Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Socani, táhněte už konečně a definitivně někam. Babiš vám ty úplatky pro voliče nedá! To je jistý.😈

  • To je prča takovej looser jako je Hamáček diktuje takovýmu mega šmejdoj jako je Bureš a ten je takhle malej...smutně zábavný... 😈

    • Co by čobolackej Janošík pro sebe neudělal ,socanům těm budou chybět peníze vždycky ,stejně jako Burešojc rodině a jeho poskokům.

  • Drtivá většina obyvatel prostě musí vyjít s tím, co má. Jen socani tradičně rozhazují z cizího. 
    Neúcta k penězům voličů je jedním z argumentů, proč by žádní Hamáčkové neměli rozhodovat o rozpočtech. 
    • vanhorne

      "Jen socani tradičně rozhazují z cizího"

      Take se tim nijak nelisi od toho zbytku a zvlast neproslavili. 

      Jen dva muzi si zaslouzi jistou slavu. Ten prvni ve snaze aby Cesko co nejdrive dojelo a predjelo Austriany, dokazal prodat i rodinne stribro. Ten druhy dobrodej, aby se Cesko rychleji vritilo do stanice 'Bude Lip' rozhazuje z vlastniho?

  • Hamáček by toho chtěl...

    • Hned to vypadá důležitěji, když je to napsáno tučným písme a kurzivou, že Áááňňňoo.

    • ... ale je to každoroční - obehraná - písnička...

  • Možná stojí za pozornost ten fakt, že Hamáček zaujímá mezi politiky hned druhé místo za Kalouskem v počtu všelijakých přezdívek. Takže Hamáček, zvaný Hamí nebo Al-Hamás, též Hamajda nebo Hambáček atd. dělá dobře, že vrtá do rozpočtu babišovsko-schillerovských účetních. Rozpočet v podání Schillerové skutečně potřebuje rozsáhlé opravy. Předně by měli být z rozpočtu vyškrtnuti různí paraziti, tedy i mnohé neziskovky, a pochopitelně nemilosrdně i ty lobbistické skupiny, které neustále prosazují nehorázná privilegia pro notorické odmítače práce. Taktéž by mělo být skoncováno s podporou podvodných projektů typu církevního či solárního tunelu, které jsou dotovány ze státní kasy. Seškrtána by měla být různá šílenství typu inkluzívního či migračního šílenství. Na šílené sociálně-inženýrské experimentování skutečně nemáme peníze nazbyt. I v příjmové kapitole by se dalo mnoho udělat, třeba zavést speciální milionářskou daň se zaměřením na rychlokvašené zbohatlíky, kteří po podvodné klausovské privatizaci zázračně zbohatli. Stále platí okřídlené úsloví "Zdroje jsou", kterým se proslavil Špidla. Jde o geniální výrok univerzálního významu, zdroje opravdu jsou, stačí je jen vyhledat a patřičně využít. Hamáček oprávněně kritizuje babišovský rozpočet.
    • Zavést "milonářskou daň" se zaměřením na rychlokvašené zbohatlíky - pane vy jste komik.

      Dovedete si představit že ta imigrantská komouš.konfidentská vtěrka - vrchní koblihář babiš nechá sám sebe zdanit? Podívejte se jak ten skřet vyvádí jen kolem toho kde se mu už prokázali zcela nezpochybnitelné zlodějiny.

      Jinak nelze než s vašimi závěry k rozpočtu plně souhlasit.

    • Horší když někdo má "druhé" jméno MAN, BUREŠ, KLUK...

      • Marcelskrc

        Tak ty to musíš znát když tam jsi vedený

      • ...také obehraná písnička. StB kontaktovala a vytěžovala každého, kdo do zahraničí jel. 

        Ani ten dotyčný nevěděl, že v té kupě papírů při výjezdu nějaký "vázací akt" podepisuje. 

        Když jste tu dobu nejspíše nezažil a neměl podobné pracovní zařazení, jako pan ing.Babiš v té době měl, tak nesuďte.

        Nota bene .když oni "verbíři" - z té době - falšování údajů přiznali. 

        I před slovenským soudem!  

        • Pane kolego, tu dobu jsem zažil a jako nekomunista jsem jezdil služebně i na "západ". Samozřejmě bylo třeba vyřídit spoustu papírů a po návratu napsat podrobnou cestovní zprávu a není vyloučeno, že se o ni zajímala StB. Ale žádný vázací akt či jak se to jmenovalo jsem nepodepsal, nebyl jsem StB úkolován a nejsem tedy veden v seznamu konfidentů StB jako výše citované osoby. Viz

          https://www.abscr.cz/jmenne-evidence/


          • Proč se omezovat na "západ"?

            Pohovor na oddělení pro zvláštní úkoly (tedy residentuře STB v podniku) nad cestovní zprávou jsem absolvoval nejen po služebních cestách, ale dokonce (bez zprávy) i po turistickém výletě do PLR. V tomto směru je divné, že po výletě do NDR nikoliv.


            • Ano, jezdil jsem i na "východ" a také jsem musel psát cestovní zprávy a odevzdat je na oddělení pro zvláštní úkoly (tedy residentuře STB v podniku).

          • A UŽ TO LEZE, UŽ TO LEZE.....😀 takže buď byli ti komunisti takoví milosrdní dobráci kteří pouštěli ven každého trotla, v tom případě jsou řeči o tom, že nechtěli nikoho mimo sebe, ven pustit, jen pomluvy, anebo jste byl jejich tajný spolupracovník, agent provokatér a práskač, který měl za úkol sledovat, infiltrovat a donášet na disidentské okolí a "podezřelé" sousedy kolem sebe. Dle dosavadních příspěvků bych tipoval druhou možnost. Jen jste po převratu pohotově změnil stranu barikády. To není nic nového. Nacisté také přeběhli po válce do americké CIA.

            • Soudruh pisatel asi nechápe, že pro některá jednání bylo třeba znát odbornou problematiku a být schopen domluvit se. K tomu byla rudá pracovní knížka na nic.

              • Reakce na příspěvek:

                Soudruh agent nechápe že z něj jeho bolševické myšlení čpí na sto honů a nepomůže mu, že vyměnil kabát rudý za modrý. Možná navenek kvůli krytí soudruh agent nebyl bolševik, ale stb si ho pojistila jako tajného konfidenta jinak by šel navzdory své kvalifikaci (o níž silně pochybuji když čtu občasné podivuhodné úvahy soudruha agenta) makat do dolů. Ostatně tak soudruh agent sám neustále vykřikuje jak režim likvidoval "nepohodlné" odborníky. Z čehož logicky plyne že soudruh agent byl "pohodlný" odborník.

                • Reakce na příspěvek:

                  Z koho tady čpí bolševické myšlením, kdo vyměnil rudý kabát za modrý a je zevně "bývalým agentem", to je každému průměrně inteligentnímu jedinci jasné.

                  Kdo prožil tehdejší dobu tak ví, že se dalo přežít: člověk se ovšem nesměl stát "nepohodlným", tzn. nesměl mít ten "nesprávný třídní původ", musel poctivě pracovat, učit se nové věci a neporušovat zákony a nařízení. A pak ho StB nemohla vydírat a nutit ke spolupráci.

                  • Reakce na příspěvek:

                    Zvláštní....na jedné straně pisatel při každé příležitosti hystericky ječí o bolševismu a obviňuje z něj každého, kdo pisatele jen trochu svým myšlením přesahuje a najednou jak se to pisateli hodí "prý ti komunisti zas nebyli tak špatní a dalo prý se přežít". 😀 Tak by si to měl pisatel ujasnit, co vlastně hlásá, poněvadž zítra nám možná bude sdělovat že Socialismus byl prý ten nejlepší režim na světě a ještě lepší než současný Kapitalismus. Je humorné sledovat metamorfózu pisatele, možná by se místo nicku Občan měl jmenovat Chameleon........co se týká kvalifikace dotyčného, tipoval bych ho na nástěnkáře a po převratu pouze se změnou strany barikády změnil fráze, jinak je mentálně na stejné myšlenkové úrovni. Pak tedy chápu že "poctivého" nástěnkáře a aktivního agitátora a vykřikovače socialistických hesel Komunisté bez problémů na západ pouštěli jakožto "ideologicky uvědomělého"....

  • Z článku:"Šéf sociálních demokratů navíc míní, že resort financí vyčlenil příliš velkou částku na správu státního dluhu."

    Neměli ho za Sobotky tak zvýšit.

    • Podstatně se státní dluh zvýšil až v době působení  ing. Kalouska na Ministerstvu financí - o tom žádná

      • Jistě, ale Sobotka drží čestné druhé místo:

        Nejvíce, 714 miliardami, zadlužily zem vlády ODS s premiéry Topolánkem a Nečasem díky svému nepochopitelnému lpění na ministru financí Kalouskovi, přestože v jejich řadách je několik velmi schopných friedmanovských ekonomů. Další ekonomický expert, socialista Sobotka, se nenechal zahanbit  dluhem 409 miliard za svého řádění v čele ministerstva financí ve vládách Špidlově, Grossově a Paroubkově. 

        Zdroj:http://fragmenty.cz/index.php/ekonomika/item/2383-kalousek-zadluzil-cr-714-sobotka-409-a-zemanovy-cssd-vlady-201-mld-kc

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit