Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud by byly presidenské volby nyní a president byl volen přímou volbou,tak po propagaci filmem,by měl největší šanci Kájínek.Pokud by se ,k jeho současné popularitě,připojilo heslo:"Kájínek na Hrad.Nejmíň toho nakrad."Tak by měl presidentování jisté.
  • Když po první světové válce,došlo k vzniku Československa,tak tehdejší zakladatelé státu razili zásadu,že služba státu se neplatí.Proto odměna za vykonávání funkcí nebyla přemrštěná.Postupně se to stejně začalo porušovat.Po údajné revoluci,bylo raženo heslo,že každá politická,nebo vyšší úřední,též soudní funkce musí být dobře finančně ohodnocena.To byl základ toho,aby se do uvedených funkcí,hrnuli dvacet roků ,darebáci ze všech stran.Proto naše cesta ke státnímu bankrotu je zcela zákonitá.
  • Prezident je svému národu moc drahý, ale nemám na mysli to že je národem až tak moc milován.Třičtvrtě miliardy tolik stojí funkce prezidenta daňové poplatníky.Funkci není třeba rušit ale není třeba duplicitního přebujelého a zbytečného hradního aparátu. Taky není třeba aby prezident okupoval skoro celý pražský hrad, zámek v Lánech a ještě prezidentskou vilu.Zemička Česko je chudou vyžranou a rozkradenou zemí a tak by se měla snížit i okázalý luxus prezidenta a nejen jeho.Senát by měl být neplacený a nikoliv tučnou trafikou a tak bych mohl pokračovat až ke krajským úřadům které osídlili velkopanští rozmařilí nabobové.
  • Přímá volba presidenta je zástupný problém. Já bych spíš uvažoval o zrušení funkce presidenta. Stávající president nás stojí ročně šest milionů jenom na platu, k tomu jeho cesty, representace, aparát. A přitom je to člověk vydíraný Kremlem a placený Moskvou za paralyzování EU v zájmu Ruska. Člověk bezcharakterní, paranoidní psychopat, který škodí naši zemi kde může a dělá ji ostudu ve světě. Pokud byl měl zůstat na hradě, tak jen v Daliborce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit