Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je rychlý pohyb ve vládě. Už jsem začal při těch přesunech doufat, že když vláda toto tempo vydrží, mohlo by dojít i na mě, totálního Pepu vyskoče, který tady přežívá v tomto nechutným bordelu.
  • ...ach bože, ty náš asi tupý byrokratický pohrobku normalizační éry komunizmu, který asi má hlavu plnou partajních škatulek...proč si ku pomoci nepovoláš např. Milouše Jakeše, nebo své bývalé spolusvazáky??....lituji, ale z tvého tupého partajního mozku chce se mi zvracet....patříš do totality již tím, že národ a vlast řešíš jakože technický problém...v čemž vynikali fašisti i bolševici...před nimi i carsko-ruští gubernátoři... pracovní jednotky pod heslem ..Arbeit mach frei....muklové...nebo zbědované mužické mrtvé duše....asi gaunere tím, že odstraňuje lidská práva, potažmo tak demokratický systém...
    asi blbečku...podle tebe asi podnikatelé vyhodí zaměstnance a zamestnají nezaměstnané za dvacku....nucené práce a pracovní lágry...ty tu zavádíš...dle mého názoru...
  • Mládežník, bývalý svazák, synek nomenklaturních kádrů,( známe z Rožnova pod Radhoštěm) který, kdyby nebyl převrat v roce 1989, tak sám dnes sedí na ÚV KSČ, chce ukazovat svou rozhodnost a svazáckou pěstičku. Stačilo mě ho sledovat, jak na sjezdu ODS svou řečí zcela zastínil plamenné projevy soudruhů na sjezdu ÚV, ty planoucí tváře, to bouchání pěstičkou do pultíku, mnoho slov o ničem, tak se projevují potomci svých komunistických kariéristických rodičů. *8*
  • Odhodlaný výraz v ostře řezaných rysech obličeje bývalého předsedy SSM, nyní nejmocnějšího a nejúdernějšího pravičáka Petra Nečase svědčí o vysokém pracovním nasazení a o tom, že se odehrají velké změny ve vládě.Patrně nasadí Kudlanku nábožnou!
    • Já bych to jen doplnil: "Tupý výraz březí krávy, jenž do vozu zapřažena jest", toť on, superantikontrakkretén, svazák a ožebračovatel pracujících této země.
  • národ by měl konečně zatočit s tím blbem,jak může takový hňup být předseda vlády.
    • Šoustá s Klausem, tak proč ne, Kikina si umí vážit těch, co do análu i prst strčí.
      • Paralýza způsobila znetvoření jeho syna Káliba, proto se s ním vypočítavá děvucha rozvedla a on se takto s prémiérem mstí na českém národu. *16* .
  • Krabice hejbejte se. Nikdo o nic nepřijde spíše si polepší na jiném korytě.
  • My už taky víme co udělat s touto vládou "kradem LIDEM a zabíjíme lihem!" *12* *12* *12* *16* *16* *16*
    • Přesně a výstižně, gratuluji. Platí to ale na celou vládu.

      To jsem zvědav co ten BROUK PYTLÍK (KUBA) s Nečasem vymyslí, třeba ho i sežere jak povede to super ministerstvo. Od 60 let tam takový "Expert" na kecy co z huby vypouští NEBYL !!!
      *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit