Přejít na výpis diskuzí
Nečas v předtočeném pořadu: VV chtějí kolaborovat s komunisty
29.1.2011 | Jakub Procházka
50 příspěvků
-
Nečasovi už hrabe
-
Pane "pedro", tak mám dojem, že já píši o noze a vy o koze. Co sem pletete Horákovou. Na skutečnosti co jsem napsala nemíním nic měnit. Komunisti jsou všude, viz pan turista, přeběhlík- Štětina. Jeho charakter je přesně to, co nám předvádí dnešní garnitura v čele s presidentem. Co jsem byl (byli), zapomeňte, teď jsme u vesla a my děláme vše, pro to, abychom se napakovali. Vy mlčte. Proč mám mlčet, já která jsem nikdy v SSM, natož v KSČ nebyla???? *3*
-
Pedro a vite kolik jich v naší slavné parlamentní demokracii sedí?Vžyť co se stalo po "revoluci" z velké většiny komunistů vzniklo OF.které se časem rozdrobilo do ODS,ODA,UNIE SVOBODY atd.Určitě se mnou nebudete souhlasi,ale já.../nikdy jsem v KSČ nebyla../..si samozřejmě v úvozovkách "vážím" těch,kteří zůstali než těch ,kteří pobíhají ze stany do strany jen,aby zůstali u funkcí těmi opovrhuji tak je ten odpad
-
Na blázna se raději nedívat ten už neví kudy kam.Doufám,že jeho politické utrpní ve vysoké funkci brzy skončí.
-
Tak si, prosím,zadejte Milada Horáková a na internetu Vám vyjede, několik odkazů, Doporučil bych Vám najít si odkaz, kde historik zabývající se touto kauzou vykresluje poslední hodiny M.H. Pak pochopíte, že KSČ je stranou zločineckou, která nemá v parlamentní demokraciii co dělat. Žádná strana v naší pol.scéně není takto zatížena. Žádná lítost z jejich strany. Tak proč se tváříte, jako že je vše v pořádku...?! Jsme přece všichni demokraté. soudruzi, .., protože jsme se všichni namočili....
-
Tak nevím, nebo snad bdím. Otec Nečase komunista, on funkcionář SSM, president zvolen díky hlasům komunistů. Tady je někdo BLB, ale já to nejsem. Nečas nepatří na funkci premiéra, ale na léčení. Nebo to je taková arogance nás, kterými opovrhuje a usmívá se na nás s vykasanými rukávy jenom před volbami????? Pana Nečase si vůbec, ale vůbec nevážím a opovrhuji s ním!!!! *12*
-
Vážená paní Zuzko,
taky teď jste se přidala ke štvaní, Vy znáte výše jmenované politiky nějak blíže? Dotýkáte se p. Havla, ale... Podívejte se na svůj život, kolik jste nasadila svého osbního klidu ve prospěch změn. /vaši předpisatelé píší o užívání si života.../. kdo z Vás se postavil "zlu" a osobně vystoupil, nechal se zavřít...?Většina z nás posílá tyto příspěvky jako anonym... Jestli si pamatujete období před rokem 1989, kdo z nás věřil, že se to může změnit. Všichni jsme se více či méně přizpůsobovali. Václav Havel ne.... Podobně dštili určité skupiny i na našeho prvního prezidenta T.G. Masaryka..... Po těchto volbách mám možnost nahlédnout do komunální politiky trochu více. Ale řeknu Vám, že je mi z toho úzko, protože když si starosta nechá odsouhlasit na začátku volebního období dar jednoho měsíčního platu/ kde mu jeho vítězní nezávislí odsouhlasí vše co si přeje, kde diskuze je projevem nepřátelství..../ to byl jen povzdech nad fungováním malé politiky. Mám pocit čím dál větší, že VV dělají vše proto, aby se z nich nestali politické mrtvoly... Co si myslíte o člověkovi, který vlastnil ABL a tato fa sledovala politiky, byť na zakázku. A svému koaličnímu partnerovi řekl, že jeho firma nesledovcala.... Z toho mi vyplývá pouze toto. Politik či strana mají vizi a jdou po této vizi i za cenu vlastní újmy-propadu volebních preferencí. Což u VV nevnímám-viz.hlasování lidí na stránkách VV k vybraným tématům ve společnosti. Protože kdybychom všichni přistupovali k problémům, že většina má vždy pravdu, tak se nedožijeme změn po roce 89 . U nás levice k vládnutí potřebuje nespokojené lidi... To je předpoklad změn...Protože pokud budeme nespokojení, tak budeme touto stranou ovladatelní... chléb a hry.... Totiž naše česká levice není typem levice evropského typu, ale je v tom stále bolševická retorika...,ale většina z Vás si to asi už nepamatuje...... -
Legrační je, kdyby to ale nebylo k pláči, že předseda mafiánské strany, která vytunelovala česko, opět zase straší lidi. To bylo řecko, paroubek, véčkaři a už po x-té komunisti. Copak zase potřebujete ukrást?
-
Nečas zase přišel s myšlenkou štvát národ proti VV, protože kolaborují s komunisty. Nejsem a nebyla jsem nikdy v KSČ, ale jako normální člověk musím pochopit, že KSČ je parlamentní strana a mělo by se s jejími členy počítat...Ať si Nečas spočítá kolik členů jeho strany je převlečených komunistů...Nečas je nejslabším premiérem naší země a jeho pravdy lítají kdesi v povětří..Na oko vypadá dobře, že umí hájit svoje soukmenovce, ale neměl by čekat, co z určitých kauz se vyvine ???Všechno je zatím v šetření, ale neznamená to, když se jich premiér zastane a stojí za nimi, že pravda bude na jeho straně..I premiér se může mýlit a co pak s tím asi udělá, až vyleze na povrch jiná pravda??? Jak se bude hájit sám...??
-
Je škoda, že v příspěvcích je tolik urážek, místo toho, aby se zabývali lidé jak z tohoto marazmu ven. Pan Nečas zklamal nemálo lidí, ale hodně lidí skočilo na jeho sympatický obličej. Jako u p. Havla. Oba umějí klamat vizáží a zneužívají toho.
To co se děje, je skutečně likvidací slušných lidí českého národa. Podařilo se jim téměř dokonale rozeštvat skupiny lidí proti sobě. Neustálé štvaní mladých lidí proti důchodcům, jak jim vyjídají budoucnost, přitom kdyby oni nevykradli tento fond, tak mohlo být na důchody. Není ekonomická krize, je to morální bahno, kteří naši představitelé předvedli a předvádějí a strhli tento národ do bídy a ještě se svým úsměvem nám sdělují, kolik jako jednotlivci dlužíme. Neuvěřitelné!
Bohužel, český národ se neumí bránit, musí vyhladovět, aby povstal. 30. 1. 2011 -
Nečas ať už přestane lidi balamutit, lhát ji veřejně při vystoupeních v televizi, zastávat se stranických splubojovníků, když jsou v průšvihu, přetvařovat se a být vzteklý. Vždycky, když hrozí, že se provalí nějaký další průser těžkého kalibru, tak jsou na pořadu komunisti (nechci se jich zastávat), ale ať si modří ptáci udělají nejdříve pořádek ve svých řadách (viz lhaní p. Vondry) a pak ať se teprve otírají o někoho jiného. K čistotě běloskvoucí lilie má ODS včetně p. Nečase hodně daleko!
-
Minulé volby strašil Řeckem a teď zase komunisty.Nic jiného nepředvedl.Nejhorší je ale to,že ještě hodně pitomců volí tuto zlodějskou stranu.
-
Pro většinu voličů VVje kolaborací účast VV ve vládě národního ožebračení s ODS a s TOP 09. *12*
-
Dobrý den.V demokracii platí právo volby a také právo a spravedlnost pro všechny. Když už se v TV mluví o politických zlodějích a tzv. jednohubkách,t.j.výběrová řízení pouze s jedním uchazečem a o VŘ s tak nadhodnocenými cenami, tak jen hlupák se nezabývá politikou, která je součástí našeho každodenního života o ovlivňuje ho dost podstatně. Veselit a užívat si člověk může i když se zabývá politikou. To je přímo žádoucí k odbourání stresu a napětí. A pak opět vzhůru do odhalování protiprávních jednání. Nejsme přece ovce nebo hovada podléhající stádovitosti. Ne každý je politik nebo kolotočár a dělá si v tomto státě co chce. Např. tolerance imigrantů, kterým bylo dáno vzdělání-profese a teď jen šmelí a "podávají" zboží nakoupené v hypermarketech při akcích, místo toho aby vytvořli obory ve kterých jsou v ČR vyučeni , tak raději eura v ruličkách pašujou do Vietnamu nebo Číny a tam si zakladají svoje podniky s ukradeným českým knnow how.. To, že tyto komunity vážou podstatnou část fin. policie a policie celkově i to jsou zvýšené náklady na tyto složky , keteré se dají využít jinak.3 Biliony nezaplacených a nevymáhaných financí z privatizace, to bývalého žadatele o kandidáta KSČ pana paklíče -Klause nezajímá. Hlavně , že se diví doktorům, že chtějí odejít a označuje slušné lidi co se už nemůžou dívat na politické zlodějny udavači. To patří do kategorie schvalování TR činu a divím se policii a st. zastupcům, že nekonají. A že VV chtějí prosadit to co mají ve svém programu s někým jiným je jejich demokratické právo. Asi moc dobře vědí, že ODS, TOP 09 se těší na další privatizaci a na státní finance do pokladen svých soukromých stran. Tzn. dále krást a krást a krást až zůstane z ČR jen "půlnoční ČR". A to by byl možná definitivní konec VV-kolaborace s politickými zloději. Pozn. VV a vládní koalice upozorněte s diplomatickým šarmem a mluvou paní Merkelovou, že B.R.D nam dluží válečné reparace, které B.R.D. zaplatila všem, pouze ne ČR a také SR. To jsou další biliony vč. úroků. Stačí se jen zeptat členů rozpuštěné skupiny MF či MZ, která se s vypořádáním i ze strany ČSSR zabývala a opět otevřít tuto kauzu vypořádání. ČSSR těsně před 11/1989 vypořádala všechny svoje dluhy vůči všem zemím, jak jim ukládala zákonná povinnost daná mezinárodním právem.
-
bejvalej komouš je jakobejvalej cigoš
-
Přesně tak,až na to že brzo ani nebude co krást když už všichni melou z posledního nebo na dluh
-
Jste hlupáci...berete politiku i sebe příliš vážně, raději si užívejte života
-
Všem "podělaným" anonymům - dokud se nenaučíte si stát veřejně za svými názory, a bojíte se, že by někdo mohl poukázat na vaše chyby a nedostatky, tak raději netlachejte anonymní pivní kecy, a nejprve se běžte někam naučit slušnosti, protože představit se je pro slušné lidi naprosto stejnou samozřejmostí, jako se pozdravit, když někam vstoupím, tedy říci "Dobrý den !" Jnl, fíkus, Ignácius, Petr, Vašek, Honza, dzixy, sin, Koloník, ovečka, Kryštov i Muk jste "sráči" !!! Jediný Kryštov má však pravdu a také mne od r. 1991 zásadně uráží, že jsou v ODS exkomunisti či kandidáti předlistopadové KSČ !!! *12*
-
Pred divaky se hadaji......ale,je to jejich predem dohodnuta hra,nenechte se oklamat.Je to jedina a snad uz posledni mozna strategie na tomto pomrvenem politickem jevisti v cecholandu.....tak ten kdo si dela nejake nadeje si bude muset pockat az na vybuch spontalniho nasili.....(?)
-
Víte Nečas to má těžké,ale my to máme těžší,protože je nečas.