Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nečas změny ve vládě nechce, v dodatku koaliční smlouvy počítá i s VV, ale národ ano a to formou předčasných voleb, zlikvidováním jaké-koliv imunity a přihlášení se politiků k plné zodpovědnosti za své konání. Jen z plnou odpovědností lze potlačit rakovinu společnosti, která se nazývá korupce.
  • Než ti lumpové ,co tuto zemi zbídačili,to vše v pracovních táborech odmakají,tak se pořádně zapotí.
  • Jó není VONDRA jako vondra - lidi jste nepoučitelní...
  • Zvedá se mi žaludek když to *12* svazácké vidím...
    • Nejenom to svazácké prase, ale celá vláda mne připadá jako výkrmna prasat. Saka nemůžou dokpnout a huby mají jako medicimbály. A lidem b udou kázat o úsporách. Státní peníze tečou do zlodějských kapes a nic s tím nedělají, oni se přeci ty kohouty nezavřou. Tak co jiného s nimi než od VÁLU. Jinak si b udou dodatek za dodatkem jen aby tam mohli být napořád!!! Z jejich původních slibů před volbami nezbylo vůbec nic.
  • Návrh změn v oblasti důchodového pojištění, který by měl platit od 30.9.2011 je faktickou likvidací starobních důchodů v budoucnosti. Jelikož není stanovena žádná hranice věku odchodu do důchodu, lidé (muži i ženy bez ohledu na počet dětí) narození v roce 1977 by šli do starobního důchodu v 67 letech. Ale lidé narození později, by šli do důchodu ještě ve vyšším věku. V 70 letech by šli do důchodu lidé narození v roce 1995: Výpočet 1995-1977 = 18 let, vynásobeno dvěma měsíci = 36 měsíců tj 3 roky nahoru k 67 letům. Zajímavé, že návrh zákona řeší situaci, která ještě nastala a ani nevíme, jestli někdy nastane (nedostatek lidí platících důchodové pojištění).
    Ještě horší je připravovaná důchodová reforma, která má ubrat peníze z průběžného důchodového systému ve prospěch soukromých důchodových fondů, u nichž nebude žádná garance ze strany státu. Já bych do takového fondu nepřispěla ani jednu korunu.
  • Ale Vondra není jako každý jiný běžný zaměstnanec. Stojí za ním Amerika a dokonce jedna paní, ktero nesnáší polovna světa přijela před pokusem o odvolání poučit Nečase, že si to nepřejí. Tak zůstane a na oplátku půjdou do ztracema problemy u armádních zaázek. Uvidíte....
    • Věřím tomu...
  • Omyl vážená redkce. Pak Vondra nezodpovídal za předražené předsednictví EU. Kdyby tomu tak bylo. Již by byl odvolán a musel by uhradit škodu, která státu vznikla, tak jako každý jiný běžný zaměstnanec....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit