Přejít na výpis diskuzí
NATO hrozí pěstí: Vojáky můžeme vyslat kamkoli a kdykoli
6.10.2014 | Alina Holušová
171 příspěvků
-
Ukrajinec Leonid Iljič Brežněv se narodil 9.12.1906 v Kamjanske (dnes Dněprodzeržynsk) na Ukrajině. OD roku 1931 ve straně...... *12*
-
Na VUML jsem nechodil, ale inteligence tam moc neměli, proto jsme jim ji po válce v soc. státech vychovávali na VŠ. - zejména technické směry. Jak vidno, to tě vzalo, že , lidé bez vzdělání a taková porážka "inteligentů" made in USSá. Jak se to jen mohlo Hermane stát, že?
-
NATO prave musi zasahnout tam kde je porusena SVOBODA a DEMOKRACIE!!! Napr. nyni je nutne poslat vojenskou jednotku NATO na Ukrajinu na boj proti ruske AGRESI!!! *16*
-
Tečka si spletl diskuzi.
-
Domobrana dobyla letiště v Doněcku. - Porošenko a junta v Kyjevě se ani nepochlubila, jak to projela.
-
Jestli je mongolorus rasa, jste génius. Protože není jste ubohý Chocholouškův dezertér.
-
Vždyť reaguješ.
-
Jako dost zvláštní mi připadá, že V NATO najdeme Německo, Itálii, Francii a Velkou Británii, tedy ty státy, které nás podrazily v Mnichově.. Proč mám věřit, že tentokrát spojenectví dodrží?
-
Nechlubte se tolik svým komunistickým vzděláním pro perspektivní kádry... Tak jste vystudovat nějaký VUML.. no a co? *16*
-
Nenechte se vyprovokovat touhle blbou poznámkou, možná sleduje opačný efekt, co my víme !
Rasy se míchají od potopy světa, jak zpívali Voskovec a Werich. Slovanů je bohudík dost!
No, já znal jednoho, který tvrdil, že je Kelt. Leda tak po nějakém předku z časů bitvy u Slavkova.
Já třeba mám 1/128 - inu krve Tyroláka! Holárijó! -
http://www.youtube.com/watch?v=bgkPGwlKzk4 -
satirický pořad z Německa. Němci Amíky milují jako osinu někde.
a protože USSá dusí EU , vnutily EU sankce proti Rusku a Němci i firmy toho mají více než dost, tak to budou Němci, co AMíky pošlou domů a přidají se k Rusku a BRICS, protože jiná záchrana pro EU nebude možná. Zbavit se pijavice zvané USSá. a válečníka, fašisty i teroristy včetně diktátora vše v jednom. jinak na to doplatí i Německo a to si Němci už dnes líbit nenechají. Německý předvoj už je v Rusku i v té Číně. Proto USSá tak řádí. . -
Je jasné, že NATO může vojáky poslat všude kam chce. Dělal to pře NATO i např. Hitler. Jenom se mu šestmilionů Němců vrátilo a tu a tam ještě vrací v krabicích.. když je na bojištích východní fronty náhodou vykopou.. Teď se USAkům zrovna jeden geroj utopil v moři.. když vypadl, nebo strachy předčasně vyskočil z OSPREYe, který dočasně ztratil výkon a ztrácel výšku *5* *16*
-
To je známý blb Tečka.
-
Maďaři jsou slušní a dobří lidé ( většínou) . Slováci ne .
-
Dělníci a rolníci. Tak to se vám opravdu povedlo. Jak z učebnice VÚMLu.
-
Tecko ,allias x nicku;zase ti hrablo ?Pis k dizkusi,copak nevis ,ze jsi mimo misu?
-
A chtěl bys, aby se Slovensko stalo ruskou kolonií? Nebo raději, aby z něho byl Feldvidék, Horné Uhorsko?
-
Tak je to přesné!
Sv...ě z USA neví kudy kam a chtějí hospodářské problémy řešit za každou cenu válkou. Ta nebude konvenční, ale ta poslední za použití jaderných zbraní. -
Je. Dá se to snadno zjistit. Ostatně jen tak mimochodem , podívejte se na Brežněvovu fotku. Typický mongolorus. To nemá s Evropou nic společného.
-
Potrefené rudé husy tady kejhají a tím dokazují, že Rusko nejen že znovu neovládne svou bývalou koloniální říši, ale řítí se do záhuby.