékařksými nálezy dokladuje, že mu nenarostly nové... a nakonec, znám se s pánem, který má více jak 30 let useknutou hlavici kyčelního kloubu, má tzv. totálku a rok co rok dokládá i snímkem RTG, že mu nenarostla nová, či spíše, že tu svoji, z ušlechtilého kovu nestřelil do sběrných surovin. TAK KDO JE TADY BLBEC A MAGOR?
        • Mám na mysli tu otázku asteroidu. Jinak s tím obracením toků řek v CCCP a nejen tam má pravdu. V ostatním to má zmatené.
        • jo, byly to lány s bavlnou...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit