Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID, já hlídám píchačku, až odejde její starej do práce, abych se s ním náhodou nepotkal, až půjdu "na návštěvu".

  • "Kdo se nevyrovná se svou minulostí, ten je odsouzen prožít ji znovu.

    A to je také vysvětlení toho, proč naše země stále víc "rudne" a někteří na místech nejvyšších dokonce "žloutnou". Co si ovečky zvolily, to máme.

  • KIMCID

    Nevíte kde mají své instagramové učty, členové rodin údajných teroristů zavřených na Guantanamu?

  • Tady se sešla taková squadra rudých mudrlantů, že nemám to srdce jim to kazit!

    Tak hlavně nezapomeňte ráno soudruzi - Buď v práci v šest! 😛


    • KIMCID

      Proč děláš vratného a hlídáš píchačku?

      • Nj, když mě k tomu celej život nabádali....https://ibb.co/YNGsggm 

        • KIMCID

          To máš ale smutný život :D

    • brisuda2

      Povez(te) mi kdo má v CR respekt a pred cím (kym) mají lidé úctu a pokoru? Stát trapáku, sasku a sídlistních zoufalcu kterí mají politicky názor asi tak jako Bolek a Lolek. Ten Putin je alespon autorita a dal najevo, ze není lacny mop na podlahu od viledy jako hodnostári zde v CR kterí za párek xxl v "housce" a pivo Krakonos zapomenou odkud prisli a co vcera na "smrt" ríkali (prísahali) kdyz si troufali sáhnout na kríz. Chtelo by to trochu více zboznosti a respektu pred Kristem. Rudy vzor si trapáci vytvorili sami viz czechia, stát má byt celek a ne "dzuva" která skáce od rozkroku do vlasu bez jakéhokoli respektu. Cégo

      • " Chtelo by to trochu více zboznosti a respektu pred Kristem. "

        S tím bych celkem souhlasil. A kdyby Kristus měl přijít a rozhodnout kdo žije v pravdě a cti - jestli Putin, nebo Navalnyj- jak myslíš, že by to dopadlo?

        • KIMCID

          Vzhledem k tomu že Kristus je vybájená postava, je asi jedno co by pohádková postav řekla

  • brisuda2

    Jde to s ním z kopce se záskodníkem. Zde máme príklad neprizpusobivého obcana, ktery si myslí ze zmení svet a celej Svaz mu padne k nohám. Rusko si zakládá na respektu! Cechy na párku v rohlíku a lacném pivu které táhne na míle daleko. V CR má i s*acka rozmatlaná po zemi vetsí respekt nez clovek jednající s úctou. Cégo.

    • KIMCID

      Češi naivně začali věřit v EU svaz a to, že nebudeme pro EU lacinou pracovní silou. Soudružka Jourová nám měla pomoc a jak to dopadlo. Není schopná dotáhnout do konce, ani dvojí kvalitu potravin.

  • Navalnyj předtím na svém instagramovém účtu napsal, že má teplotu 38,1 stupně Celsia a ošklivý kašel.

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    38 stupňů a kašel? Takovou banalitu jsem běžně ještě před koronou chytil nachlazením aspoň jednou ročně, neřešil jsem to a běžně jsem to přechodil. Styděl bych se s tím někoho otravovat....Až loni na podzim jsem pět dnů s koronou měl 39. a taky jsem to přežil.

  • KIMCID

    Ten už je trapný jak Janoušek. Ale co čekat od novodobého Lenina ,poslaného opět z Německa. Má štěstí že nesedí na Guantanámu to by se o něm svět nic nedozvěděl.

  • Víte, co je divné? Že Navalnyj si jako vězeň vesele píše na sociální síť. Už jste někdy slyšeli, že by vězni měli přístup k telefonům a počítačům a mohli si chatovat s venkem jak je libo? Kolik jen u nás už bylo afér, když se nějaký vězeňský dozorce nechal zločinci zkorumpovat a propašoval do cely vězně mobilní telefon. A v Rusku si už vůbec nedovedu představit, že by tam umožňovali vězňům komunikaci s venkem a ještě přes přes sociální sítě. Mainstream nás přitom krmí, že Navalnyj je prý v hrozné base, kde strašně trpí a jde mu tam o život. Takže buď Navalnyj v base nesedí, ale je v nějakém  prominentním domácím vězení anebo nás mainstreamoví novináři bulíkují hoaxy. Jo a to neustálé omílání o otravě novičokem v každém článku o Navalném, kterou fakticky nelze přežít, ale Navalnyj jako superman to v pohodě přežil, to už fakt  ani nemá cenu komentovat. Prostě fake news od začátku až do konce. Že vám není hanba novinářští farizejové takhle nám lhát přímo do očí.

  • Vrátil se a chtěl dělat "geroje", tak hold dostal přes držku.


  • Chlapec musí v base holt pracovat. Krumpáč, lopata atd. Asi nikdy v
    životě nic nedělal, kromě politických keců. Určitě má mozoly a puchýře na ručičkách.Tak nejdříve to byla bolest
    zad, potom noha a teď zase zápal dýchacích cest.  Copak to bude příště?Jak jsou na tom asi ostatní trestanci?????????? Ti taky mají hladovku, tiskové zprávy každý pátý den, taky je bolí ruce a nohy????? A co třeba zdravotní stav J. Assange po 8 letech v úkrytu na ambasádě, nebo co třeba zdravotní stav věznů na americké základně na Kubě?


    •       Máš pravdu: Jak jsou asi na tom ostatní političtí trestanci v ruském vězení, když nemají možnost aby o nich svět věděl? Přežít ruské gulagy je stejně těžké jako přežít jiné pracovní lágry, které jsme poznali už od dob Hitlera a Stalina. Prožívat dobu rekonvalescence po otravě novičokem a ještě pod kontrolou uraženého Putina (jednak přežil zásluhou německé léčby a jednak seznámil svět se "skrovnou dačou" stavěnou pro s. Putina) je neobyčejně obtížné až beznadějné, zejména v ruském pracovním táboře. "Chlapec" Navalnyj má náš obdiv že se po léčbě vrátil do toho smrdutého bolševického státu, kde lidský život a úcta k němu nemá žádnou cenu, zejména jestli chce poukazovat na realitu v bolševicko-fašistickém samoděržaví. Jeho boj proti nedemokratickému ruskému režimu je otevřený a čestný!

           Škoda, že podobně nenazírají na ruskou realitu někteří naši vysocí představitelé - děsíme se toho, aby nad námi získali Rusové kontrolu třeba prostřednictvím přidělení výstavby jejich jaderného zařízení k výrobě elektrické energie v atomové elektrárně Dukovany, Temelín apod. Děsíme se též současného postupu a soustředění ruských vojenských pluků na východní hranici Ukrajiny (a dost možná už i za ní) bez udání relevantního důvodu, děsíme se jejich obsazení ukrajinského poloostrova Krym a vstupu vojenských ruských bojůvek do východní oblasti Ukrajiny za podpory ruského režimu, což má za následek utrpení statisíců tamních ukrajinců a smrt desetitisíců civilistů i vojáků. Chování ruského státu nemá v současné době v Evropě obdoby a je svým charakterem stále imperialistické tak jako ve vzdálené i blízké historii. Chraň nás (pánbůh?)!!!

      • Chtěl bych vidět černobíle jako ty. Pak je vše jednodušší a člověk ani nemusí přemýšlet. Tak Navalnyj je odpůrce režimu v Rusku. Proč? Chce se dostat k moci nebo chce budovat dokonalejší kapitalismus bez korupce? Že by to byl zachránce režimu? Někdo určitě tvrdí ANO, jakoby korupce jinde nebyla, zlaté padáky a trafiky neexistovaly!!!!!! Navalnyj byl odsouzen za zpronevěru a nikde v západních médiích ani zmínky o tom, že to bylo vykonstruované. A na jeho soudu byly snad ambasadoři všech zemí, kteří mají ambasádu v Moskvě. Takže média by měla psát - odpůrce režimu a finanční podvodník Navalnyj .......... Jenže ono se na ty jeho podvody nějak úmyslně ve zprávách zapomnělo. Nebo je to všechno lež a Navalnyj je odsouzen neprávem, protože nikdy nic nezpronevěřil?????

      • KIMCID

        Pokud má čas o sobě dávat vědět přes soc.sítě asi je na tom lépe že?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit