Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak běž do piči, *12*
  • Který z programů měl na mysli,tek že položí stát a důchodce a rozkrade to málo co tady zbylo???Proč je v base jenom Rath ,co ostatní ,jako vždy "ŽÁDNÁ SEBEREFLEXE". *13*
  • Ano Přesčasi šéf vlády jsi nikdy nebyl (tím pádem ani ODS) tím je prokazatelně TOPKalous a Ty plníš jen jeho rozkazy, takže zřejmě zmizíš v propadlišti dějin a pokud se vláda udrží ještě dva roky tak s tebou zmizí i ODS.
  • Komunisté by už hodně brzo měli Nečasovi a Topolánkovi poděkovat,že svým mizerným vládnutím jim pomáhá k tomu,aby se minimálně na dalších čtyřicet roků mohli chopit moci.Lidí,kteří říkají:"Zlatí komunisti!",tak těch denně značně přibývá.
  • Bezradný Peťas už uvažuje, jak vycouvat. Neví chudák co dál, tak vymýšlí důvod útěku, jenž by mohl svést na jiného. Jinak tato vláda neměla smysl nikdy. Snad jen, aby stále řešili sami sebe, své průšvihy a nahrabali si do sytosti.
  • A proč tedy nevrátí daně tam kde byly.
  • Tato vláda neměla smysl již od té doby,co začala ignorovat svůj volební program a začalo škodit kde se dalo.Měli podat demisi už dávno a ne stále okrádát národ a stát a neustále urážet presidenta republiky.
  • Přesně. Taky už dávno měla celá odstoupit místo hašteření a t.zv. llobování....
  • Nevím, proč pořád dokola meleš tu svoji vyhrůžku, svazáku Péťánku. Mě osobně na tom nejvíc vytáčí, že ji nikdy nesplníš.
  • Jak se tak dívám a sleduji dění, tak vládnutí je jen otázka, kdo odkývá koaliční dohodu, která zní? Budeš s snámi souhlasit i když vymyslíme jakoukoliv nehoráznou blbost, která nebude pro blaho země a pak tě vezmeme do vlády. A pak každý člen vlády a poslanec skládá slib, ž ebude dělat vše pro blaho země alidu. A už je to tady. Když se v někom hne svědomí, tak je zrádce a může za to, že je všechno špatně. I děti na písku mají lepší a spravedlivější pravidla hry.
    A když měli klid na vládnutí, tak co ukázali?
  • Hele Péťo, tak už po stodvacátý druhý nevyhrožuj a i s tou sebrankou co máš kolem sebe konečně vypadni. Národ si nic jiného nepřeje.
  • zachovat tuto provařenou vládu a dosavadní shnilý zkorumpovaný partajnický režim. jak jinak než pod jejich vedením přivést tento stát k likvidaci? co se nepovedlo rakousko-uhersku německému protektorátu sovětům, spolehlivě zvládla tahla parta deb...lů za pouhých dvacet let
  • Dej si panáka ať se uklidníš!
  • Vystihl to přesně, tato vláda nemá opravdu smysl, kdyby nebyla bylo by to rozhodně lepší.
  • To jsou výsledky půlstoleti indoktrinace zločinným a zrůdným komunismem.
  • Tomu se snad ani nedá říkat vláda, takovou nemají ani banánové republiky.
  • Tak mi připadá že i ti komouši předali moc férověji .. bez dluhů...
    tito zloději a lumpové nemají bázně ani hany... co to je za právní stát kde premiér kryje trestné činy... ministři manipulují policii aby zahladila jejich zločiny... a nakonec kalous řekne že jsme to prožrali a nic jsme nedělali.... oni dovolili rozvrátit stát a jeho správu tak že si jejich volič nemuže dát ani panáka na žal... občanovi ani nezabezpečí nezávadné potraviny.... bratři bijme je...... *12* *12* *12*
  • Nečas opravdu řekl konečně pravdu, že vláda plní jenom její program. Nechce se mi věřit, že k tomu programu vládní strany ve volbách dostaly mandát od voličů. Ukázka, jak sám "nejvyšší" přiznal, že vládnou pro sebe a staví si pomníky také pouze pro sebe. To pro většinu ale nestačí.
  • Tak proč tu vládu tak vehementně udržuje ??? Vždyť tahle vláda je slepenec povolebních stran, které každá jednotlivě volby prohrála... Ani v době, kdy s Veverkami měli 123 hlasů, tak nebyla soudržná, od samého počátku jen samé skandály...které vždy řešila jen vyhrožováním pádem vlády. A nyní už sama ani neví, kolik hlasů vlastně má, každý zákon musí projednávat nejprve ve 3 čteních, pak pracně sehnat prostou většinu - senát to zamítne a pracná sháňka 101 hlasů, následuje veto prezidenta a zase aby sháněli 101 hlasů. Už jí mají dost i jejich vlastní straníci. A tak se drží jen vydíráním vlastních poslanců pádem vlády a předčasnými volbami, a jak se zdá, ani to už nezabírá - Tluchořovci se začali tulit ke Klausovi a ten bude potřebovat politické body, takže už ji podporovat nijak nebude a jeho příznivci se v budoucnu budou rádi chtít s ním svézt ... Takže vláda je dneska opravdu na "politickém ARU" a ještě s umělou výživou a kardiostimulátorem, nemá opravdu žádný smysl, je čas to položit a dát prostor rozdávání nových karet. Hádám, že krajské volby ukáží a jestli v nich vládní strany propadnou, tak snad už jim dojde, že to nemá cenu a že je lepší skončit dříve, než vyvolají násilné akce, stávky a demonstrace. Ostatně, velkou škodu pro vládu představuje i Schwarzenberg, je to cizák a Češi jej již nijak nemilují - ta jeho bývalá obliba byla spíše jen z recese díky jeho věčnému chrápání i ve stoje - a Kalousek si to špatně vyložil. Je vidět, že národu moc nerozumí, je sebestředný a domnívá se, že je světovou moudrostí i nad bohem a diví se, jak ti jeho "blbí Češi" mu nechtějí pořád rozumět !!!
  • Je to gauner vedle gaunera,pokud nebude viset podřezaný a hlavou dolů i s celou rodinou,to platí i pro Kalouse,tak se tady nic nezmění,faráři budou mít ještě větší bŕicha,nový modely Mercedesů,sudeťáci si rozeberou pohraničí a prostý lid-koho z ODS
    to zajímá,jen Sobotka se třepe na presidenta,jako zubař neuspěl tak se drźí politiky zuby nechty
    a když o něco jde-já nic,já zubař.Opravdu-pokud tu nepoteče krev,nic se nezmění...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit