Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Případně "trojských koní" jihu - Ahmed Al - Rawi třeba...

    Jen ze severu se sem "trojští koně"  netrousí, případně trousí se málo...

  • Jeden se může "trousit" třeba na Špicberky, na sever Grónska a podobných oblastí...

    A Navalnyj či Putin mu mohou být ukradeni...

  • Bolševik, nebo menševik - to jsou jen synonyma pro lidi rozumu onoho, ducha též onoho.

    Ve Švejkovi Flanderka z jednoho takového udělal informátora...

  • NO - TAK TO BYCHOM MĚLI... 

  • Kolikpak žije tech individuí po roce 1989 ? Vezměte si,že v tom roce byli  nejmladsi ekonomicky aktívni lidé nad 20 let. To znamená, že po 32 letech odešly 2 genegace lidí na věčnost.  V aktivní politice zůstalo pár postkomunistických lidí a ve výšši politice vlastně jen bezcharakterní "kdysikomunisté" typu Dlouhý, Babiš,  Rychetský, Pavelen a pár dalších. 

  • Když se tak člověk zamyslí, tak nemůžu nikomu přát vězení, pokud nespáchal nějaký trestný čin. Pokud jej spáchal, tak je tam na místě.

    Pokud jsou v platnosti konspirační teorie kolem tohoto oslíka západních mocností (taková vlezlá Matrjoška v ruském systému), tak bychom místo protestu mohli Rusům nabídnout, že si trest odpyká v celém rozsahu u nás nebo v Německu, když se mu tam tak dařilo.

    Putin ušetří za menáž a prádlo a milý agentík bude v suchu, teple a v náruči svých řídících.. 

    Mají se sem trousit migranti z Islámského státu, tak to raděj tenhle pán. 

    A příště znovu a lépe pane Navalnyj.  

  • A kolik my tady máme "trojských koní" východu? 😀

  • josef.chmela

    Co to tady stále plácáš o nějakém mrtvém zákoně, který je zákonem pár zhrzených uplakánků. Obyčejní slušní lidé takové nesmyslné zákony mají na háku.

  • josef.chmela

    Protože je trojský kůň západu.  Zápaďákům by tato figurka byla mimo Rusko úplně k ničemu.

  • Vážená paní Koloběžko, já jsem nikdy nic neukradl, nezpronevěřil a nikdy jsem nepracoval aktivně proti vlastnímu státu. 

    Jsem moc rád, že mi kriminál nepřejete, ale víte asi i Vy, že je vezeň a "vězeň." Známe to z naší justice moc dobře.

    A kdyby chtěl pan Putin tohoto nepříliš významného člověka zlikvidovat (nejsem v tom expert, ale myslím si) tak by pan Navalnyj už dávno nebyl mezi námi.

    Ale bavme se tu zaujatě o věci, o které toho ani jeden mnoho nevíme. Jen z médií - a těm já moc nedůvěřuji. 

    Hezký den

  • No - já bych vám ten fešácký kriminál přála, když o něm tak básníte...

    Jsem zvědavá ,jak dlouho bude trvat než se mu v tom rekreačním kriminále, zcela nahodou stane nějaký úraz...

  • Až ti členové, vyznavači stoupenci organisace podle zákona zločinné a opovrženíhodné skončí v pekle, tak snad bude líp.

  • KIMCID

    Bezmoc co 🤣🤣🤣

  • Ale pane Janáku, když není po našem, hned sáhneme k "bolševikovi?" Takového už tu jednoho máme. 

  • Nono, nenechte zmítat vztekem svůj majestát. Fešácký rekreační kriminál, jaký bude mít tento agent není žádná hrůza. 7x za týden bude před vězením stát fronta tzv. "lidsko právních organizací" a sledovat, aby měl vždycky teplé kafe. 

    Nejste Vy pane kolego dneska samou radostí nad rozhodnutím toho podivného grémia ÚS nějak na měko?

    Nebojte se, bude líp. 

  • A čekal snad někdo něco jiného? Jenom nechápu, proč se Navalnyj dobrovolně vracel do toho pseudo-rádoby-carství, kde nevládne právo, ale zvůle "bývalých" vyznavačů rudofašistické, čili komunistické zvůle. Čekal snad něco jiného, než to, že skončí v gulagu?

  • Člověk se musí ptát, proč je taková nenávist proti rusům? Dříve se to dalo pochopit - komunistický režim, ale dnes je tam stejný kapitalismus jako všude jinde, možná ještě výraznější s oligarchy, vlastnící miliardy. O tom je ale kapitalismus. To přeci všichni v 89 chtěli. Tak proč ta nenávist a dvojí metr? Podle mě je to rasismus vůči východním zemím. Jinak se to vysvětlit ani nedá. Čína, Rusko jsou prezentována, že všechno zmanipulují, že soudy jsou zkorumpované, že tam neexistují lidská práva atd. Nikdo v našich medií neoponuje nebo si lépe řečeno netroufne oponovat, jinak by byl na odstřel. Jo, jo máme tu RASISMUS, ať si to uvědomujeme nebo ne. Vzpomeňte si na první reakce na ruskou vakcínu Sputnik V. Okamžitě se to shodilo ze stolu, protože to je ruská vakcína a tedy je to podvod. No a vidíte dnes, když je naše západní Evropa v čudu s americkými a britskými vakcínami, tak najednou je ruská vakcína kvalitní a vše je v pořádku. To je to pokrytectví západních politiků a jejich médií.A ubozí čínani taky neumí nic jiného než podvádět. Oni dokonce létají do vesmíru se svými kosmickými loďmi. Jo, jo svět jde dopředu a Evropa zaostává a to se jen těžko dá v Evropě strávit. Proto ta nenávist. Alespoň to je můj názor.

  • Západní propaganda se snaží podporovat zločince, který by byl v západní Evropě odsouzen k mnohem vyššímu trestu. Tím se zcela jasně odkrývá zločinecká tvář všech sdělovacích prostředků? Proč západní propaganda nenapadá Ameriku za odsuzování zločinců k trestu smrti? Protože by dostalo do rypáku.

  • Tak je to správně. Po krádežích má přijít trest. Jenom naše úplatné sdělovací prostředky horují za kriminálníka. Patrně mají mezi sebou rovněž kriminálníky. Vrána k vráně sedá.

  • josef.chmela

    To dostal ještě málo za zpronevěření 5 melounů a porušování zákonů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit