Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevím jestli ty střílečky s cákanci krve a s tucty mrtvol vyvolávají agresitivu. Ale takovou "zábavu" si volí jedině psychopatický jedinec. Normální člověk si vybere jinou zábavu. Ale je lepší bavit se s takovými zhovadilostmi než organizovat a provádět "bratrskou pomoc" Ukrajině. *2* *2* *2*
    • Střílečky jsou rozšířené v čechách už přes 10 let... zatím nárůst akcí typu vystřílíme celou školu, nebo s motorovou pilou se procházet po ulici myslím zaznamenán nebyl. Ale nedělejme unáhlené závěry... třeba se to projeví až za 40 let, kdy ta 1/5 lidí co tyto hry v mládí hrála vezme do ruky nástroje zkázy a začne apokalipsa.

Přeci jenom dítě co šikanuje ve škole je méně společensky nebezepčné, než ten kdo si spustí moorhuhn!!!

A ano.. normální člověk si spíše vybere zábavu typu diskotéka, kde se může zlejskat a zašpásovat bez zábran s opačným pohlavím... to pouze nemocní jedinci zůstávají doma a pěstují si patologické vady hraním počítačových her, aby posléze oblékli pláště svých superhrdinů a šli si zalítat skokem z vysokého věžáku.
    • občas mne to baví pozabijet pár nácku ale že bych to vyhledávál to né *7*
  • Nechápu sdělení, že vědci zjistili... Je to přeci jenom na schopnosti každého člověka, vnímat realitu a fikci, V každém případě platí s čím zacházíš, s tím taky scházíš. Všechno, čím projdeš ve Svém životě, na každém vždycky něco zanechá. Mě třeba zajímá dění ve vesmíru, nevím proč, pořád se vracím ke všem info na tohle téma. Co bych za to dal se tam osobně podívat. Ani by mě to nenapadlo kdybych se tím nezabýval. Míra
  • Nejhorší je Člověče nezlob se !
  • Tohle mi přijde jako nesmysl. Já hraji hry od svých snad 10 let a nic to na mě nezanechalo. Naopak mi to v budoucnu hodně pomohlo. Doufal jsem, že tyhle nesmysly jsou naštěstí již dávno vyvrácené. Já například dceru také nechávám hrát, našel jsem přehled online her zdarma a vybral ji hru co jí baví. Nic násilného. Hodně ji baví například Star Stable nebo My Free Zoo. Vždy je fajn přečíst si nějakou recenzi než jí to pustím, fajn přehled mají na ChciPoradit.cz. Jsem rád že se naučí více s počítačem. Tyhle hlouposti jsou skoro zbytečné si myslet, každá doba svoje :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit