Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nikdo si nesmí dovolit víc,než kolik dokáže zvládnout.My a demokracie nedokážeme zvládnout ani jediného barevného musulmana,proto je sem nesmíme vůbec pustit.Nic míň,nic víc. Víme,jaká jsou naše děvčata-nám nedají,ale barevným dobře vybaveným  ano.Pak vrhnou mladé a ti zkazí další.To je cesta do pekel,tak jak to naplánovali v Bruselu,tak jak to psal Kallergi Coudenhove.Ta žena,která  toto připustí, prohřeší se proti národním zájmům a spravedlnost ji dostihne.Totéž politici kteří tozo plánují a drze propagují.Skončí to hrozným neštěstím,protože jinak to skončit ani nemůže.

                                       A mimochodem je v tom tvrzení logická chyba-nás nelze doplnit cizími,neboť ti nejsou totožní s námi.Ubývá-li nás Čechů,nelze nás doplnit migranty,neboť ti nejsou Češi.

    Autor toho nesmyslu nedokáže rozlišovat mezi vlastním a cizím.V organismu je to tak,že každá vlastní buňka má MHC1 receptor kterým hlásí svou příslušnost ke svému organismu.Ty buňky které to rozeznají jsou T-Lymfocyty a když takovou buňku objeví,způsobí její smrt.A taky je tam řada buněk-makrofágy a mikrofágy,které si každou podezřelou buňku najdou v seznamu,a jestli její vzor odpovídá vzoru který je nepřátelský,tak ji zničí.Oba systémy nepěstují žádnou toleranci,,,a přece se ty cizí buňky dokážou uchytit,ale oslabené,poslušné.Správně je tedy třeba zničit a zabít vše co hrozí a zbytku dovolit jen aby živořil.


  • gaheris

    Tiše a opojně půrpura na plotně voní, tiše a razantně cenzura na tiscali řádí, hezky řádí!

    • Mlč! copak nevíš,co se smí říkat a co se smí myslet? Nemysli postaru,ať nedopadneš jako ti,co se u soudu marně dovolávají ústavy!


  • My tady potřebujeme nějaké černé držky?  Ještě jim postavíme mešity a koupíme koberečky? Hlavně to ještě chce postavit hodně velké byty pro naše invalidní /zlaté spoluobčany/ aby měli kde naskladnit své  "invalidní děti". Přece v budoucnu nebudou pracovat jako jejich rodiče. Pouze umí stát frontu na příspěvky od státu.

  • Obávám se, že situace je daleko horší, když " padla zpráva" o problému.

    S příchodem přistěhovalců, bude zajisté nutné upravit vzdělávaní (i dospělých).

    Třeba, bude nutné i rozdělit více obory ve  zdravotnictví - pro muže a ženy.

    Nyní jen zbývá uklidnit obyvatele, že nepřicházejí jen nevzdělatelní a zahálčivý

    jedinci . To  nejtěžší .


     

  • Není třeba aby obyvatel v ČR přibývalo, ale o to více je třeba, aby skutečných etnických Čechů neubývalo a ubývalo emigrantů. Vláda by místo hospodských, měla podpořit české rodiny.

    • Místo, aby putikáři dostali kompenzace v závislosti na tom, jak odvádějí daně, tak do nich budeme prát 10 miliard z našich společných peněz.

      Pomoc rodinám a podpora bydlení pro mladé by byla lepší, ale to netlačí žádná loby. 

    • 😇

    • souhlas

  • TheGGG

    no a? Potřebujeme přelidněnou planetu? Potřebujeme hordy barbarských netáhel z pouště? ne. Kolaboranti, globalisti a euro-vlastizrádci a jejich vítačské ohrané písničky o migraci už snad nebere vážně vůbec nikdo, až na bezmozky z FFUK a gender studií.

    Propaganda se nepovedla, strýček soros se bude mocinky zlobit pissálci....

    BTW: relativně bezproblémových vietnamských a ukrajinských migrantů tady máme dost. To ovšem nestačí co? To není to co euro-vlastizrádci požaduji. Potřeba je proředit obyvatelsto evropy afrikánskými nelegály.

  • a o by bylo špatně? toužíme po přelidněných oblastech? myslím, že je nás až dost jak lidí jako živočišného druhu, tak i nás v ČR.

  • A je opravdu třeba, aby nás přibývalo?!

    Těch 8 miliard homo prý 2x sapiens je na tu malou Zemičku opravdu moc: ničí lesy a ostatní porosty, drancují uhlí a suroviny, dláždí a asfaltují povrch, zamořují zemi i moře plasty a jinými odpady... není ten Či-Ko-Vir a další katastrofy, nejsou to projevy Přírody, kterými se brání proti přemnožení toho parasita homo?

    Pokud lidé sami nesníží ten populační růst, učiní tak Příroda a ta to vezme "napříč politickým spektrem". A nastane katastrofa.

    Jde o to kde a jak snížit to přemnožení. Samozřejmě lidé by měli používat jedině skutečně humánní metody.

  • Debilní názor, aby nás přibývalo touto cestou....  Přistěhovalci s islámskými kořeny (imigranti) umí jen "drbat" a zabíjet, vše ve jménu aláha.  Přínosem nebudou, protože jsou to většinou primitivové, kteří umí jen čerpat sociální dávky.  Máme své zkušenosti s jedním etnikem (které zatím svou dojnou krávu nevraždí).   Když mladí nebudou mít , kde bydlet a sociální jistotu (slošně placené zaměstnání), tak se do manželství a plození potomků nepohrnou. a těch pár, z vyšších vrstev o zvětšení počtu dědiců neusilují. Počet rodin se třemi a více dětmi (s vyjimkou etnika, které si rodinnými přídavky zajišťuje příjem), by se za chvíli dalo na prstech sopčítat.  Jsem všemi deseti pro to aby , místo prostředků pro neziskovky, kde  si platí nadstandartní platy za dovoz migrantů, aby se tyto prostředky daly do budování bytů pro mladé rodiny a zajištění jejich existence (zaměstnání). Jenže to je státní socialismus, který byl po roce 1989 zavržen.  Takže pro peníze a příjem několika jednotlivců,  postupně zanikneme jako národ, za jehož svébytnost a samostatnost mnoho našich dědů a předchůdců položilo život...

  • Tady od převratu 89 roku všechny vládnoucí garnitury dělaly všechno proto aby normální Češi děti neměli. Tedy aby si je nemohli dovolit anebo (ti bohatší) je sami nechtěli. Ti jsou od převratu propagandou, v reklamách atd. odrazováni od toho mít rodinu a děti naopak namlouváno jak je fajn žít single, užívat si a cestovat, honit se za penězi a kariérou apod. Těm, kdo i přes tu propagandu života single chce mít rodinu děti, tak jim to režim moc neusnadňuje. Zato jedné tmavé menšině cpe horem dolem, takže si z výroby dětí (dalších budoucích pobíračů dávek) ta tmavá menšina udělala výnosný byznys. A to ještě by nám tu většina představitelů režimu (že to po nás vyžaduje Brusel) ráda dotáhla k bohatě prostřenému stolu na úkor nás Čechů další tmavé dárečky v tisících  z Afriky a muslimských zemí. K tomu si přidejte Lisabonskou smlouvu a pakty o migraci, neskutečnou podporu proimigračních (pašeráckých) neziskovek Bruselem i neoliberálními vládami jednotlivých evropských zemí a o co tu jde vám do sebe přesně zapadne. Už v roce 2010 český spisovatel, publicista a novinář Benjamin Kuras, žijící v Británii ve své knize " Jak zabít civilizaci" upozorňoval, že v celé EU je od roku 1995 potichu realizován projekt EuroMed na zničení původní bílé evropské populace. Bruselská hydra s kolaboranty ve vládách evropských zemí se evidentně snaží o naši genocidu a ještě tak odporným způsobem, přes podporu dovozu a rozmnožování tmavých menšin.  

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit