Přejít na výpis diskuzí
Navalného opět zatkla policie. V metru rozdával letáky o demonstraci
15.2.2015 | roj
132 příspěvků
-
Navalnému dát do držky a zavřít až zčerná!
-
-
Nevalný je zřejmě borec na svém místě!
-
-
Není to spíše ledoborec na Botič.
-
-
Přesně tak.
-
-
Tak Navalného zatkli spíš proto, že opakovaně porušuje rozhodnutí soudu. Zbytek je opět jen divadlo okolo.
-
Ozralu radoby kulisaka chrchlaka take pred lety policie jakoby zatykala za neco . Jen ne za zproneveru , tady to bylo z jeho strany lepe osetrene . Rozhodne verim ze tenhle dalsi svaty dyzydent ty prachy urcite ukradl . Cele te jakoby dyzydenstke pakazi se neda verit ani jejich vlastni smrt. Kdekoliv na svete .
-
Pátá kolona placená za doláče potřebuje stále fackovat. Ještě že vzali u huby "mírotvorné a humanitární" organizace organizované a placené od CIA. *3*
-
-
třeba Člověka v plísni, kterého OSN z těchto důvodů nezaneslo mezi své dobročinné orgnizace
-
-
Ten jmenovaný pán asi nechce repektovat platné zákony. Je jisté, že lže a kdo lže ten i krade(což bylo prokázáno) a kdo krade .... . Právě takové kluky potřebuje CIA k uvádění "demokratických" reforem do života po celé planetě.
-
Soudružka pusinka plácá hlouposti o svobodě slova v USA. Celkem 12 let, z toho čtyři roky jsem žil ve státě Nevada a zbytek ve státě Kalifornie (USA). Kdybych například v baru komentoval TV mezinárodní zprávy jinak, než by si přála naše demokratická soudružka pusinka, měl bych druhý den problém s místním šerifem a další den bych své názory vysvětloval na FBI. Tak pozor!!
-
-
Tak jako, když se s. pusince chce do USA, proč bychom ji zde drželi. Bude vyžírat jiný stát a bude klid.
-
-
Neví někdo, jak trestají v Americe hytráky co nedodržují soudní rozhodnutí o domácím vězení??? Pokud já vím, jdou v řetězech opravovat a budovat silnice.. přinejlepším, jinak jdou za katr natvrdo
-
Odvézt za město tam zastřelit a je to. S disidenty u nás máme velice tragickou zkušenost!
-
-
S komunisty ještě horší Kremelský nacisto. *2* *2*
-
-
Hmm a co tam máte dál hlupáku?
-
-
Nic z vašich zubů si udělám náhrdelník. *14* *14*
-
-
No, z tebe si každej den dělají ručníkáři gauč a z futrálu budeš mít za chvíli garáž. *1* *1*
-
-
To těžko. Ale ty jsi tam víc než doma, ale jenom na uzavřeným. Občas zdrhneš na sesternu a se.eš hovniska ze své šílené tykve na diskusi. Zas dostaneš skotský střiky, vozík nevozík. *1*
-
Vidíš a zapadl by jsi tam i jako pacient. *15* *15*
-
Blbost. Mám teréňák a v něm vozím kolo. To je to, co bych si o tebe nikdy neopřel ani ve tvém domově, psychiatrické léčebně, kam jezdím jako smluvní subjekt pro vedení psychoterapeutických skupin. *1*
-
Ani bys nemohl. Já jezdím autem a ty šmajdáš pěšky. *15* *15*
-
Jak říkám, o tebe bych si ani kolo neopřel .
-
A ty jsi naštvaný že tě stále dovnitř nikdo nepozval. *15* *15*
-
-
A co tam máte dál?
-
-
-
Drž smradlavou tlamu, krááávo. *12* *11*
-
-
Zalez nebo bude zle žížalo. *2* *2*
-
-
Nasr si, nakažená náckovská krááávo! *1*
-
-
Smůla. Vůči tobě jsem dokonale imunní.
-
Na tebe to pustím ráda Putinova loutko. *15* *15*
-
-
A dál hlupáku?
-
-
-
-
-
http://www.globalresearch.ca/ukraine-military-high-command-confirms-no-russian-invasion-or-regular-troops-presence-of-nato-forces-in-donbass/5431369
*5* -
-
Ten je dobrej. Jenom, aby mu Parasjonko a spol. nepomohl. A navíc, nechápu, jak chtějí ukrové diskutovat s kozáky, když jsou to podle jejich zákonů teroristé a zároveň jako občané Ukrajiny dezertéři a bůhvíco ještě. To jaksi není možné. Tady si kluk lže do kapsy.
-
-
nekrmte trolla soudružku Pusinku *3*