Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Budou to spojené státy Evropské, určitě se na to všichni těšíme.
  • no nevím jak kdo ale normálně myslící člověk asi neměl důvěru v EU hned od začátku, a jak koukám na příspěvky tak se zase ukazuje "ta naše povaha česká".... *16* *16*
  • pro W že se nestydíš pacholku tady psát takové nesmysly o Moravě, jestli jsi ze Vsetína tak se styď a červenej se !!!
    • Styď se ty , protože se svými znalostmi si spíše k s míchu , ropa z jižní Moryvy by určitě nestačila pro samostatnou moravu, ani plyn , pokud něčemu takovému věříš tak je to smutné !!
      Co by Morava nabídla jako zboží ..pokud by se osamostatnila ? Čim by se tam lidé živili ??

      Příklad -Československo , rozdělilo se a z jednoho slabého státu se staly státy dva ,..ještě slabší , Morava nemá potenciál na samosatnost.., pokud někdo tvrdí že ano , tak lže !!
  • EU je jen jiná forma kolonizace pro úspěch " některých" na úkor ostatních s využitím jejich levnější síly i surovin a odbytiště trhu pro zboží, které už doma nechtějí a tím navyšování svých zisků díky odvodům pěněz z těchto "kolonií" za šidítko, že se jim jako něco pak zase dá zpátky,ale vždy jen tolik, aby z toho zase vydělali jen vyvolení, nikdy však přímo země jako takové. Vzniká tak postupné zadlužování těchto kolonií s výmluvou, že vzniká státní dluh, který však je způsoben právě tímto nesystémovým hospodařením a splácení takových "dluhů" není nic jiného, než další nikdy nekončící odvod peněz z těchto kolonií a ohlupování lidí... Ono taky není divu, že důvěra klesá...ono se totiž úplně něco jiného tvrdilo a proklamovalo a realita je co se týče slibů opačná...
  • Moravy. buď vznikne rovnoprávná federace Čechy-Morava za stejných podmínek a pravidel, nebo se rozejdeme.dokud nevyřešíme ten český paskvil který Moravu zneužívá a potlačuje její národní zájmy, nemůžeme čekat, ani nemáme právo žádat rovné zacházení v EU. prostě nejdříve si musíme uklidit sami doma a pak můžeme poučovat sousedy že mají chlív.
    • Jsem jedine pro,At uz ti blbove z Moravy a Slezska do jednoho tahnou z Prahy do svych rodist.Udelaj si vlastni stat a bude klid.Kdo ma tu jejich rec a degensky nazory porad poslouchat?(napriklad s.Zaoralka...)Ukrajinsky privandrovalce si mohou vzit s sebou!
    • Konečně přestanou Moravani zneužívat severní čechy a začou si vyrábět energii ve svojí elektrárně ...kvůli vám si tu devestujeme krajinu !!

      hlupče
      • idiote co to meleš? celou dobu tě dotujeme z ostravského uhlí a z jihomoravské ropy. nebýt nás už bys dávno pošel hlady lenochu
        • i....t je někdo kdo si myslí že morava sama sebe uživí ... *3*
          • ale i tebe. proto se držíš přisátý jako klíště. jestli se chováš stejně doma ve své rodině že pro sebe chceš výhody a druhým je upíráš, to z tebe asi mají radost *3*
            • dementa. to ani nevyslovuj že jsi ze vsetína a škodíš vlastní rodině. tomu se vždy a všude idiote říkalo kolaborant a zrádce. kdyby mi můj příbuzný z mé rodiny řekl že do našeho domu bez našeho vědomí a svolení pouští cizí lidi a rozdává jim náš majetek, zřezal bych ho jak psa.
            • Miláčku já se narodil ve Vsetíně a bydlím v severních čechách a tady pracuju a můžu ti říct že tobě podobní a ty děláte skutečným Moravanům ostudu , a češi se vám pak smějou jak jste hloupí !!Pokud by si měl alespoň základní vzdělaní taky by si pochopil že stejně jako se Čechy neobejdou bez Prahy a Praha bez Čech , tak stejně tak se Morava neobejde bez čech a obráceně !!!
        • Ostravské uhlí ? :-))))))))))))))) myslíš to co jde do pecí a do polska ? Celé severní čechy byly vyrabované kvůli vám , aby se měl čím svítit chachare !! a ta ropa taj e tak di jedné petrolejky :-))) *1*
        • Ale no tak! Přece se se nebudou mezi sebou hádat české země. Musíme táhnout za jeden provaz, zbavit se evropských okupantů a vystoupit z EU a NATO!
          • pravidlo STEJNÉHO METRU. nemáš právo po druhých požadovat privilegia která sám jiným upíráš. to prostě nikdy nefungovalo
          • vás je víc? snad severní jižní západní a východní čechy? tak to je váš problém jestli se vnitřně čechy rozpadají
  • Všechny orgány EU jenom parazituji na všech členských státech.Jejich zrušení by ulehčilo všem národním vládám a tím i celé Evropě. Klausovi nikdo nevěřil, když o EU mluvil pravdu. Teď dochází na všechna jeho slova do puntíku. Byrokraté a vyžírkové a ještě se chtějí rozšiřovat a zvyšovat platy. Přesto, že nejsme federativní stát, máme unijního prezidenta. Výsměch a moc okatá ukázka jak si z občanů Evropy dělají srandu zejména socialističtí politici, co vládnou EU.
  • Musíme jen doufat že se ten slepenec zvaný EU už brzy sesype a nebude nás dále ničit.
  • jasně dejte tu ztracenou důvěru v EU nečasově vládě a má te to vyřešený jedna dvě *1* *1* *1*
  • životní úroveň se zvýšila???? A komu ???? Možná právě těm vysokoškolským managerům. Všichni ostatní jsou díky tomu hluboko pod průměrnou mzdou.V naší zemi dochází k vykořisťování pracujícího lidu, který bohužel nemá vůbec nikde zastání. Ani odboroví zástupci jim nepomohou, jestli to nebude tím, že si také jen mastí bez těžké práce své hluboké kapsy.
  • 40% resp. 48% je pořád neskutečně vysoká podpora pro organizace, které české země sprostě okupují a které ve světě páchají ty nejhorší válečné zločiny. EU a NATO mohou podporovat jen naprosto vymyté bezmozky.
    • Rozhodování EU není podle Čechů v zájmu ČR
      ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      důvěra Moravanů v jakési podivné Česko je na nule. Rozhodování Česka není v zájmu Moravy. Jak v malém tak ve velkém. Efekt zrcadla. EU pouze kopíruje zdejší státní paskvil. To si nevyberem. z deště pod okap

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit