Přejít na výpis diskuzí
Návštěva Merkelové v Turecku přichází obzvlášť nevhod
1.2.2017 | Lukáš Strašík
94 příspěvků
-
nikam nejdu, jen jsem chtěl být zajímavý...Božínku jak jsem hloupý...už aby se našel někdo, kdo mě pořádně rozbije hubu.
-
-
0
-
-
a já sám, vždycky sám, sobě si odpovídám..tupý jsem a ještě malý, děti se mi vždycky smály a potom mě fackovaly.
-
máma mi vždycky\ říkala, že jsem blbý jak štoudev a pak mi prozradila, že mým tátou je její brácha a po něm jsem tak tupý.
-
Turci se s Rusy smířili, amerika na Evropu kálí a z druhé strany stále silnější Ruská armáda, baba stasi holt musí sklonit hřbet!
-
-
Turci a Rusi smír? jen dočasný, oba diktátoři,bych to nazval Molotov Ribentrop v malém.Ted zaleží zda si Evropa ještě užije Turků a jinejch bez víz či nas bude Merkal vyžírat aby mohla platit výpalné Turkovi a že se přes ty jeho pařáty těch EUR dostane k potřebným ,to asi těžko.
-
-
tebe pitomečku nějaký havloidní profesor naučil akorát pakt molotov a ty to tady používáš dvacetkrát denně, hňupe *1*
-
-
Teda ja nevim ale v tý době tam asi havloidi nebyli a nauč se počítat *1* *1* *1* jo a tebe asi neučil nikdo ty tupá ruská trubko, v Chomutově tě můžou vystavovat.
-
-
tě ta tvoje strašná blbost Simone?
-
-
blbej Sajmon s velice omezeným slovníkem.
-
-
to popletený sajmon
-
-
Nevim jestli to mam popletený ale jestli říkáš místo pane třaba samjon tak to beru jako protinázor. *1*
-
-
-
-
východoněmecká svazačka, co dělala matraci na rujáně
-
-
v Donbasu, kde študýrovala
-
-
Fedde Le Grand pro dementní parohatý impotenty, HNUS
-
-
0
-
-
IQ "0" mám, nic si z toho nedělám...tra la la, tra la la, hloupý jsem jak fiala...máma se z toho p o ch c a l a ....
-
-
0
-
-
Wie kann ein Mann eine fremde Frau umarmen, die doch nach dem islamischen Recht nur eine Sache ist???!!! Das ist schrecklich!!!
(No něco takového!!! Jak může muž objímat cizí ženu, která je přece podle islámského práva pouhou věcí???!!! To je strašné!!!)
*6* *8* *6* *8* *6* *8* -
-
0
-
-
Danke mein lieber Freund für deinen Hinweis auf meinen Schreibfehler. Ich habe es schon berichtigt. *3*
-
-
0
-
-
Du bist dumm wie ein Holzklotz!
-
-
Danke für deine Unterstützung. *3*
-
-
0
-
-
-
-
-
Panebože tiscali, co nic neděláte s těmi bijci??? *11*
-
-
To musí bejt součástí nějaký utajený psychoterapie jinak to neni možný *1* kolikrat tě smaznou a ani si toho moc nenapsal a tady nic *9*
-
-
a jen zamindrákovanej pitomeček, kterýmu stará nasadila parohy a on to neunesl
-
-
tu blije jen v noci.
-
Jak se má dostat k miliardám, které tam schovala? Bacha na tu paní, je všeho schopna!
Unii má odzvoněno!
-
-
obecně se šušká je o tom i písnička ,zprávy mezi lidma ..... že tady ten velký turecký vezír opííchává i ovečky. Tak já jen, aby jsi se někde při podpisu špatně nenatočila nebo se pro něco nesehnula ..... a kaňour už jede! To víš takový nehledí.Budeš se bránit? Osobní útok na jeho výsost a mažeš do basy. Holka pozor, převeliký pozor!
-
-
Angela zapomněla, že pro slimáka je pouhá věc
-