Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vláda Fialy si doslova hýčká ERÚ, který funguje jako úderná pěst zelených fanatiků proti českým odběratelům elektřiny. ERÚ nereguluje, ale soustavně razantně zdražuje elektřinu pode požadavků fanatiků ze zelené lobby. ERÚ je nadbytečný, existuje jen pár let, ale již dokázal napáchat obrovské škody. Kruciálním problémem předražené elektřiny a tedy předražených potravin je vládní dětinské odmítání vlády Fialy stažení naší levné elektřiny z lipské burzy, odkud ji zpětně odkupujeme pro české spotřebitele mnohokrát předraženou, a to jen proto, aby se pár menšinových akcionářů z daňových rájů co nejvíc napakovalo na úkor českých spotřebitelů. Levné potraviny nejde vyrábět s uměle předraženou elektřinou.

  • Tak se zas ukázalo, že premiér Fiala měl pravdu. 

    Ceny potravin neurčuje vláda, jak se nám tady snažili namluvit dezolátní neználkové.

    Byla to zas jen další lež od chronického lháře Babiše a jemu podobných. 

    Ceny potravin určují zemědělské oligarchické korporáty s kartelovými dohodami. 

    O jednom takovém by Babiš mohl vyprávět,,,,,,

    • Vláda má určitě spoustu možností, jak přinutit tyto vyděrače ke slušné cenotvorbě. Pokud vezmete pořizovací cenu některého zboží a cenu tohoto zboží prodejní, tak se ukazuje jak nemravné marže tito obchodníci mají. Navíc to zavání kartelovými dohodami. Na to tady jsou úřady, které to mají prověřit. Když mají ti naši chuj.ové koule na zabavení majetku Ruských podnikatelů bez jakéhokoliv právního podkladu, můžou tvrdě zatočit i s obchodníky. 





    • Musí přestat obírat důchodce, protože to je jejich zásluha, že po 30 letech kapitalismu je tady pořád co krást. Díky jejich umu máme elektrárny, přehrady a všechno, co nyní zbržďuje náš pád dolů.Chcete další podniky v insolvenci? Chcete další pokles životní úrovně? Pro vládu shrnu jednou větou. Vládo, nejdřív musíš krávu nakrmit a pak ji teprve můžeš dojit.

    • josef.chmela

      Jinak zdravý? Ano, pouze totálně vymytý mozek.

  • Jak si z nás dělají řetězce srandu:

    "Carte d'Or Vanilla vanilková zmrzlina 1000ml"


     vanička této zmrzliny stojí v potravinách v Monaku 3.40 Eur. V obchodě Carrefoure dokonce 2,99 Eur. Aktuálně u nás Tesco 210 kč, Globus 245 kč /!/.Drze zkoušejí co tady vydržíme. Jasně že řetězce mají nějakého srandovního ministra /maňáska/ na háku.Moc pěkně se v PL ujal týdenní bojkot jedné potraviny. Prostě se týden nekupuje máslo.A to je nám potom fofr, jak letí ceny dolů. Totéž čerstvé mléko. Najde se u nás též někdo? Kdo iniciativu založí?

    • Nechtěl jsi euro, tak nakupuj za koruny! 

      Izolace způsobená korunou umožňuje ovládnot trh a diktovat si ceny, to ví každý ekonomický elév. 

      • mun.go

        To řekněte třeba ve Švýcarsku, Polsku, Švédsku ...

      • Jéé to je zas lidové moudro. "Izolace" "ovládat trh" "diktovat ceny" to jsou panečku moc veliká moudra.Moc.

  • josef.chmela

    Levnější potraviny budou pouze pro voliče pětišmejdů. Protože ti jediní věří hloupým slibům svých vyvolených a v mozcích mají to stálé slevňování a sliby tak zažrané, že už je stejně nikdo a nic nepřesvědčí o opaku.

    • Vyvolený je tu akorát šarlatán a chronický lhář z StB.

      • ...trpíte asi nemocí, která se jmenuje MíMoNa ... Místo Mozku Nasr@né:-)!!! ... ale to není nic vyjjímečného ... lékaři pacientům říkají a uklidňují je, že tím trpí asi 95% voličů pětidemolice:-)!!!

      • josef.chmela

        To máš pravdu. To je ten tvůj prezident.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit