Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Celá vládní koalice je jen bandou vyděračů. Navzájem se sledují a odposlouchává. Zavazují se mezi sebou zaplacením pokuty pokud nebudou jednotně hlasovat.
    A od občanů žádají vyplacáneí výpalného jako zy největší zločinci světa. Ano, to je to vládní seskupení. Pryč s vládou tohoto typu !!!! Všechna moc patří lidu a ten má právo k převzetí moci.
    Teď nebudu hledat v knihách kdo to řekl, ale bylo to toto: " Každý by měl poznat utrpení, aby podle toho měl soucit s trpícími."
    Vyhnat a pozavírat všechny zbohatlíky, stejně to mají nakradadené a zabavit jim veškeré majetky. To co bylo ukradené, musí být navráceno. I kdyby to měli 100x ukryté třeba v zahraničí.
    • I když znám několik dříve slušných poslanců i senátorů, všichni musejí "držet basu" a hlasovat i proti svému přesvědčení, svědomí i vůli voličů. A všichni jsou zapleteni do různých pavučin moci, výhod, afér. Všechna moc by měla sice patřit lidu, ale ve skutečnosti a všude ve světě těm, co ovládají fin.trhy, firmy, fondy, banky, pojišťovny, zajišťovny, atd. Když těmto lidem je cizí odpovědnost, svědomí, mravnost, etika - pak to dopadne jako u nás, nejen za posledních 23 let.
      • Ale nemusí hlasovat prčoti svému přesvědčení. To jenom se ze slušných stali poseroutkami... Nečas či Kalousek dupne a mají hodinu na záchodě zajištěnou. Obyčejní zbabělci...
  • Je nejvýše potřeba změnit celý systém. Nemám na mysli návraty do minulosti, ale změny ku prospěchu společnosti. Myslím si, nebo spíše vím, že politici pouze před volbami slibují voličům modré z nebe, ale jakmile jsou karty rozdány, pak je volič jen číslo a spíše přítěží. A přitom voliči vyberou politiky, aby spravovali tuto zemi k jejímu prospěchu a ku prospěchu obyvatel. Nikoliv pouze k prospěchu svému. Bohužel tato neutěšená situace je na všech úrovních, od obcí počínaje. Dnes a denně jsme svědky jak radnice bojuje proti zájmům občanů, nikoliv pro jejich dobro. A tak nezbývá než všem politikům připomenout, že nedostali statky této země aby se napakovali i s příbuznými a známými, ale aby byli ku prospěchu nám všem. Myslím si, že hnát všechny k zodpovědnosti jde. Jde spočítat kolik si toho za své působení mohli legálně pořídit a kolik toho nakradli. Ale je nutno se vypořádat i s heslem, že láska a spravedlnost zvítězí nad lží a nenávistí. To mělo jen přimět lid aby byl chápavý k prohřeškům mocných. Jen si to málokdo před lety uvědomil. Že to všechno jde ukazuje příklad Islandu. Bohužel se o tom přísně mlčí, co kdyby tento model použili i jinde. To by některým přineslo vrásky. Ale zase by mohli i s Dr. Rathem zasedat v Litoměřicích. Jen jestli by se tam všichni vešli. Ale i to jde vyřešit.
    • A jak bys tem,kteri maji majetek venku,dokazal kolik si nakradli? Oni nejsou takovi blbci,jako drath a behat s krabici po navsi. Tady maji vsechno jenom pronajate,takze bys utrel nos.Je jedine vychodisko a to je Klema,unor a LM.
    • Je to problém celé naší civilizace. Je postavena na lži a manipulaci. Stačí si poslechnout zprávy. Celé jsou o tom, že někdo něco říká, druhý totéž popírá a všichni prostě lžou, Zprávy jsou jednostranné, alternativní názory se tam moc nedostanou. Lže se od ministrů až po regionálního politika. O lži jsou i soudní spory. A po zprávách přijdou reklamy a zase jedna lež a manipulace za druhou. A poté přijde laciný film a jsme tamtéž. Většina lidí se proti tomu nedokáže bránit. A tak jsou vláčeni mezi nudnou prací, supermarkety a televizí. Od těchto nemůžete čekat touhu po změně. Oni vlastně nic nepotřebují, jen si udržet práci. A ještě máte dnes jeden velmi silný ideologický nástroj, a tím je svoboda. Stačí, aby se někdo ozval s kontroverzním názorem a stane se okamžitě cílem mediálního lynče. A nástrojem je svoboda. Ječí se, že to, či ono narušuje naše těžce vydobyté svobody a narušitelem je třeba se rázně vypořádat.
      Ono to bylo za totality stejné. Většině lidí fakticky nic moc nechybělo. Nemohli si přečíst Orwella, například, ale kolik procent lidí v česku ho četlo, že? Nemohlo se na západ, ale zase - kolik procent lidí tím strádalo? Stačila Jugoslávie a tam se dalo snadno dostat, pokud nebyly škraloupy. Ale přesto došlo ke změně, proč? Možná měli pravdu Ti, kteří říkali, že ne díky studentům a nasranovti národa, ale někomu úplně jinému, kdo potřeboval změnit pořádky tak, aby se dostal k pěknému lizu.
      Dnes je to stejné, málokdo je ochoten vzít sekeru a vyrazit. Kdo ví, třeba se to změní, ale současné pořády zatím nejsou tak strašné, aby se to stalo. A není katalyzátor. Podle mne není díky mistrné manipulaci. Totáč byl totiž jako ideologie naprosto primitivní a většina lidí nebyla zmanipulovaná a chápala o co jde. Dnes to podle mne chápe jen málokdo a tak stačí pohrozit ztrátou svobod a ekonomických jistot budeme-li volit malé strany a lidi se po ..... a jdou a jako ovce zvolí strany velké, řekněme dnes už tradiční. A je jedno, kterou, všechny jsou na jedné straně vah společně s médii. Alternativy neexistují, nebo existují a téměř nikdo o nich neví, protože mediálně nemají šanci.
    • Velmi dobře napsané. Na jedničku.
    • Souhlas! Vyjádřil jste to správně, jak to vidím i Já. Děkuji!
  • "Nečas ukázal pěst a v TOP 09 se prý začíná něco hodně kazit..." ... moc hezký titulek, ale já mám pocit, že Nečas ukazuje už jen svoje vyžraný břicho a TOP 09 - tam to bylo zkažený už od začátku ...
  • ODS včetně Klause je továrnou na miliardáře a na žebráky , nikdo jiný v této republice nezůstane ... A většina miliardářů jsou jen vykradači státní pokladny a narkomafiáni - kamarádi politiků. Zvednutím sazby daně vybere stát ještě méně než předtím. Doba hájení sVYŇý končí .
    • Podle mne nejen ODS, ale i ČSSD, TOP 09, lidovci - snad jen kromě komunistů, protože ti se k lizu 20 let nedostali - se každý jde jen napakovat. Zbytečně velký parlament se samými předsedy a podpředsedy výborů, naprosto zbytečný senát, zbytečná polovina ministerstev, zbytečné kraje. Ani nedoufám, že k Ráthovi přibudou další, a když tak výjimečně. A přitom bych tam tak rád viděl Kalouska, Dalíka, Vodrážku, Pohanku (dnes z něj udělali ředitele Sexuologického ústavu - proboha proč máme takový ústav a kdo stál za jmenováním Pohanky?) a další. Držím palce paní Bradáčové.
      • I kdyby na ně došlo ,tak je odsoudí jen symbolicky, ale spíše ne, protože zákony si psali tak aby vyhovovaly jim a zlodějny jim umožnily. jedině změna zákonů, zavřít a hlavně propadnutí veškerého majetku celým jejich rodinám - to by je teprve bolelo. Ale to je sci-fi.
  • není to nic jiného něž vydírání vlastních poslanců ....pane Nečasi pokud nejste schopen získat si vlastní poslance věcnými argumenty a vlastně je jen zastrašujete je mi vás líto..používáte praktiky které byli vlastní jiné pol. straně která tu vladla a sám ji neustále kritizujete...říkám už delší dobu že dle mě na funkci premiera nemáte schopnosti a to jak morální tak i vědomostní (viz. kauza drobil ,pospíšil atd.)
  • Českej národ je dost imbecilní na to, aby se nestalo vůbec nic, i kdyby všecko bylo ještě 100x horší. Vše řeší jen v hospodách nebo si ulevuje tu v diskusích. Ono je všecko tak hezky a dokonale rodinkářsky a klientelisticky provázaný, dědinkama počínaje a Prahou konče - a jede v tom aspoň půlka národa, která změny nechce a volby to vždycky ukážou.. Takže změnu udělaj jenom rozpory mezi vládnocíma gangy (i když tam se nakonec vždycky shody přes peníze najdou), anebo zázrak. A ty se dneka nekonaj......
  • Pokud Nečasovo vyhrožování demisi vlády a novými volbami zastraší spolustraníky - odpůrce zvyšování daní je jasné, že jsou pouhými kecaly a chtějí se ukázat "dobrými" pouze před svojími voliči. Nečas však může hrozit pěstí jak chce, příští parlamentní volby jim to spočítají. Že to Nečas nevidí, je důkazem ztráty sebereflexe a lhostejnosti k vlastní straně.
    • je to kre,tén
  • a jim to vyhovuje, aby ty svoje zlodějny schovali, rozvrátit a oslabit policii, ožebračit lidi, zničit rodiny, vyhrožovat, ukazovat pěst, ukazovat svoji sílu. Toto nám vládne. Morálka v pr,deli, závist a nenávist, nezaměstnanost, bezdomovectví, bída a svrab. To jsme si tedy pomnohli. Za socialismu nic takového nebylo, sice jsme nemohli jezdit po světě, ale nyní také né, protože nám peníze sotva stačí na živovytí. Zku,rvený kapitalismus je pouze pro zbohatlíky, kteří zbohatli nekalou činností. Stydím se za tuto vládu, stydím se že jsem Čech.
  • Čím déle se tato vládní banda,která se prolhala k moci, bude držet u koryt,tím krutější zacházení,na katovské mučírně,zaručuje straníkům těchto stran.Každý den vládnutí stávající vládní bandy,tuto zemi více zbídačuje.Když tedy budou škody větší,tak zákonitě musí straníky zde vládnoucích stran,stihnout krutější trest.Na lumpy musí být přísnost.
    • Jedině KSČ to tady dá dohromady po hromadném vyvraždění všech odpůrců spravedlivých zítřků!!!
      • a patří na šibenici.
  • Pro Lepší než mafie.Já se za to,že jsem Čech nestydím.Ale styděl bych se za sebe,až se spustí revoluce,abych i já revolucionářům nepomohl ,zde ,po komunistech vládnoucí stádo lumpů svrhnout.
    • A kdo zas psal toto? Já přece chyby nedělám!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit