Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To bude problém. Jak si někdo může nechat financovat volební kampaň Moskvou a potom slibovat účast v proti moskevských akcích ? Kdo platí, ten jede. V České republice platí peníze jen Moskva. Výsledek se dá čekat.
  • celý nato zjistilo jak oproti rusku zachrápalo a že rusko za 25 let provedlo totální reorganizace armády a teď dokonce provádí i totálné přezbrojení,a co musej udělat evropský země? : zavész zase nějakou formu vojny a to je neprůchozí mezi lidma a ani na to nejsou prachy,kromě vojáků z povolání ještě zavést klasické jednorázové,časově omezené žoldnéře, pořídit si moderní výzbroj a výstroj,zase zavést brannou výchovu do škol,zase společensky neprůchodné,...a tak nezvývá něž čučet cože si to ti rusové,islamisti a jiní dovolujou a maximálně tak mediálně poštěkávat
  • Už tam ti naši NATOžoldnéři mají zajištěno i zařazení.Stropnický má dostat funkci svačináře, Zaorálek bude zajišťovat dostatek toaletního papíru a povolán bude i zasloužilý "NAŤák Špidla, který jako zkušený archeolog bude kopat hroby pro padlé!A protože těch bude hodně, bude mu pomáhat celý poslanecký klub ČSSD.Zeman to bude "koučovat"!
  • Kluci jednotka dobrý.Ale zejména pozor na ministerské kádry.To na Obraně je vedoucí protokolu ministra neuvěřitelná lopata.Tuhle se chtěla vetnout na Hrad když tam byl nějaký sumit a slepice chtěla do tělocvičny.Policista jí musel pohrozit namířenou pistolí.Pokud jsou na ministerstvu takoví vymaštěnci kteří se nedají ukočírovat - vemte raději Tatary.Spolehliví ukáznění bojovní.Tahle vedoucí protokolu ministra - hloupá arogantní neukázněná.Hlupaňa. Ale fakt je, kdyby dostala rovnou pár facek byl by to zcela jiný člověk.Poctivých českých!
  • Jednotka nebude schopná účinně bránit evropské země.Američané útočí vždy s ohromnou přesilou na slabšího za podpory celosvětového tisku, ten vytvoří dojemné historky a demoralizuje vlastence.Jugoslávii evropské země nebránili, dokonce se vojensky přidaly k agresorovi.
  • Hlavně, že poslechli Naťáky a Amíky. Teď mají útvar rychlého nasazení, aby ho v případě mohli nasadit při běhavce.
  • To je ale banda šašků, díval jsem se na TV noviny, třeba ten Cameron mi připadá jako nesvéprávný.
  • Je to spolek na baterky, zrušit a ušetří se peníze, hodně peněz!!
  • Vytvoří jednotku rychlého nasazení.....A oni ji ještě nemají? Pohodička a nohy na stole v kanclu zřejmě skončily. Bohužel
  • Místo obranné aliance se bude preventivně ůtočit na toho na koho fýrer ukáže ,protože to USA už nestíhají tak Nato zaskočí. Vyhlídky jsou velmi trastní. Válka je rýžákem pro zbrojaře. bankéře a další válečné příživníky.
    • Hlupáku. Právě tahle organizace spolu s jinými ti zajistila a zajišťuje, že tady můžeš volně šířit svoje nesmysly, aniž by ti hrozila ztráta zaměstnání, svobody, nebo dokonce života.
    • Furer z Fashingtonu pod značkou Bilderberg, který už dávno vládne a maňásek Obama je jejich nejlepší převodovou pákou v historii - viz vyjádření ministra pro ekonomiku z Reaganovy vlády Robertse, , kterou kdy měli. - a u nás tyto "vyvolený" nikým nevolený šmejdy zastupuje sám válečný štváč se svojí ženou Terezou z SS rodiny. Má už v tom praxi a všichni ostatní z Bilderbergu také.

      Mlčící většina se nechá od nich vyhladit? Přemýšlejme a konejme, než bude pozdě. . Braňme se základnám NATO na našem území, snažme se o referendum a o vystoupení . Nic není nemožné, když se spojíme.
      • Vzhůru do područí Číny, Ruska, Islamistů a spol! Zpátky ni krok...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit