Přejít na výpis diskuzí
Nečasová dostala dárky za 10 milionů, daň z nich ale neodvedla
2.4.2015 | roj
70 příspěvků
-
tak jako maly bonus k trestu za brani uplatku klidne ji tu nezaplacenou dan naparte a osolte.. ALE HLAVNE VYSETRETE KDO ZA CO PODPLACEL A VSE VRATIT!!!!!
-
to nebyly dary, ale uplatky, takze vsechno postavene na hlavu, za nezdaneni z toho vyvazne snadno, ale uplatky jsou jina vec....v tom postaveni si nesmela vzit nic natoz od nejvetsich ceskych firem...
-
Proti těmto novodobým "demokratickým" šmejdům a zlodějům byli komunisti jen příštipkáři a učňové.
-
Vážení možná ta dáma nějaké dárky nepřiznala, ale kdo z poslanců, senátorů, ministrů a prezidentů má čisté svědomí. Kolik z těchto jmenovaných dostalo dárky nebo úplatky, které nepřiznali. Je to jen zástupný důvod aby se zakrylo to, že soud nenašel jiný důvod k potrestání.
-
Njn,to se to hoduje,když nám ostatní dávají *3* *3* *3* . Jen tak nějak nevěřím,že ji za podvody spravedlnost dostihne *13* *13* *13*
-
to záleží v jakém jsi vztahu k dárci *3* ,jestli rodina,tak samozřejmě nic neplatíš *1* *1* *1*
-
Ištván by měl být potrestán.
Je jasné že se jednalo jen o odstřel vlády Petra Nečase. Otázkou pouze zůstává
na čí rozkaz a v čím zájmu byl odstraněn.
Kšeftování s korýtky.. směšný důvod. Na každé radnici a v každém parlamentu se
handluje. Ono každá podpora totiž něco stojí.
Ištván tvrdil že původně sledoval kmotry. O těch už se mlčí a nikdo zatčen není. -
Mě by zajímalo, jak daní dary politikové počínaje Zamanem až k starostům. Také jim něco hrozí? *14*
-
Já jsem k vánocům také dostala dárek, kolo za 18 000kč. A jsem zřejmě v průšvihu, protože jsem také neodvedla darovací daň *3*
-
No Al Caponeho sice taky dostali na daně, ale u nás... z toho vyjde s čistým štítem a ještě jí něco budeme muset zaplatit... Jako u většiny podobných případů. A zákon od dokkladování příjm,ů stějně nebude