Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pane Troška tu bandu pravičáků již nikdo dneska nebere vážně. Spíše čekáme na jejich tresty a vrácení majetku, který na lidech rozkradli. Skláním se před Vámi pane presidente Zemane.
    • A levicaku jo? *8* jeden za 18 druhej bez dvou za dvacet, dokud lidi nebudou masivne volit uplne nove strany a hlavne kandidaty NIC se NIKDY nezmeni!!!
      • A z koho myslíš , že ty nové strany asi vzniknou ??? V jedné předseda Šláfenberg s Kalouskem, v druhé Nečas, ve třetí Sobotka atd... jenom si změní jména partaje a bude tu nová strana. Poctiví a slušní lidé do stran nevstupují, nesnáší zlodějny a s nimi by byli nuceni krást také, protože kdo chce s vlky žíti, musí s nimi výti...No, s takovými novými stranami se to určitě změní, že ???
      • Ale prosímvás, kdy se kde něco změnilo na základě voleb? Ty nikdy nic nezmění. Jedině násilí a bez soudu ke zdi, majetek vrátit, prostě skutečná revoluce. "Kdyby volby mohly něcvo změnit, dávno by je zakázali".
    • Zemana jsem volil, je určitě lepší než ten poblázněný Sudeťák. Ale bacha od záčátku u toho všeho byl.Ta devastace naší vlasti je i jeho dílo.
    • Nejsi mluvčím všech, omezený trotle.
      • Ty také ne !!! Tak se nevytahuj !!!
        • Nevytahuji se. Co to meleš. Píši jenom za sebe. Ne jako ten blb. Jsi mimo jako pokaždé.
  • Komunismus, který bral lidem majetek, svobodu, zavíralo se za vlastní názory a byla práce, bylo levné bydlení, lidé měli sociální jistoty. Dnes je svoboda slova, lidé mohou podnikat, cestovat, žít podle svého, přesto je řada lidí na hraně sociálního dna, nemají ani na základní potraviny, léky.......
    Je to pravda až na to, že :
    ....podnikat nemohou všichni!!!
    ...cestovat také nemohou všichni, zejména ti co nemají zaměstnání ( 600 000 obanů ke dnešním dnům )!!!
    ...žít podle svého????..kdo žije svobodně podle svého bez financí...k smíchu nebo k pláči..
    Je to smutné, ale děláme si to sami....bežte všichni k volbám a volte dle toho jak se vám daří a jak se vám vše dnes líbí...a volte hlavně vlevo,protože podnikatelé ,zbohatlíci a zloději napravo do parlamentu nepatří , to tam pro nás běžné zaměstnance je lépe volit menší zlo na levé straně politiky!!!!!!!!!!
    Pravičáci z nás udělají jen otroky a nevolníky podnikatelů,šlechticů a zločinných Kalousků.
    • Jinak s vámi souhlasí,ale za vlastní názor se nezavíralo ,celé jsem to prožil a nejlíp bylo za Husáka ,proti dnešku naprostá pohoda !
    • Komunisti z nás 40 let dělali nevolníky sovětů,otroky a vlastně dobytek za ostnatým drátem.Po tom si plačte vy,co nemáte na víc.A co se Trošky týče---s tou chválou Hitlera opatrně..Hitler teplouše zavíral.
      • Trhni už si protézou s těmi pitomými kecy a jdi si dostudovat. Vymýšlíš úplné blbosti., protože jsi nic z toho neprožila, a kecáš, co ti nakukali.. Já prožil celou tu dobu, nebyl jsem žádný papaláš a otrok sovětů, či co, ale žilo se mi s rodinou daleko lépe, než se dneska žije vám. Neznáte přátelství, natož lásku, jenom blbou honbu za penězi, jako Harpagoni - ukrást, kde je co k mání... bezcitnost a hyenismus jsou vaše hlavní emocionální a povahové vlastnosti. Brzy to poznáš, až zestárneš...A Troška za svoji sexuální orientaci nemůže. Pročpak je to v TV samý teplouš, dokonce musel ještě za života Havla dělat Dagmaře tajemníka také homosexuál, pročpak asi ??? to ti nevadí? Každý, kdo poctivě pracoval a nekradl , tak nemá na nic, ale ty máš, takže jsi zlodějkou zcela nepochybně. Chytáš se kravin a pokud ze sebe chceš dělat mermomocí blbku, pokračuj...
    • Dal jsem ti za "+", jen si dovolím malou drobnost. Komunismus nebral majetek žádným lidem, ale zlodějům !!! Což je na celém světě běžným trestním činem !!!
      • Honzo za zloděje se tedy nepovažuji.Měli jsme 3hektarový sad, který nám sebrali a vytrhali---Sověti potřebovali obilí.Že vůbec můžeš takovou věc vypustit z pusy.Moji předkové po hektárku nakupovali půdu a komouši nám zabrali a znárodnili.To jsme byli zloději? Že se nestydíš.Že jsem kulacká dcera jsem cítila se všech stran.V tohleto doufáte že se vrátí,? Ty jsi u mně jen mormální komunistická vyžírka,nostalgicky vzdychající po starých dobrých časech.
        • Ale byli jste zloději a jsi dále, A my jsme jako havíři byli nějaké vyžírky ??? To máš už namísto mozku s r a č k y !!!
          • Honzo a tobě nikdo nic nevzal a vzít nemůže co? Nic moc neměl,co vydělal, prožral.Ted kdzž došlo na lámání chleba bys nejraději znárodnoval.,Vid?Proč soused má a já ne?A nebudeš mít nikdy nic, to už je taková vaše mentalita.
            • Jak to víš ???
        • No jasně, postupně kradli a postupně za nakradené nakupovali, ty se slípko drž stranou a držmlč. Ano, jsi ze zlodějské rodiny, prostě póvl.
          • Jak vidím proletariat vystrkuje růžky.Copak copak zkrátili vám socialní dávky?Tak makat, makat a půjde to.Jo jo, pravda se vám nelíbí--no prostě komouši jak vyšití.A havíři? Z práce do hospody a nevidíte si ani na špičku nosu,jelimani socanský.
            • Ale, naše pracantka. Odkud asi ??? Není to z E55 ??? Je vidět, že lopatu ještě v ruce ani nedržela, štítí se práce, jako cikáni !!! Pišta ti to dosvědčí !!!
    • To nejsou pravicaci,ale komunisti!!!
      To,ze nesou jiny dres,je nepasuje na levici,ani pravici!
    • Pokud jsi vystoupil pod pravým jménem, a já si myslím, že ano, pak jsi velice odvážný člověk, který se za svůj názor bude bít, i kdyby ho za to měli modří ptáci s oranžovejma šálama ZAVŘÍT třeba do blázince. Blahopřeji a děkuji. *3* Jen více Tobě shodných občanů k volbám !!!
      • ... pokud je co krást, tak střídání známých stran je na řadě ... vždyť do teď se socanům nevedlo špatně, tak je modrý ptáci pustí dorazit tuhle zemi a pak snadno zase získají moc a vše budou svádět na EU a Euroval ...to jsou hejtmani z Kopníku *12* *12* *12* nic víc ...
  • TO Rudolf III:
    Domnívám se, že když už mnoho nezbývá z iluzí 1989,tak alespoň vyjádřit svůj názor a podepsat se pod něj je to co zbývá...-)))
    Jinak zavřít se nechal Pan Smetana (tykadlový řidič) a já závidím jemu jeho občanskou a osobní odvahu s jakou se mu podařilo ukázat národu nahotu mafiánské pravičácké "demokracie" kterou zde máme prorostlou až do justičních koutků.....je to naše hanba že to takto vypadá.
    Vyzívám všechny k volbám....vybírat je z čeho a já volím vždy a budu volit vždy menší zlo...jinak to ani nikdy nepůjde.
    Pojďme všichni jen pojďme jinak to bude jen horší a horší a velmi rychle!!!!!!!!
  • Nechápavý Troška ??? Tedy tak je to v nadpisu !!! Naopak, Troška je velmi chápavý, proto vám tak strašně vadí !!!
    • No moc chápavý není, když mu to došlo až teď, dutohlavovi vyžranýmu ušišlanýmu. Celou dobu nenechal na komunistech suchou nit, ale co natočil po revoluci stojí za ho... *16*
      • ... od tebe to sedí, deb*le
    • ... ty nevadíš :)))))))))))
  • My jsme žili v komunismu?!Že o tom nic nevím,furt se tu mele za komunismu,ten nebyl nikde.
    Proto i ten debilní zákon o protiprávnosti komunistického režimu, jak může být něco protiprávního, když to vůbec neexistovalo.To jde jen v tomto kocourkovském bantustánu.
    Jinak kvality paní Tachecí už myslím nikoho nepřekvapují,stejně jako objektivnost MF dnes,.ta je seriózní asi jako Aha či Blesk.Panu Troškovi fandím,bylo by dobře zažalovat paní Tachecí a MF dnes, jako pan Tőpfer Blesk a vysoudil milionek na další film.
  • My jsme žili v komunismu?!Že o tom nic nevím,furt se tu mele za komunismu,ten nebyl nikde.
    Proto i ten debilní zákon o protiprávnosti komunistického režimu, jak může být něco protiprávního, když to vůbec neexistovalo.To jde jen v tomto kocourkovském bantustánu.
    Jinak kvality paní Tachecí už myslím nikoho nepřekvapují,stejně jako objektivnost MF dnes,.ta je seriózní asi jako Aha či Blesk.Panu Troškovi fandím,bylo by dobře zažalovat paní Tachecí a MF dnes, jako pan Tőpfer Blesk a vysoudil milionek na další film.
    • Komunismus = totalitní vláda hlasatelů komunistické ideologie. A to jsme zažili.
      Ty chiliastické bláboly pomatených pseudonáboženských komunistických ideologů nemůže brát normální člověk vážně. Prý za "komunismu" si bude každý brát podle svých potřeb (tj. lemplové, lenoši a rozmařilci si budou brát podle své chuti na úkor jiných) a každý bude dělat podle svých schopností (lemplové a lenoši mají "schopnost" se flákat). Kdo tedy bude tvořit to co si každý bude brát podle svých "potřeb"? Ti schopní pilní pro ty lemply a lenochy? A to snad ten "komunismus" udělá z lidí anděly? To vidíme dnes a denně kolem sebe, jaké "anděly" udělalo půlstoletí vlády komunismu z lidí.
      • Skutečně, ti komunisté byli zlí:Ano byla to neskutečná hrůza! Každej musel do práce a to si ještě mohl vybírat, zda přijme práci, kde se upíše třeba na 10 let a oni mu dají podnikový byt nebo nenávratnou půjčku na stavbu rodinného domku. Například jistota, že pokud budu makat a neudělám průser, budu mít práci třeba až do penze, lidi neskutečně deptala. Neskutečné násilí bylo pácháno na nemocných. Místo, aby byl vybírán regulační poplatek u lékaře a poté v lékárně včetně tučného doplatku jako v každé demokratické společnosti za léky, odbyli pacienta tím, že za jeden recept musel zaplatit jen jednu korunu. A co teprve vnucování sociálních jistot, že po odpracování 40 let má člověk právo na penzi. Ženský si vybrečely oči do krvava, když odcházely do důchodu po porození dvou dětí již v 55. letech. Kolik lidí tenkrát snilo o tom, aby mohli dělat o 10 - 15 let déle. Po operacích se dělo lidem také bezpráví. Zpravidla 6 týdnů se člověk zotavoval v nemocnici a poté doma. Vůbec mu nebylo dopřáno sladkého pocitu hrůzy, zda ho po návratu do práce hned nepropustí. A co teprve když Vás do půl roku po operaci poslali do lázní. A ti komunističní tyrani nám nedali žádnou možnost finanční spoluúčasti. Ne přátelé, nedali nám možnost zaplatit si ani třetinu. Bylo to opravdu děsivé a devastující období našich dějin. Z lidí a hlavně dětí se stala bezcitná zvěř. Za komunistů mladší vstávali v autobuse, aby pustili sednout ty starší. Dnešní mladí již znají svá práva v demokratické společnosti a pěkně zůstanou sedět. Již nikdy nechci zažít sociální jistoty ani morální zhoubu, která tenkrát panovala.
        • Strašně diskriminační bylo, že známý Wency wod Haflů, disident O.V. seděl v krimu za alimenty.
          No prostě strašná dyškrymynace ... nebo se snad chudák oprávněná matka přihlásila o svůj nárok? Nebo utiskovaný disident se na své děti demokraticky vydlábnul?
          Jestli tu někde je, frajer jeden a fér man, ať se demokraticky vyjádří, jak své děti vzorně zaopatřil.
        • Ale že to byl opravdu strašlivý komunistický teror, že ??? Ti pacholci ani neumožnili lidem se z bídy věšet, no hrůza...
        • Jsme rádi, že je to pryč! Si představ, že se najdou pitomci, kteří volí komunisty!!!
      • absolutně nevíš o čem mluvíš a nebo si nechceš pamatovat.Je mi 50 a vím očem je řeč.Ale pokud mi někdo nabídne kapitalistický absurdistán ,bezvládí a korupcí prožraný stát a nebo socialismus 90 let tak to druhé je pro mne volba.Patřím do příjmové skupiny cca 50tis./měs. a vím o čem mluvím.
        • No, on Pišta nebyl za kozou a tak jako sexuálně neukojený píše kraviny a neví, o čem. To klidně přehlédni...
    • Přesně tak... To co tu bylo byl socialismus a komunismus měl teprve následovat...
      Komunistická strana se nazývala komunistickou proto, že se ztotožňovala s myšlenkou komunismu a snažila se tohoto cíle dosáhnout v řádu desítek let...
      Nebyli naivní a nečekali, že předělají lidi během několika let. Byly mezi nimi maniaci ale i ti, kteří to brali s rozumem a věděli, že evoluci nelze předběhnout a občan prostě musí vyzrát...
      Ostatně název našeho tehdejšího státu mluví za vše... ČSSR
      Podotýkám, že nejsem komunista, nikdy jsem nebyl a ani být nehodlám...
      Jen si myslím, že je třeba některé věci správně pojmenovat...
      • to ano občan pod konstantním útlakem a propagandou časem uzrává
  • Problém se nazývá Brambora Tachecí.Ze všech medií ji po čase vylifrovali.Starka už neví kam se vetnout.To dělala jeden čas takové rozhovory na Primě.Ale redakce pak musela mazat a mazat posléze zrušit diskuzi k jejímu pořadu.Prostě když lopata něco neumí tak ji k ničemu nepustím.Kvůli tomu že kdysi pradávno byla 2-3 roky na výsluní nemůže těď na.írat spoustu lidí jen pro to že má někdy své známé.Nyní je má v Mladé Frontě.
  • Přečetl jsem si článek v MF Dnes a poslechl i rozhovor Lucie Výborné s Barborou Tachecí na Radiožurnálu a musím říct, že mne Tachecí výrazně zklamala. Nedokázala pochopit (tak jako většina českých novinářů) co jí to ten Troška vlastně říká, jen si to upravila podle svého. Ač Zemana nemusím, tak jeho názor na většinu českých novinářů bych okamžitě podepsal.
    • Domnívám se, že to není jen problém novinářů, ale velké části dnešní generace. Už se moc nečte krásná literatura, to už není "in" když máme televizi, PC, 3D filmy a tam je akce, děj. Přečíst si knížku a přemýšlet o přečteném, to není "cool". A tak nutně upadá schopnost samostatného logického myšlení a gramotnost.
  • Z komára velblouda.O ničem jiném to není. *3* Ztráta času to vůbec číst *8*
  • Všechny naše novináře,kteří od údajné revoluce obelhávají tento národ,je třeba protahnout katovskou mučírnou.Tam jim nejprve vydloubat oči.Protože když se jimi kolem sebe nedívají,tak je nepotřebují.Pak propíchat ušní bubinky,když neslyší jak už lidé na vládní lumpy nadávají,tak sluch nepotřebují.Teprve potom roztrhnout prolhané novinářské huby,od ucha k uchu.Sestarými novinářskými lumpy,musí jednat mladá generace,hrdě a hlavně tvrdě.Je třeba dělat tvrdý pořádek ve stávajícím kapitalistickém svinčíku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit