Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Problém se jmenuje vetřelec z gumového člunu.Dokud se nelezli řešily se tady drobnosti. Jen takový pravidelný folklor. Když se začal nalézat, začaly neshody mez státy. vetřelec z Afriky nebo mohamedám sem prostě nepatří. Je příčinou konfliktů a rozmíšek. Nikdy se mu to nesmí odpustit. Musí vědět dokud úplně nevyfičí, že tady není a nikdy nebude doma.Evropa není pro všechny.
  • špinavci už kritizovali Rusko, že nemá barevný tým
  • fašistické unii nahání hrůzu každý kdo chce svůj národ zachránit
  • Stalingrad
    Pro naše vyhulené v parlamentě to bude extremista,populista,separatista......jako p.Okamura. Jo,když si dovolí jiný názor než ten schválený pBruserem,vládou,Šojdrovou,Dlíkem a dalšími musí být zadupán,umlčen !!! Štěstí,že doba Jana Husa je cca 600 let minulost,ale,ALE,NIKDO NIKDY NEVÍ,co frau mééé vymyslí...jako její předchůdce a vzor Áda,,,,
    • Frau mééé vypadá velmi zdrchaně. Každé ráno asi snídá tlučené zmije. Mám o ni starost...
  • Dobrou zprávou je ta skutečnost, že se pozvolna objevují na evropské politické scéně politici, kteří jsou skuteční Evropané, jsou zodpovědní občané svých států a konají prozíravě v prospěch svých států a v prospěch evropské civilizace - Kurz, Salvini, Orbán a další... Špatnou zprávou je další vyhnívání Junckera, Timmermanse, Avramopoulose, Mogheriniové, Merkelové a dalších škůdců ve vysokých politických funkcích, odkud svým zhoubným počínáním existenčně ohrožují evropskou kulturu a národy Evropy. Lidé postupně střízlivějí z merkelovského migračního šílenství, ale eurohujerské totalitní struktury  nadále uplatňují diktát Bruselu a Berlína, nadále musíme trpět v příkaznickém totalitním režimu bruselských eurokratů, kteří nadále uplatňují dva dominantní trendy - afrikanizaci a islamizaci Evropy.
  • konečně někdo rozumný , kdo nechce mít s tou zrádcovskou klikou v bruselu nic společného. Jednou budou všechna ta zrádná eurohovada souzena za genocidu , které se dopouštějí na evropských národech a kultuře , včetně těch našich zrádců...už aby to bylo..není nic strašnějšího , než obětovat svůj národ islámským , prmitivním a zvířecím hordám... že pane Fialo , Kalousku, Švarcenberku a vám podobným velezrádcům...zavádíte národ do apokalypsy..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit