Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nedostatek školek? Mluvčí událostí 1989-90 přece prohlašovali, že jich nebude potřeba, protože humánní je, když maminka je doma s dítětem až do šesti let věku. Zaměstanost
    žen byla hodnocena negativně, jako sociální nedostatek bývalého režimu. Takže současný
    stav mateřských školek je výsledkem prognóz těchto hlasatelů novopravd.
  • Taky budete volit za prezidenta pana Sobotku? Děláte mi radost, soudruzi!
  • Za to,že nejsou volná místa ve školkách mohou posametoví politici,kteří prohlašovali,že dle
    damografického výhledu jich nebude tilik potřeba co nám zachovali "nezodpovědní" komunisti.Protože stát přestal na školky a jesle přispívat z rozpočtu,tak se obce a města
    rozhodly část školek a jeslí prodat nebo dokonce zrušit.Nyní se situace obrátila a rozkradený stát nemá finance,tak nabádá zaměstnavatele,podnikatele a firmy,aby na své náklady postavili školky a jesle.Někteří tak učinili,ale většina ne.Proto se nedivme,že nastala tato situace.Vládě a zainteresovaným nejde o matky,ale jen o bezstarostné přežití ve funkcích.Něco je shnilého ve státě českém.Asi to budou politici,kteří dělají jen škrty a nemyslí na budoucnost národa!
  • No jo, za totáče nebyl toalitní papír, vložky, kola, televize, ledničky, roštěná atd. Je otázka, co je nejdůležitější, že by svoboda? No, řekl bych, že dnes jí je v podstatě méně, než tenkrát. Sice si tenkrát nemohl člověk jet do ciziny, jak se mu zlíbilo, ale kolika procentům Čechů to extra vadilo? Dnešní zmanipulovaná, povrchní a prolhaná svoboda je podivná. Někdy by neškodilo si dát půl roku, rok tehdejšího života v klidu, bez spěchu, bez blikátek, bez reklam, bez otravných pojišťováků a jiných nahaněčů, bez všudy přítomných telefonů, rozmazlených zákazníků .... ano, i bez některých knih, filmů atd.
  • Zlatí komunisté. Dříve i dnes a to platí pro bužousty, byla rodina základem státu. Pravičácká pakáže vše zrušila a rozprodala. Ze školek a jeslí se staly herny a podobná svinstva.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit