Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V této zemi jsme diskriminováni všichni, neplatí základní lidská práva ani svoboda, vše je jen cár papíru a alibismus, a ta banda lumpů co vás zaměstnává vše promrhá a rozkrade, tak z čeho byste chtěli přidat? Sám nestojím tento stát ani korunu už dvacet let, jen mu sypu a sypu a nemám nic, pardon vlastně staré ojeté auto, výhled do budoucna nic a zase nic a tak to má většina lidí v naší rozvinuté, pokrokové ......
  • To samé si mohou říikat pracovníci v zahraničních montovnách.A to ,na rozdíl od učitelů, nemají tolik dovolené.Hodina ,má u nich šedesát minut a všechny ,ty minuty,se musí odmakat.
    • Klasi, Klasi. Nemá smysl tu asi vysvětlovat, že učitel ani náhodou nemá 45 minut, ale taky těch 60, taky třeba do pěti šesti a dokonce má na starost mraky dětí, za které má trestní zodpovědnost (což dle kvality mnoha výrobků z montoven a českých fabrik by dělníkovi jen prospělo). To jsou holt věci ke každé profesi patřící a lidem mimo neznámé. Také je faktem, že dovolenou si učitelé vyberou o prázdninách, přes rok ji má jen málokdo. Ale pokud je to takový lehár ap ohoda, proč nejdete učit? Jistě se svou zkušeností z praxe (hádám tedy s prací v montovně) po Vás a Vašich zkušenostech sáhnou na kdejaké střední škole či základní. Či dokonce vysoké. Praktickcýh zkušeností je tam pomálu a za ty peníze to s těmi dovolenými a s tak krátkou pracovní dobou stojí za to a nebude to problém, což?
      Jan11: dojemný životní příběh. Srdce mi krvácí. Střelím argument který lítá k učitelům také zpět. Tak může pracovat pan syn jinam. Může u soukromníka vydupat lepší pracovní dobu či plat. Taky by klidně mohl tu školku. Může cokoliv co bude chtít, nikdo ho tam nenutí být a nevěnovat se rodině. Taky nemusel mít děcko, které pak ovšem za něj při jeho nenažranosti s kariérou budou vychovávat ve školách, že. Nebo Vám uniká, že pokud na nějaké peníze a podmínky nemá nárok učitel, nemá na něj analogicky nárok Váš syn a nikdo jiný? Je to jen o tom, co si kdo vykřičí, zařídí a vyboujuje.
      P.S. křik odborů se mi hnusí a je z něj na blití. Problém nejsou nízké platy, ale tabulky, mizerná úroveň přípravy učitelů, nekoncepčnost ministerstva, byrokratická buzerace.
  • Pokud se Vám jeví Vaše dosažené platy diskriminační, tak si zasloužíte jen do rypáku. Už to jinak nelze říci. Syn dělá u soukromníka, má vzdělání, maká denně v průměru 10 hodin, každou druhou sobotu v práci. Má ještě dva týdny loňské dovolené, ta propadne. V létě dovolená sem tam jeden den. Korunu za přesčas nevidí. Za 22 hrubých, stresy, rodina s malým děckem. Nedostali ani školku, školky se rozkrady, tak žena ztratí práci. Tak se žije! Vy máte 3 měsíce prázdnin a pracujete 22 hodin týdně, holoto! Je putna, zda naučíte nebo nenaučíte. Žijete v hlubokém socialismu!
  • Zdá se vám, že berete málo páni učitelé? Tak to zkuste u hasičů, u policie, nebo třeba u armády. Ti nejodvážnější to mohou zkusit u soukromníka. Schválně, kolik vám bude platit a co za to od vás bude chtít... kolik práce například... *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit