Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen se hezky žerte dobytkové, reformy by měl uhradit ten, kdo je vlastně zapříčini tj.vy dobytkové politici!!!Protože jste banda neschopnejch debilů,kteří naše společné peníze rozkradli.Neumíte vůbec nic, jen plnit svoje kapsy a pak ty vaše stranické pokladny!Všechny bych vás bez rozdílu dresu pozavíral co jste u těch koryt žrali a mlaskali od roku 89!!! A těm největším dobytkům včetně Kikiny, bych dal kravatu!Ty vaše zlodějny máme platit my?Nežijem v demokracii,ale v totalitě! Vám stačí k vládnutí 101 debilních poslanců a máváte s deseti miliony obyvatel, jak je vám dobytkové libo! Vaše královské výhody,imunita, neodvolatelnost a platy za co? Do nedávné doby se říkalo, že komunisti byla tragédie národa.Naši dnešní politici je několikanásobně předčili!Přeji vám to nejhorší a když už nic, tak děsnej průjem na půl roku,hajzlové hnusný!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Pokud je Nečas chlap tak odvolá Hegera i Kalouska.Heger je ještě horší než Julínek,je to loutka a dělá to,co Kalousek nařídí.
    • Pokračuje v reformách Julínka a upravuje to podle Snajdra ,tak aby to v budoucnu vůbec nefungovalo. Když je neposlechne, tak ho Nečas odvolá. To bude další poračování vládního seriálu...
  • Me jen vadi, ze Necas zasahuje do jinych prefesi At si tam do sveho odboru kazdy vybere koho chce a ne aby mu v tom Necas branil Uz je rovna k Pasroubkovi, a podle me uz by mel zabrzdit to co dela. Myslim si, ze timto sam sobe skodi a taky cele vlade. Mel by radeji podat demisii cele vlady, protoze prave on je ta skodna a bude to mit pro nas nedozirne nasledky. Nejsem clen ODS ani zadne jine strany. Ale musim rict, ze me to mrzi jak se vsichni ve vlade chovaji.
  • Dilema, zda Kalousek nebo Heger, je to úplně fuk. Jeden nám utahuje opasky až se dusíme a druhý nezvládá jak doktory, tak i celý rezort. Nedávný pobyt v nemocnici mne utvrdil v tom, že tam jde o život při dlouhodobém pobytu. Ta strava je hrozná. To minimaso se nedá ukrojit, brambory jedna tvrdší než druhá, tolik propagované požívání zeoeniny šlo jen okolo a ovoce - jeden týden pomeranče a druhý brazilská jablka. Toť vše. Pravdu jsem četla v denním tisku, že pacientům hrozí podvýživa. Tak Kalousek nám vše zdraží tak, že se půjdeme pást, stěhovat se budeme do jeskyní atd.. a p. Heger to v nemocnicích dokončí. Volejte Blanické rytíře. *11*
    • A neležela jste v jedné malé nemocnici na Jihu Moravy? Něco mě to připomíná...
  • Hegerem plánovaná reforma zdravotnictví je špatná.Chce to skutečně zdravotní reformu,ale v rozumějším pojetí.Všem,kteří jásali pro Klause,Havla a podobné darebáky,pak pomáhali rozkrást státní majetek přes kuponovou privatizaci,nebo prodej podnikových akcií,zajistit tomuto faktu,odpovídající zdravotní péči.Uvedení by měli mít nárok pouze na bábu zaříkávačku a i tu si platit ze svých úspor.Ušetřené miliardy ihned použít na splácení astronomických dluhů.To proto,aby současná mladá generace měla šanci žít jednou důstojný život,po tom,co jednadvacetiletá vláda lumpů,tuto zemi zbídačila.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit