Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vondra je známy suyperpravicovo havlovskofašistickousackypravdoláska paradoxne obrezanec je horší ako nemci, by nemal byť odvolaný, ale zatvorený nie do basy ale uranových baní na 25 rokov za to čo pokradol. ten človek 23rokov žije z daní pracujúcich a pochybujem, či niekedy aj pred rokom 89 vôbec pracoval.Ale oni sa v Usa a Cia od neho postarajú, ak nebude teda v base.
  • Vy si pletete termín revoluce a předání moci a to bude možná ten tragickej omyl *16*
    • Zapomínáte na hasiče Langera, který celou volební kampaň vedl, kde je ten smrad zalezlý?
      Celá ODS tím jeho tahem s taxikářem a Bradáčovou nastražit lživou past na Rátha přišla o
      preference. Dalík to završil a poděkujte soudu Praha 4 §§§§!
  • přečetl jsem si všechny příspěvky všech diskutujících a dospěl jsem k názoru,že všichni jenom zbytečně kecáte a nic nenavrhujete co by se mělo dělat pro lepší zítřek.Všichni máte v jednom,ale pravdu.Tata vláda je neschopná a musí skončit,ale jak to zařídit ? Dle mého názoru,by mohla skončit hned po volbách ale všichni by jsme museli volit KSČM.Horší jak to je teď,už to nemůže být.
    • Vždycky je prostor na to něco "vylepšit" Mimo to občas sem třeba osobně píšu názor jak by to šlo řešit.
      Třeba teď zdravotní pojišťovny?
      Zrušit je a udělat jednu státní. Udělat hloubkový audit, a co by se nezavřelo do prac táborů to by si někde práci našlo. Věřím, že pro slušné a pracovité lidi se práce najde. Jejich majetky znárodnit a prodat, a prostředky z toho hradit průšvihy co nadělali.
      Snížit v té státní aparát. Mezi námi nemusí být zdrav pojištovna v žulovém paláci.

      Bereš to? *5*
  • Jak to tady čtu, nabývám dojmu, že většina čecháčků by byla stejná jako oni. Zloději a blbové. Už jen z voleb je to jasné, tenhle národ fascinuje lež a korupce. Ale tohle není reality show to je skutečnost švejci *12*
    • A ještě jste zapomě/zapoměla ,že jsme super ve skoku na špek (volební sliby),hupsneme hned na vše,co nám někdo slíbí .Nějak zapomínáme,že ti můžu slíbit tolik,kolik ti nikdo nemůže dát a ani nedá.A kdyby jen ve skoku na špek,také neumíme přečíst volební listiny.Třeba Kalousek procestoval mnoh ostran:A když vidím,že je členem nějaké stran - prýč od ní.
  • http://aktualne.centrum.cz/blogy-a-nazory/komentare/clanek.phtml?id=759774#utm_source=atlasHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-1
  • Komunisti v oranžové ČSSDKSČ, ale hlavně ti v KSČ(m),("m" od magoři?) číhají a tetelí se blahem při pomyšlení, jak jim zase tupé stádo dopomůže k uchopení moci a jak zase budou budovat "šťastné" zítřky (pro sebe). To by bylo zase všude rudo. O krve.
    • Kdyby to měla být tvoje krev, tak je budu volit a ještě zaplatím pár hlasů cikánům, jako to děláte vy vy modré gestapo! *16*
    • Dočkáš se, volby budou v pátek. Občané se musí zbavit modrých hovádek, vrahů s pančovaným alkoholem. Na uranu je krásná práce a je to lepší, než mít konečník vytahaný jak nohavici od montérek z Mírova. Přeji spokojenou budoucnost.
      • bla, bla, gdo pude k volbám, *12* . Ostatní na to dlabou ! *12* *12* už mají rozdělený koryta. Jediná cesta je "ZPÁTKY, KUPŘEDU NI KROK!" *3* Zkuste to! *1*
    • A ty seš de.il
      • Souhlasím. Tohle je jen nic, které tady jednou buňkou a bohužel všemi zuby vykřikuje nesmysly *16*
  • Bez zprovoznění dostatečného množství katovských mučíren a jejich osazení co nejkrutějšími katy,se ve stávajícím kapitalistickém svinčíku pořádek neudělá.Se starými politickými lumpy musí mladá generace jednat hrdě a hlavně tvrdě.
  • Na to jaký je to spolek grázlů tady vládli až moc dlouho.
  • Tři miliony ovčanů nechodí k volbám poněvadž jsou v bordelu spokojeni, velká část co nekrade přesto volí modro-růžově-topánkovo-červeno-zeleno-svato a další znovu založená bratrstva, čecháčkům není pomoci mají převážně vypnutý mozek na věčné časy
  • Napadl mě další příměr.Několikrát odsouzený Smetana.Od pohledu slušný člověk,který zaplatil pokutu za to,že namaloval tykadla.Proč ho soudila Langerova mafie?To již v té Olomoci je takový bordel?Nebo každý novinář se předhání a přiživuje na šaškárně při střelbě z pistolky na tik tak ?Já se té ochranky zastanu,protože správně odhadla,že se nic neděje a ne ty žvásty těch rádoby expertů.A nikde jsem nečetl důvod proč to ten člověk udělal,ale,že to je pomalu diverzant.To jsem již někdy četl.Národe prober se !!V televizi made in USA je té střelby a hrdinství nadlidí přehzršle.Jedna blbost trvala cca 40let a druhá již 23let.Ode zdi ke zdi.
    • Souhlasím s příspěvkem, ať byla střelba hračkou na presidenta z politických důvodů domluvená či ne, ochranka vše vyhodnotila vše velice dobře, neboť střelba v davu by stála život i dalších přítomných občanů, možná i dětských obětí a za to jeden nadčlověk, byť je to president nestojí. Po průniku měkké tkáně má střela razanci zabít minimálně další dvě osoby. Skutečnosti mají vždy dvě strany jako mince a nic není jen bílé či černé.
      • Ochranka selhala stejně jako všechno v tomhle státě. Pokud neselhala, tak to bylo nahrané. I to, že se furt mluví o tom, že to byl komunista. Kdyby jim to společnost žrala, tak by se média vyžila. Bylo to nepovedené WTC po česku a to mi nikdo nevyvrátí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit