Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ovšem velice vpředu je zdejší přepravce Travel Servis.Nositel svěžích nápadů, jak přečurávat zákazníky. Kvalitně vychcaná a podrazácká partička.Mají aerolinky co vás přepraví na dovolenou.Mají tady monopol.Je zavedeným standardem v EU, že když letadlo nabere zpoždění,vinou přepravce - je třeba platit náhrady. Ale tito profesionální loupežníci se naučili odradit zákazníky, kteří požadují satisfakci . Odradit je profesionálními obstrukcemi, zdržováním a trapnými výmluvami.Profesionálové v mlžení a lhaní. Se ani nechce věřit co neskutečného jsou schopni tady jmenovaní darebáci vymyslet, jen aby nemuseli proplácet. A úplně nakonec, když je věc vyřízena odpovědná pracovnice má "dovolenou". Slovem Travel Servis - hnůj všech hnojů.

  • josef.chmela

    To je ten pravý co může hodnotit jaké jsou naše firmy. V životě v žádné firmě nepracoval, on vlastně nikdy nic nevyráběl, pouze kecal a vymýšlel blbosti. Teď zjistil, že u nás se dá politikou docela slušně uživit, tak zakládá nějakou bezvýznamnou politickou straničku aby opět nějaký ten milionek ze státního odsál. Takovéto příživníky a nemakačenky mám nejraději.

    • Pokud je mi známo, pracoval a ještě pracuje ve veřejnoprávní firmě Česká televize a také jako novinář.

    • No je to ohromný byznys taková politická sekta...pardon strana. Za nic to nenese odpovědnost, jen to blbě kecá a když se zadaří nalákat lidi, státní peníze, tedy naše daně tečou do soukromých kapes ostošest a navíc ta imunita, beztrestnost taky není k zahození....😯 se divím, že ten stát ještě nezkolaboval když je tu tolik stranických vyžírků...každá soukromá firma by je buď s rozumem kopla do pr..ele, anebo pod jejich vedením zkrachovala.....ale ve státě to zdá se nikomu nevadí....

  • Desetitisíce schopných co umí přemýšlet a tvořit jsou už dávno za hranicí tohoto státečku. Mladí schopní, studovaní si vezmou od mámy buchty a hurá do světa. Schvaluji všem ať jdou na zkušenou. Politici těmto schopným mají udělat jednoduché podmínky a ne jim nadávat viz. Babiš všichni kradou. Pokud mi Babiš bude neustále nadávat, že jsem zloděj který nic jiného neumí než lhát, krást, tak se na něj z vysoka vy.... ať si ještě nakrade než pr..... do hlíny když má stále málo. Jaký to vlastenec!!! Živit neschopné úředníky co umějí jenom buzer ne, mladí odejděte a zařiďte si život po svém, planeta je dost veliká pro všechny.       

  • "Zeman vrací lidem sebevědomí a důstojnost"

    a to samé bere kavárníkům a rádobyelitám 🙂

    • Zeman se svým svým slovníkem, chováním a alkoholismem řadí mezi lidskou spodinu. A svým vlastizrádným podlézáním Rusovi a Číňanovi a jednáním rádoby "cara gosudara" dokazuje, že to chování práskače MANa nezměnil a vzhledem ke své degenaraci ani změnit nemůže.  Každý slušný člověk se musí stydět, že TOHLETO je "symbolem" naší země a že se vyvaluje, chlastá a hulí na hradě českých králů a na zámku v Lánech. FUJ !!! Takhle se nechovali ani komunističtí presidenti, i známý hospodský povaleč, harmonikář a ochlasta Zápotocký dbal na určité "dekórum".

      • josef.chmela

        Jako bezvýznamná menšina si kecej co chceš. Našemu prezidentovi bys nestál ani za odplivnutí. To je velké hrdinství sprostě urážet, nadávat a osočovat prezidenta jako anonym. Ty nejsi hrdina, ty jsi sprostý kanálový odpad.

      • Něco jiného z repertoáru by nebylo? Diskuse by měla jít k úrovni českých firem, jak to vidí favorit serveru Tiscali. 

        Jenže plivanec na pana Zemana se hodí vždycky, že? Je to ale potřeba pořád dokola? 

        • Pokud je repertoár obsažen v krátké smyčce (nebo vypálen do ROM), pak měnit nelze.

          Poskytnout standardní plivanec jako jedinou reakci na rozbor situace podaný představitelem politické strany je přece tak samozřejmě snadné! Diskuse je pak zbytečná a řádní občané mají potřebný "klid na práci", jak požadoval ÚV KSČ již v roce 1989.

  • Mluvit o potenciálním spojenci TOP 09 či STAN při rozjezdu na politické dráze není zrovna nejprozíravějším projevem "duchaplnosti".
    • Přesně!

  • kuwa v demmentgracyjy nekdo ponizuje ostatni lidi ?! nechapu

  • My mu ale nabízíme Evropskou unii, to je něco vzdáleného, k tomu nemá vztah. Chce Čechy. A kdo mu nabízí Čechy jako národ, kdo mu nabízí 'pojď, budeme dělat vojenskou službu, budeme ochotní tu zemi bránit, něco pro ni uděláme'? Kdo říká tyhle věci? Říkají to jenom lidé, které máme za nácky, ale já si myslím, že to mají říkat také liberální demokraté.

    • A co má být to pojítko?

    Národ.

    • Národ?

    Národ. Není jiného zbytí, než se vrátit k osvědčenému, ne pitomému nacionalismu, ale vlastenectví. Lidem na jejich zemi musí záležet. Musí být na ni hrdí. Když tady vyjede nějaký nový Baťa, všichni na to musí být pyšní. 

    --------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Tak já jsem vlastenec. A jako vlastenec pochopitelně chci Moravu jako národ. Tedy počkám až bude strana iMoravsko. A té dám podporu. Snad se opět brzy objeví nějaký významný podnikatel jako byl Moravan Baťa.🙂 Jen nechápu, proč Češi jsou hrdí na Moravana Baťu? To sami nemají žádnou osobnost? To by potom stejně tak mohli být hrdí na Adama Opela a jeho rodinu zakladatele slavné automobilky. Koneckonců stejně už je skoro všechno v Čechách německé, že...tak vo co gou...?

    • Cituji:" Jen nechápu, proč Češi jsou hrdí na Moravana Baťu? To sami nemají žádnou osobnost?"

      Ale mají, jistěže mají: Ringhofferovi byla pražská německá rodina podnikatelů a průmyslníků. Righofferovy závody byly jedním z největších průmyslových závodů v Rakousko-Uhersku.
      Po sloučení s kopřivnickou vagónkou nesl podnik od roku 1936 název
      Ringhoffer–Tatra a po druhé světové válce byl znárodněn pod jménem
      Tatra.

      • Tak vida. Němci se sloučili s Moravany a říká se tomu "český" podnik. Tak to když se Němci sloučili s mladoboleslavskou Škodovkou, to bychom na oplátku mohli nazývat "moravský" podnik, není-liž pravda?😂

    • mun.go

      Morava a Moravané už existují, o tom netřeba pochybovat. Administrativní uspořádání této republiky však neodpovídá historickým zemím - Češi si z Prahy pro Čechy usurpují celou rozlohu státu, třebaže Morava je země historicky starší a na roveň postavená Čechám.

      Zmršené krajské zřízení je finančně nákladné a doplnění o umělé NUTS II z něj dělá stále bobtnající zásobárnou v podstatě zbytečných úředníků. 

      • Příteli, já se považuji na prvém místě za Člověka, pak za Evropana a pak za Čecha ve smyslu Občana České republiky. ČR tvoří historické Království České, Markrabství Moravské a knížectví Slezská. Mám kladný vztah ke svému rodnému městu, ale nikdy jsem se nevymezoval vůči obyvatelům jiných měst nebo dokonce vůči Moravanům, Slezanům nebo Slovákům a jiných Evropanům nebo snad dokonce neevropanům. Mezi Moravany i Slezany mám řadu dobrých přátel. Jak je vidět, někteří obyvatelé moravského venkova se dosud nezbavili svého pocitu sebestřednosti až "nadřazenosti". Měli bychom všichni spíš spolupracovat, hledat co nás spojuje a nevymýšlet si co nás rozděluje. Nezapomínejme na dávnou antickou moudrost vyjádřenou heslem "dividae et impera" (rozděl a panuj).

        • Promiňte, ale Vaše poznámka k heslu "Rozděl a panuj" ztrácí poněkud smysl. Jak praví Wikipedie

          Heslo rozděl a panuj (latinsky divide et impera) pochází z doby starověkého Říma. Vychází z poznání, že znesvářené a rozdělené skupině se vládne snáze, než skupině semknuté a vnitřně jednotné.

          Předchozímu ovšem souhlas.

        • mun.go

          ČR tvoří historické Království České, Markrabství Moravské a knížectví Slezská.

          Ano, jako jeden nerozlišený celek a bez adekvátního postavení jednotlivých historických zemí.

          Ve vesmíru se považujte za Člověka, na platetě Zemi za Evropana a za Čecha v České republice.

          Já se považuji v ČR za Moravana a nehodlám o tom diskutovat.

          To, co nás rozděluje, je právě ta zarputilost, s jakou Češi odmítají uznat právo Moravy na správu své vlastní země - a jak dlouho o tom přemýšleli, než dostali současnou podobu "vyšších územně správních celků". 

          P.S.

          Kde máte na u Moravanů jakou sebestřednost a nadřazenost? To jsou typické vlastnosti pro Čechy a Pražáky.

          • Tomu člověku nad tebou se nesnaž nic vysvětlovat. Je to zde známý "dinosaurus" živoucí fosílie, jenž zakrněl svým myšlením a chápáním ve středověku a v lepším případě v polovině dvacátého století. Kdyby bylo po jeho, tak dodnes se učíme, že Země je středem Vesmíru a Galilea Galileiho by nechal popravit jako kacíře a protikatolického bolševika. Zbytečně s ním ztrácíš čas....😀

          • Příteli, asi jsme si nerozuměli. Morava je krásná země a spolu s Čechami a částí Slezska tvoří Českou republiku, jež je součástí Evropy, tj. EU, budoucích USE. A to je důležité. A to že se někdo na prvém místě považuje za Moravana, to je jeho svobodná volba, já ji respektuji a nemám necítím žádnou potřebu mu ji vyvracet.

            Jestli by bylo lepší zřízení zemské na základě historických zemí nebo zřízení krajské, to by byl jistě předmět odborné diskuse se zvážením pro a proti, ale na toto téma zde nehodlám diskutovat. Myslím, že to je ostatně nepodstatné, jsou věci mnohem důležitější.

            A jak by chtěli Moravané sami spravovat svoji maličkou zem? Utvořili by MR, Moravskou republiku, která by se stala středem světa? Už jsem uvedl to antické "dividae et impera". Jistě by netrvalo dlouho, než by se našel někdo, kdo by chtěl vládnout.

            A pokud jde o sebestřednost a nadřazenost některých Pražáků, tak to jsou právě ti "Pražáci", co se to Prahy přistěhovali odněkud z venkova a přinesli si sebou právě tu svou nadřazenost.

            • mun.go

              Aby Moravané mohli spravovat zemi moravskou, musí administrativně existovat.To by pro začátek stačilo. Bohužel Češi vymazali Moravu z mapy s tím, že přece "Čechy jsou všude".

              Rozděl a panuj - to jsou ty nesmyslné kraje, nerespektující historické hranice + ještě nesmyslnější NUTS II. Co komu v Evropě řekne region Severozápad nebo region Jihovýchod?

              O maličkou Moravskou republiku strach nemějte. S počtem obyvatel kolem 4 milionů není zdaleka nejmenší evropskou zemí.

              List of European countries by population  

  • Dobrý den,

    tak je docela zřejmé, komu se kde poskytuje mediální podpora, Tedy kdo za koho bude kopat.

    Soukup sám za sebe, Seznam.cz  a ČT1 za kohokoliv, kdo má ve znaku Slunce a jak patrno Tiscali se zhlédla v panu Šternovi.

    Inu proti gustu...... jen je dobré vědět. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit