Přejít na výpis diskuzí
Naši drazí komunisté a Mugabe: Podobnost čistě náhodná?
24.11.2017 | Pavel Jégl
131 příspěvků
-
xxx
-
Protože jsi úplně blbá. Obrať se vepřovou palici zeMAN nebo Karl.
-
Tady ten místní" bijec pitomečků" je ale pořádné pako. Kdo to má tady ty jeho výblitky číst? Proč nezasáhne Tiscali? Asi ho platí ta bukva Ovčák?
-
... jak já tě miluji, už asi musíš do klece, no, já právě šoustám, je to dokonalé, ...
-
Je tady ještě Karl, ta prasečí držka? Nebo zeMAM, jedna a táž vepřová palice.
-
... jenom idioti jako ty sedí u PC zde, blbe, čau, mizím :)))
-
tys tu chyběl, taks nám zamečel a teď vyskoč a upaluj za svou milou do kozího chlívku.... *15*
-
Proškolte nás, prosím, také o veliké "výpomoci" poraženému Německu ze strany SSSR (RSFSR) od 20. let minulého století (alespoň do r. 1933, poté spolu "uklohnili" leccos dalšího). Třeba v oblasti vývoje a zkoušení tanků, letadel, jedovatých plynů atd.
Mince má vždycky dvě strany, co myslíte ?
O těch táborech jste to, vážený, chybně prohodil - nejdříve je převzali komunisté, až později nacisté. To je neznalost nebo záměr balamutit ?
Zato v rámci tzv. osvobozeneckého boje za nezávislost (kolonií obecně) vykonal SSSR nepochybně mnoho dobrého, v té Africe konkrétně se z toho dodnes nevyhrabali ...
Chce to, nejlépe bez podjatosti, dostudovat dějepis (např. politicko-ekonomickou část) a zjistit si "přínos" všeobecně, po kom konkrétně a hlavně ta "tráva tisíc let neroste". -
xxx
-
Sedím tu u PC, a přemýšlím, jestli-že ti, kteří tu píší, jestli-že i oni znají dějiny?
-
... kdyby tě nepočala tvá matka alkoholička, svět by o nic nepřišel, blbečku, teprve jednoduché :)))
-
xxx
-
xxx
-
krást a pobírat sociální dávky? Že natom budeš jako modrotopáčtí politruci kteří se teď budí hrůzou ze spaní že ještě jedny volby a po čtvrtstoletí darmožroutství budou muset začít pracovat?
-
Ty chceš abychom hodně klikali, viď ty prasečí tlamo? Zajmane, že jsi vepřová palice a na vánoce už bys měl jít do prejtu.
-
Co komunista, to zloděj. Viz Bureš.
-
bude třepat haxanama? Kdy?
-
Já myslel Martu Semelovou , tu undu z PS *1*
-
Mám strach, že po vládnutí tandemu nemocný opilec Zeman a zloděj Bureš se nám povede jako v Zimbabwe či v hladovém Rusku...
-
Tak podle tvé prezentace jsi teplej kretino zjevně ty sám, navíc hodně "na víko". A neopakuj se furt dokola jako flašinet (víš vůbec, co je rypák, hňupe ?).
Určitě nejsem takový zapařený šulínek bez mozku, jako ty !
Ztráta času s blbečkem tvého ražení. Tebe asi mají doma a v okolí moc rádi, co. Jestli jsi takový opruz, jako tady, tak to potěš - anebo doma musíš držet hubu a krok ? To by leccoss vysvětlovalo ...