Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Patrně nejen Orbán. Připomíná mi to snášení vajec kukačkou. 

  • ..a co tak tahle citace .. ohledně toho zeleného, ukroušského  p@a@z@m@r@d@a ... citace ...Americký časopis The Nation:

    Manželka ukrajinského prezidenta Zelenského Olena utratila během pobytu v New Yorku, kde její manžel požadoval v OSN další peníze, v klenotnictví Cartier přes milion dolarů za šperky. Její účet zveřejnila jedna ze zaměstnankyň obchodu, která byla následně propuštěna.

    ... tak co na to říkáte ... všichni obhájci zeleného somráka?!!!!

    • On má zřejmě manžel strach, aby mu zatím ty uložené miliony nechytly v bankách inflační hodnotu, tak investuje do zlata a drahého kamení na horší časy, které, jak doufám, jej brzy čekají. 😐

      • Tak pro zlato měl jet, pardon letět  s českým vládním speciálem do Turecka . Tam je to prý podstatně levnější ! Ale návrat by možná nestihl. 😂😂😂

  • Ua nemá co v EU dělat!

  •  A už tady máme novinku.

    Která přichází z DDR. Vypustil je jejich Olaf.Aby unijní blok v otázkách zahraniční nebo daňové politiky nerozhodoval jednomyslně jako doposud. Sekneme malé! Ale aby pro přijetí návrhu s t a č i l a kvalifikovaná většina. Blesková a pohotová reakce na koncert veřejné blbosti, který neomaleně navrhl tento týden nějaký Pavel. Kolaborant který se postavil proti evropské logice a zavedeným zvyklostem. Odmítá se uvěřit, že toto vypustil ten z Hradu vůbec z huby. A už se dostavují plody jeho moudrosti.

    • U nás se nic neututlá.Pozorný divák tady toho projevu Pavla si všimnul.Na začátku mluví přeci víc jak před poloprázdným sálem! Na konci sál plný! Obsáhlé vysvětlení poskytl na netu dlouholetý europoslanec. Pavel je tam pro ně nikdo.Ale.Předcházející jednání se protáhla nastoupil se zpožděním.Hned po jeho projevu následovalo důležité hlasování toho dne.Nehlasuješ? Nemáš ten den stravenku.Kantýnu tam mají královskou.Ovšem demagogové našich Zpráv to sestřihali v krátkosti na převeliký projev.Převelikého státníka.A oni si tam zatím na něj přišli sednout, jen aby nehladověli. Denně jsme krmeni bláboly.

  • ..šašci se scházejí ... a plácají nesmysly ... ukrouši jsou asi v totální (_!_) .. když ten zelený somrák pořád všude ...somruje a pomlouvá ty, kteří na něho hází ... pomalu a jistě bobek !!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit