Přejít na výpis diskuzí
Návštěva Merkelové v Turecku přichází obzvlášť nevhod
1.2.2017 | Lukáš Strašík
94 příspěvků
-
Trump je borec, který nepřistoupí na ty korupční praktiky ve světě! Putin není vojensky soupeř,ale obchodně je pro US zajímavý!
-
-
Ten tvuj borec by prodal i vlasní matku ,něco jinýho křičí a jinak činí.Možná už je Pobaltí vyměněno za zamáznutí děr v jeho fondech - ale to je jen spekulace.
-
skvěle zhodnocená návštěva Merkelové v Turecku *1*
-
-
Panebože tiscali, co nic neděláte s těmi bijci??? *11*
-
-
To musí bejt součástí nějaký utajený psychoterapie jinak to neni možný *1* kolikrat tě smaznou a ani si toho moc nenapsal a tady nic *9*
-
-
a jen zamindrákovanej pitomeček, kterýmu stará nasadila parohy a on to neunesl
-
-
tu blije jen v noci.
-
Jak se má dostat k miliardám, které tam schovala? Bacha na tu paní, je všeho schopna!
Unii má odzvoněno!
-
-
Nejprve bylo tolik křiků z Německa i celé EU proti Erdoganovi, no a přišla chvíle, aby všichni kritici sklonili hlavy a pokorně šli doprošovat, aby Erdogan nespustil další vlnu migrace. Bohužel ukázka, jak se EU nedokáže s tím vyrovnat. Jedni, ti zodpovědnější, by věděli, jak se ubránit, ale "pravdolaskaři" typu Merkelové si pořád myslí, že je naše povinnost přijmout snad celou Afriku a Blízký východ do své náruče. Hrubá nezodpovědnost vůdců EU a vlastních pravdolaskařů typu Sobotky vede k tomu, že hranice Schengenu jsou samá díra a může si přes ní projet kdo chce a kam chce. Že tomu tak zatím není je zřejmě tím, že velká zima migrantům brání na cestě přespávat kdesi v lesích. Dojde jaro a teplo, a uvidíme, zda Merkelová s Erdoganem něco dohodli, a co to bude EU stát. Vinou vůdců EU se z Evropy stává velké rekreační zařízení, kde rekreace nic nestojí a ještě dostanete přidáno. Bohužel.
-
Pořád někde rajtuje a stejně nikdy nic nevyřídí. Ten svůj kebab si může dát v Berlíně.
Jedinou cestu, kterou bych ji doporučil (kromě odchodu navěky někam hodně daleko) je stáž v Bílém domě, aby se trochu něco naučila. Jenom se koukat a na nic nesahat. -
Kritika a přitom v názvu článku není slovo: "Trump"?
Co se to děje? Kde jsou novinářské hodnoty?! -
0
-
00
-
máma mi vždycky\ říkala, že jsem blbý jak štoudev a pak mi prozradila, že mým tátou je její brácha a po něm jsem tak tupý.
-
0
-
a já sám, vždycky sám, sobě si odpovídám..tupý jsem a ještě malý, děti se mi vždycky smály a potom mě fackovaly.