Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A ten kdo trochu myslel a zajistil si vlastní bydlení, aby dnes neživil nějaké vydřiduchy
    neuteče - zvednou mu majetkové daně. zkrátka zase si přijdou na své.
  • Byl to pěkný bordel,vracet čiňžovní domy po čtyřiceti letech majitelům.Některým to vrátili právem,mnozí,i když jim to nepatřilo se pěkně napásli.Nikoho nenapadlo udělat odhad ceny domů a bývalým,ovšem prokázaným majitelům cenu proplatit.Jednotlivé byty by si nájemníci rádi koupili.A majitelé v rámci svobodného podnikání by si mohli postavit jiné.A pronajímat.Nebo prochlastat.To by bylo na nich.
  • I když to i trochu myslí, tak někdy není možnost ( finanční pokrytí) si bydlení zařídit. Vláda se zbavila zodpovědnosti a pouze vyžírá státní kasu. Vládní činitelé si žijou jiným životem, než běžný občan ČR
  • Komunistický návrh ja pouze zalichotit se některým lidem.Ale budoucnost této země to vůbec neřeší.Vyřešit by to pomohla pouze měnová reforma,znovu znárodnění majetku restituentů a všech,kteří jej od údajné revoluce nahrabali.A přestat vyplácet důchody důchodcům,kteří se na instalaci kapitalistického svinčíku podíleli.A z takto získaného majetku urychleně splácet nasekané dluhy.Vláda současné vládní bandy,pouze zase pro sebe hrabe a národ žene ke státnímu bankrotu.
  • komu to trochu myslí tak si bydlení už dávno zajistil vlastní a dnes nemusí živit nějaké vydřiduchy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit