Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • „Tahle země je naše země a není a ani nemůže být pro všechny,“ prohlásil pan prezident Zeman.

    A mně nezbývá, než dát obrovský palec nahoru našemu panu prezidentovi, nejen za vánoční poselství...
  • se nám teda vybarvuje! Stačí se přečíst celý text odkazu tady Rybany i s dalšími odkazy.Takže on nám je trener ne darebák.Ale kvalitní podlý křivák a podvraťák.Který se neštítí mičeho.Ale zejména bez špetky sebereflexe se šplhá po zádech nevědoucích na karierním žebříčku.Je nepochybné že na takového trenéra si může každý v jeho novém španělské klubu plivnout.A to je tady ještě někde odkaz s trefným dodatkem "doma ve zbroji - v EU uprchlík".V barvách a bez příkras ukazuje konkretní islámský odpad jak doma se samopalem a pásy nábojů dělá hrdinu ...... a tady skromně s pokorou se fotí jako nebohý uprchlík.To bude ještě v NDR legrace!
  • Proboha jak takový článek mohl někdo vůbec vypotit...
    tady něco k tomu fotbalistovi:-))))
    http://michalmaly.blog.idnes.cz/c/477663/nepodrazila-nohu-syranovi-a-svet-ji-nenavidi-ten-syran-je-ale-terorista-a-zrejme-i-vrah.html
    • Moc hezký příspěvek, ty videa by měla vysílat televize na celém světě, možná, že by to konečně odpovědným lidem otevřelo oči. To opravdu stojí za shlédnutí. Díky Rybano.
  • Hledají tady bezpečí a snadnou obživu. Všichni chtějí studovat, hrát fotbal, nebo být zpěváky a herci. Dále chtějí vyléčit své nemocné děti a příbuzné a zařídit si zde klidný a bohatý život.
    A co my, budeme vybírat na své nemocné děti, budeme se dívat na bezdomovce u popelnic, budeme poslouchat, že důchodci mají 5 000,- a ti šťastnější 10 000,-. Že na slušný důchod si musíme naspořit a další keci, které slyšíme stále dokola. Tak se ptám, kolik peněz si naspořili ti, co sem připlouvají za vidinou lepšího života, co tu udělali dobrého, že na jejich blaho vynakládáme tolik peněz. Na to nám asi nikdo neodpoví, bude se ohánět solidaritou, ale kde je solidarita pro lidi, co zde pracovali celý život, pro naše nemocné děti. Tak bych našim lidem popřál hodně zdraví, proto že ve frontě u lékaře budou vepředu stát běženci a na naše lidi se opět, konečně jako vždy nedostane.
  • Oni tady hledají bezpečí? To bude nějaký omyl! Je nade vší pochybnost že jejich převážná část jsou ekonomické vyžírky které tady přicházejí se povalovat a užít si bezstarostného života.Přicházejí s vědomím že tady budou křivit ksichty a líčit imanigární příběhy které slyšeli.Ale sami nikde nezažili.Bude to trvat desítky let než v DDR pochopí, že tahle partička nebude nikdy pracovat.že nemocnice a sociální služby budou dlouhodobě kolabovat pod náporem jejich bezbřehé drzosti a snahy prostě si v Evropě pobýt.Jen tak.Protože všude jinde ve světě by je vyfičeli už po 14 dnech.Někde by po varování - nestříleli do vzduchu.Pokud přichází neidentifikovatelný darebák bez dokladů jen s dojemnou historkou není důvod jej šetřit. Jediné štěstí je že přicházejí sami inženýři, technici, majitelé firem nebo treneři. To je teda fakt terno!
  • http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/390193-rusko-identifikovalo-skupiny-ktere-staly-za-utokem-na-letadlo.html
  • ""Teď už jsem na ten incident zapomněl a soustředím se na budoucnost své rodiny a syna," říká s odstupem času Syřan Usáma Abdal Muhsín. Ještě v polovině září tvrdil, že kameramance maďarské televize nikdy její chování neodpustí. "
    .
    Jo to je ten člen An-Nusry, což sluníčkářská Evropa přehlíží, protože by jí to nehrálo do karet a poškodilo by ten ten krásný, sluníčkářský příběh?
    Jděte do pr... vy mediální žumpisté. Že vám není hanba. Pro smradlavý groš byste prodali své mámy.
  • https://www.youtube.com/watch?v=ztYGlmmD-e4
  • https://www.youtube.com/watch?v=UDOofkRXJso
  • Tady najdete fotografie nebohých uprchlíků před a po.
    Doma ve zbrani - v Eu na dávkách.

    https://twitter.com/EU_MilitiaWatch *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit