Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vůbec by mě nevadilo, kdyby EU vytvořila vlastní armádu, jejíž součástí by byla ruská vojska. A to na obranu proti USA.
    • O vytvoření evropské armády se mluvilo již v 50. letech. Zásadně proti tomu byl ješitný De Gaulle, který nesnášel, že ho americký prezident Roosevelt za války neuznával! 50 procent Francouzů za války kolaborovalo s nacisty! On, Velký Francouz, by se mohl stát podřízeným
      nějakého generála z NATO!
      V roce 1968 měli Francouzi plnou pudel obav, aby se Brežněv nevydal obsadit Evropu až po Biskaj! - Dnešní Brežněv a válečný zločinec Putka čapisral oslňuje Zemany a podobná idividua, kterým stačí být furt po, parou a nemít jiné strarosti!
    • O vytvoření evropské armády se mluvilo již v 50. letech. Zásadně proti tomu byl ješitný De Gaulle, který nesnášel, že ho americký prezident Roosevelt za války neuznával! 50 procent Francouzů za války kolaborovalo s nacisty! On, Velký Francouz, by se mohl stát podřízeným
      nějakého generála z NATO!
      V roce 1968 měli Francouzi plnou pudel obav, aby se Brežněv nevydal obsadit Evropu až po Biskaj! - Dnešní Brežněv a válečný zločinec Putka čapisral oslňuje Zemany a podobná idividua, kterým stačí být furt po, parou a nemít jiné strarosti!
    • Tak to není možné, protože Rusko a Rusové nepatří do Evropy, ani geograficky ani mentalitou. Naopak s USA patříme mezi země s euroatlantickou kulturou. Jedině díky USA jsme neskončili na Sibiři, kam nám deportací vyhrožoval ještě v r. 1968 fašista Brežněv.
      • A ty nepatříš mezi homo sapiens, ale mezi homo blbenzis.
    • Tak to já pro změnu nechci už s rusákama nic společného mít. Už stačilo....
      • Chápu snad jisté rozčarování z něčeho. Ale to snad neznamená, že bychom měli vyvolat válku. V posledních letech není jediný pádný důkaz o agresívních válečných aktivitách Ruska ve světě narozdíl od USA, které kam vstoupily, tam je nyní bordel a lezou z těch míst k nám akorát lidé, kteří nám určitě v převážné míře uškodí. Tím, že nechtějí dělat, chtějí jenom sociální dávky, nic jim není dobré a chtějí nás převést na jejich víru. A ta místa ? Lybie (tam se nikdy nepotvrdilo obvinění, že by Kaddafi provedl něco z toho, kvůli čemu tam Amíci vtrhli. Dokonce o tom psal deník New York Times v květnu 2006), v Iráku se dodnes nepodařilo prokázat chemické zbraně Saddámovi. V Íránu stále nenašli Američani, co hledají a snaží se lézt, kam jen to lze. V Sýrii bych doporučil i arabské a i americké zdroje o vývoji situace - snaha Ameriky dosáhnout svých ekonomických zájmů, když jim to časem Assad přetrhl. Když se začali ozvývat muslimové na Balkáně a dokonce pak pod vedením prezidenta Bosny Alii Izedbeboviče začali vraždit ve své zemi lidi (byly to srbské vesnice, a byly desítky), zakročila vlastní armáda proti. To bylo špatně a najednou se to hodilo a začalo bombardování. Sám Havel to schvaloval (hnus!!!). A nyní na Ukrajině. Doporučil bych opravdu více videozáznamů z tamních oblastí nebo si tam dokonce zajet osobně. A Krym? Poté, co se Ukrajina spolu s některými dalšími republikami oddělila od Ruska, chtěl se Krym přičlenit k Rusku. Ukrajina to ustála tak, že slíbila této oblasti (tedy Krymu), že mohou kdykoliv později požádat o vyhlášení referenda o přičlenění k Rusku. Toto je tedy součástí ukrajinské ústavy. A Západ v čele USA nám valí klíny do hlavy, jak to je agresívní ze strany Ruska. Jsme opravdu strašně pod tlakem někoho, kdo chce jenom válčit. Kdybyste viděli ty hordy fanatiků Pravého sektoru v ukrajinských městech, kteří chtějí vraždit Rusy, pak pochopíte, že se snažil východ země s převážně ukrajinským obyvatelstvem částečně osamostatnit - ne přidat se k Rusku. A nato tam vtrhla ukrajinská vojska a začala tam sjednávat pořádek. Ono je to třeba vidět opravdu v širších souvislostech. Ne tak jednoduše a bez sebemenších obrazových důkazů, jak nám to předkládá ČT pod vlivem válečných štváčů. Tak ať si válčí v Americe a Pavel ať táhne tam.
        Je opravdu třeba vidět mnohem více souvislostí a nedat se strhnout do války. Přece Putin nebude neustále tak obezřetný k agresi ze strany NATO a USA. To byste pořád byl klidný, kdyby se kolem vašeho domu soustřeďovali vetřelci ?
  • Pan generál možná dosud nepochopil, nechce, či pochopit ani nemá "doporučeno", že úhlavní nepřítel Evropy, zdaleka není Rusko, ale přímo Evropa sama i s celým NATO a pokryteckostí co dlouhá léta předvádí s cílem se roztahovat na cizím.. v zájmu kapitálové nenažranosti..Nakonec i na ten Krym se chtěli dostat právě oni, aby tam postavili základny, ale Rusové je prostě předběhli a tamní občané jim to dokonce v absolutní většině odsouhlasili volbami !..a za to je Rusko agresor ? Na "majdanu" a pak i dál.., se střílelo s vědomím a mlčením celé, uprděné Evropy do policistů a pak s národní armádou i soukromými a dobrovolnickými SS Waffen gardami oligarchů co tu Ukrajinu desítky let tunelovali, korumpovali a totálně prodlužovali na úkor občanů.. i do civilistů, ženy i děti nevyjímaje..,Evropa mlčela..a opět to byli "agresivní Rusové" ?! To, že provádí Rusko cvičení svých, vlastních vojsk a to vyloženě na vlastním území, za vlastní peníze i prostředky a byli opět po víc než 20 letech nuceni obnovit špionážní lety, protože Američani s nimi nikdy i s NATO nepřestali i když to bylo součástí vznikajících dohod o důvěře a odzbrojení.., tak opět jsou to agresivní Rusové ?! NATO se roztahuje i tam, kde slíbili, že se rozšiřovat nebudou, včetně bombardování naprosto neevropské Libye, Kosovo atd... a Rusko je opět největší agresor ?! Evropa i NATO spíše jednou budou možná naopak prosit Rusko o společnou spolupráci proti opravdovým a společným nepřátelům i agresorům, jak pro Evropu, tak i pro Rusko..a těmi jsou musulmani a jiná problémová a parazitní svoloč, co salámovou metodou a ve stále větším již množství dokáží zničit časem, jak Evropu, tak i to Rusko do totálního a nezvladatelného rozkladu a chaosu ve všem co tyto dva historické celky, kdy představovali a stále ještě zatím představují..Nakonec i ten "náš kříž" je rozhodně "ve víře" bližší s tím pravoslavným daleko víc, než když na obou "kostelech" jednoho dne budou připevněny "ohnuté měsíce" s ampliony na ranní budíček obyvatelstva každé ráno v 5hod. po východu slunce s ručníkama na hlavách.. ! Pak budeme všichni vůbec rádi, že si možná pomůžeme v zájmu pragmatismu a holého přežití vzájemně a nebude nás pak už ani nějak zajímat, kdo je Rus a kdo je Evropan..!!!
  • Pane " generále " shodli jsme se ze známými, že by bylo lepší kdyby jste narazil na tvrdou pěst 99% obyvatel evropy. Válečný štváči.
    • Souhlas, až ulradení přezdívky. To se mezi slušnými lidmi nědělá.
    • Naopak, konečně to řekl někdo dobře a správně. Ruským uchvatitelským komoušským bestiím je nezbytné nastavit tvrdou pěst. Ničemu jinému ta kremelská chátra se svými noshledy typu NICzeman nerozumí.
      A jestli je někdo válečný štváč, tak je to to odporný bolševický skřet z kremlu - jakýsi putin, ktetrý nedá pokoj dokud ho někdo nesejme. Taková kreatura není na světě potřebná.
    • Zatím se stále ukazuje, že ruská věrchuška na nabídku partnerství, spolupráce, pomoci dokáže reagovat jedině tím, že chce brát a nic nedávat: Abchazie, Osetie, Krym, východní Ukrajina, ohrožování pobaltských zemí, vyhrožování nukleárním napadením... Stalinistická fašistická věrchuška zavádí v zemi fašismus a chystá se na další nájezdy a drancování. Tak nezbývá nic jiného než zbrojit a ukázat ruským fašistům, že pokud se pokusí o další nájezdy a vyvolání dalších konfliktů, dopadne jako německý nacismus.
  • tento šedivák je válečný štváč
  • Rád bych se zeptal generála Pavla,proč chce na popud USA vyvolávat konflikt proti Rusku.
    • Ti neodpoví páč to ani neví, ale šapirák nebo Stotenberg mu to nařídili. Že je z ČR na to dlabou.
  • ...toto je námi chránění UKRAJINSKÁ DEMOKRACIE:

    Včera večer byl nedaleko svého bydliště zastřelen bývalý poslanec Strany regionů Oleg Kalašnikov, který byl znám svými „antimajdanovskými“ postoji. Reakce ukrajinských "demokratů" je ohromující!
    Boris Filatov, ukrajinský poslanec
    16.duben 2015 - 12:14
    Naprosto šokující byla reakce na tuto vraždu zástupcem oligarchy Kolomojského, ukrajinského poslance Borise Filatova, který vyslovil upřímnou radost z vraždy. Jak uvedly ukrajinské noviny Vesti, Filatov vyslovil naději, že politika odstranili banderovci, s nimiž upřímně sympatizuje.
    Ukrajinský poslanec a bývalý náměstek gubernátora Dněpropetrovska a kolega Igora Kolomojského Boris Filatov reagoval na vraždu na svém facebooku slovy: „Říká se, že jsme přišli od další spodinu. Nejvíc ze všeho bych si přál, aby to nebylo zúčtování za dluhy, a ne za zametání stop, ale náš klasický banderovský atentát. Omlouvám se. Hříšné. Ale já si nemůžu pomoct."
    Tělo Olega Kalašnikova bylo nalezeno v 19,20 ve středu 15.dubna. Poradce ministerstva vnitra Anton Geraščenko na svém facebooku uvedl, že jednou z verzí vraždy bývalého poslance může být jeho vztah s „antimajdanem“.
    Gazeta Wyborcza: Komorowski podal Ukrajině ruku, a dostal facku!
    Evropské hodnoty svobod a demokracie se tak u ukrajinské politické elity projevují naplno. A jistě to zaujme všechny tuzemské obhájce tzv. obránců západní kultury. V tomto případě bude zajímavé, zda se vražda opozičního politika v Kyjevě bude mainstreamovými médii na Západě sledovat s takovou urputností jako byla vražda Němcova v Moskvě. Lze jen doplnit, že nedávno ukrajinská Nejvyšší rada přijala zákon oslavující zločineckou banderovskou Národně osvobozeneckou armádu (UPA), která měla na svědomí vyvraždění 100 tisíc Poláků ve Volyni.
    • To Martin Gorin:

      Kolik rublíků z ruské ambasády káplo za ten výplod? *2* *2* *2*
    • Tak přemýšlím - je tě tu škoda.
      Prameny z UK od promajdanu i protimajdanu ... Polska ... ... no prostě lepší než čtk a navíc zaručené...... Zdroje skvěle utajené. Nechceš si založit vlastní agenturu ???

      Jako třeba Kremelské parlamentní listy II ... nebo kravské rozhledy Moskvy ??? *1* *1* *1*
    • přesně,pravdu maj jen Rusové a jejich podhulovači *14*
      • Te seš chetré jak silnica před asfaltováním.
  • Pavel = vrah nevinných lidí co nechtějí válku!!!
  • Ruský rubl nadále posiluje, od mezidenního minima z 16. prosince loňského roku vůči koruně posílil již o 86 %
  • Pavel už od pohledu vypadá jako duševně narušený. Jen aby si sám nenaběhl na pěsti dělnické a rolnické třídy.
    Ať žije proletariát, který ten buržoazní imperialistický ksindl musí rozdrtit dělnickou pěstí !!!!
    • Od někoho kdo sedí doma na dávkách a vyžírá dělníky a rolníky bych přesně tyhle Štrougalovy kydy čekal. Taky měl ve výučním listu napsáno NA SAKA NEPOUŠTĚT. Ve finále ho odevšad pro neschopnost vyhodili. Tak se dal na politiku.
      • Dovolím si jen malou připomínku, příteli..... "nepouštět na saka" měl ve výučním listu jiný komunistický politik - Ing. (rozuměj Ihly - Nitě- Gombíky) Bilak. *1* *1* *1*
  • Vyřadili jste Rusko ze spolupráce a chtěli jste mu začít diktovat. To se dalo vlastní cestou a spoluprací s Čínou, Indií a dalšími. Ukrajina je nástrojem jak sankcionovat Rusko ale Francouzká rozvědka má jiné info než USA a podřízené EU. Sankce donutí Rusko k vývoji moderních zbraní a průmyslu. Už pdodaný sytém S300 dělá vrásky přesto že je obranný. No a s tou pěstí bych nestrašil. Nové generálské koště "dobře mete" tak EU bude rádo. *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit