Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co se zemí, kde každý sedmý občan má obecnou negramotnost a 75% jich má nadváhu, kde 6% obyvatelstva Ameriky ovládá polovinu bohatství světa a obyvatelstvo této země utrácí více jak 10 miliard USD za rok na potravu pro domácí mazlíčky, což by stačilo na to, aby se na celém světě ztratila negramotnost..V čem je "1" ?..Amerika utrácí na kosmetiku ročně 8 miliard USD, což je o 2 miliardy USD více, než se na celém světě dává na základní vzdělání a má první místo ve světě v počtu milionářů a miliardářů, v počtu lidí co jsou zabiti střelnými zbraněmi, výdaji na elektrickou energii na osobu, znečišťování ovzduší /720 kg na osobu za rok, výdaji na ropu, výdaji na plyn, kalorii na osobu, počtu znásilnění, počtu sebevražd dětí do 15 roků, ve všech školách v USA mají detektory kovu, protože nošení zbraní do škol se stalo samozřejmostí, funkční negramotnost je kolísavě cca okolo 20% a časopis "National Geographic" při jedné anketě zjistil, že víc, než 3/4 dotázaných nemohli ukázat na mapě Japonsko a ve veku od 14 do 24 roků, každý sedmý žák neví ukázat na mapě svoji zemi,kde bydlí, 65% Američanů nevzrušuje násilí v kinech a TV, 74% procent Američanů si myslí, že světová válka, která by se však prý nedotkla USA, by byla nejlepším řešením přelidněný svět !!!.., 42% procent Američanů žije na hranici bídy, bez možnosti mít na kvalitní ošetření.. Podle ministerstva zdravotnictví používaní alkoholu a narkotik přináší zemi ekonomickou ztrátu ročně za 294 miliard USD a ztráta z používaní alkoholu představuje 185 miliard USD ročne. Dítě v USA stráví osobně s otcem prům.5 minut a s matkou 20 minút týdně. Ostatní volný čas po vyučovaní je pri TV, hrách, nebo PC..Skoro 1/2 obyvatel USA nepracuje vůbec, nebo pracuje málo, 90% těžké, špinavé a nezajímavé práce dělají černoši, Indiáni, emigranti z latinské Ameriky, Mexičani i jiní emigranti. Tato země poučuje jiné, jak se co má dělat, včetně diskriminace "multikulti", kde má sama problém až až a je toho daleko víc... Má právo se tato země ještě nazývat "vyjímečnou" s právem všude dělat pořádek, když začíná mít občanské "majdany" už přímo u sebe "doma", protože se stará víc o druhé.. a sama mnoho věcí ve "svém baráku a dvoře" řešit dlouhé roky už neumí či nechce ?...Je ještě tahle země se svým USD tahounem světa ?
    • Nějak bych to neprožíval. Byl jsem v USAi v Rusku.Nedělejte si iluze o životě a buďte rádi, že žijete ve střední Evropě.
    • Oto, Vy jste mi otevřel oči ! Ode dneška USA neuznávám !
  • A je to tady zkorumpovaná, podvratná říše zla se začíná rozpadat zevnitř, může nemocná, nedisciplinovaná, podřadnými hamburgery z 3D tiskáren živená USA armáda vzdorovat RUSKU, které Vladimir Vladimirovič stmelil do dokonalé diamntové pevnosti.
    Toť otázka pro tebe Hermane, Hmm, mdlý hňupe tečko, Teď mluv, nebo se snad chvěješ po celém těle jako osika ty jedna palice vylízaná, co? *14*
    • R. Hood, pizdo bolševická! Skončíš jako syfilitik Uljanov!
      • bude mít mauzoleum? *15* *15* *15*
      • !NELZE! se stavět síle Ruské Medvědice, ať se třeba rozkrájíš na 1000 kousíčků, tomuto prostému faktu NEUNIKNEŠ!!! Siváku ty rypáku *12* ! *1* *14*
      • Siváku, siváku, co to tady meleš všiváku.Jen aby jsi nedopadl hůř než ten Uljanof !
  • To není možné ! *16* Amerika ! *8* Náš vzor ! *1* Vzor demokracie ! *2*
    • za sebe ! Nebo už jsi v tranzu ?
  • Zpočátku jsem tomu nedával váhu, nějaký Ferguson v kontextu celé Ameriky je něco jako pro nás hospodská rvačka někde v Severních Čechách. *7*
    Ale dnes odpráskli druhýho. Vypadá to, že tečou nervy. Normálně by ozbrojený policista střelil "afroameričanovi" s nožem maximálně tak do nohy.
    Tak začíná dozrávat ovoce multikulti prdolásky. Černoši ( pardon za výraz ) na kameru křičeli, že chtějí taky jezdit v hezkých autech. Vidíte jak je ta "chudoba" relativní. Za to, co odvádějí si žijí přímo luxusně, jenomže oni by rádi dostávali to, co mají vystudovaní a pracující běloši. Tak třeba řvát DISKRIMINACE !!! Prdoláska je naučila že to funguje. *15*
    Nemají přístup ke vzdělání ? A nebo se nechtějí vzdělávat ? A nebo na to nejsou vybavení ?
    Když se dívám na americké filmy, tak když tam není černoch přímo prezident, je alespoň soudce, podnikatel, doktor, vědec, počítačový expert atd. a zpravidla v kladné roli. Vono to tak ve skutečnosti není že? Prdoláska si myslí, že když něco napíše na papír, že se to stane skutečností. Brzy jí ty pracně malované kulisy začnou padat na hlavu asi.
    • Tak s toho příspěvku Jirka Dinstbírů spolu s Šabatovou omdlí. Pravda se nehodí do krámu.
  • Kdo s čím zachází ,tím schází !!
  • Negři se nikam nesestěhovávají, jak si myslí Holušová a spol. To bílý utíkají před jejich agresivitou, což vede k vyšším % negrů kdekoliv ve městě.
    V r1990 byl Ferguson černý z 25%, ale dnes už z 67%.
    http://stuffblackpeopledontlike.blogspot.de/2014/08/youve-got-rights-lots-of-rights.html
  • Něco ve smyslu "falešná americká demokracie" ? Tak to se vůbec nedivím......
  • Hlavně, že nás kritizují, jak zacházíme s cikány!
    • vy zacházíte s cikány?, vy jste nějaký asistent pro romskou problematiku nebo jak tomu mám rozumět?
  • Toto čeká i nás,jestli nezačneme s radikální převýchovou politiků,kteří si myslí,že se dají lidé (cikáni a spol) vychovávat stylem bez práce jsou koláče a když budeš mít málo tak si ještě něco ukradni,protože se nemusíš bát,že bychom tě zavřeli a i kdyby tak tam taky nemusíš nic dělat a najíst dostaneš .
    Všichni to vidíme kolem sebe:jakmile se otřete o jinou rasu tak je to diskriinace,ale jak se dotknou vás,tak je to jenom přestupek.
    • ... a tučná pokuta a ponížení.... a velké.
    • jste zdráv? na neozbrojeného kluika, možná třeba zloděje, nějaký blbec vypáli šest ran z roho dvě do hlavy? nebo jak ubili toho tančícího černocha, to je podle vás v pořádku?
  • Americká organizace vydala před několika měsíci zprávu, že v Česku je rasismus a Romové nemají přístup ke vzdělání a další hlouposti. Kde to ta organizace vzala není známo. Pokud víme, tak povinná školní docházka zde byla již za Rakouska-Uherska a přístup ke vzdělání mají, dokonce dostávají na studium stipendia. Takže ty jejich zprávy jsou jedna lež. Hlavně by si Američané měli udělat pořádek doma. Zatím dělají jenom binec ve světě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit