Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gorobilypes

    Některý jsou některým u zadele

  • Do Mosky přijel kancléř Nehammer.Přesněji Pan Kancleř. I s darebáky je třeba se scházet. Třeba tady z našeho Fialy má ten z Kremlu panický strach. Jednak nečitelný.Něčím jiným slíbí, že přijede, něčím jiným fakt dorazí.Viz Kyjev.Už jen procházkou Kremlem je schopen založit 2-3 koalici. A do rána skulit z trůnu  Voloďu. A to nedej Bože, jak by vytáhl svůj nejoblíbenější trik - čerpání dotací. EU ruskou ekonomiku těžko rozvrátí.Fiala? Hladce. S jakým šarmem čerpal předloni dotace na rozpitvání života v daleké Barmě. Skoro nikdo sice neví kde to je, ale to byly: kultura obyvatel 1,9 mil kč, barmské ženy v útlaku 1,85 mil kč ..... několik tučných balíků peněz. Od nás všech daňových barbarů, kterým je celá Barma ukradená.

  • "Z Ruska nepošlo nikdy nic dobrého, jen samá reakce, zpátečnictví."

    To se tvrdilo už nejméně před dvěma sty lety.

    Co také čekat od východostepních nájezdníků, kteří nemají ani tušení, že existuje nějaká antická kultura, vzniklá před tisíci lety, ze které vycházejí lidé v civilizovaných zemích.

    • Gorobilypes

      Pořád ji deb.l a nevíš kde je step?Co čekat od hňupa ,co je líný se podívat do atlasu. Njn proto všude píšou Češi nekraďte nám tu.🤣

  • tak on mu prý rakouska kancléř sdělil, že tu válku vlastně prohrál, tak aspoň se to konečně soudruh Vladimir Vissarionovič měl od koho dozvědět, když jeho věrchuška mu vykládá v Kremlu jeden nesmysl za druhým. Pak je musí zavírat do vězení pro zrádce :D  Jinak ta sovětská zvěrstva jsou tak nějak národní sovětskou tradicí v rámci SPECIÁLNÍCH OSVOBOZOVACÍCH, denacifikačních operací. Všichni víme, co prováděli Sověti ve 45. roce v Československu - znásilňovali, zatímco ze Západu přijíždějící Amíci rozdávali holkám nylonky, Colu, žvejky. Bolševici se nikdy nezmění a snesou srovnání s nacisty. Vezměte si jen ty historické paradoxy konání jednoho i druhého režimu:

    1953 - Sověti přichází s "měnovou reformou",což ve výsledku znamená okradení československého obyvatelstva, protože do té doby ještě fungovaly ty nacistické přídělové lístky, tak se s tím potřebovali nějak vyrovnat. Nacisti zase těmi přídělovými lístky při startu Protektorátu Čechy a Morava v tom 38. roce zdevastovali ty krásné bankovky s motivy od Muchy a Švabinského

    nebo pozemková reforma v podání obou - za TGM se rozdávaly za finanční úplatu lesy nad 150ha, půda nad 250ha. Nacisté tohle, teda za asistence světové hospodářské krize v 30.letech 20.stol. stačili po smrti TGM totálně znehodnotit, kdy krom fabrik v příhrančí, zabralo germánské obyvatelstvo právě i tu půdu. Komouši na to navázali znárodňováním - vznikem JZD, státních statků, ještě k tomu přidali tu Akci K, kdy zrušili přes 200 klášterů, proces se Slánským.

    No a už ten samotný vpád nacistů za Háchy před vyhlášením protektorátu připomíná vpád vojsk Varšavské smlouvy ze 68. po Pražském jaru, tam to jel "rovnat" do Moskvy Ludvík Svoboda, jako Hácha s Hitlerem tehdy. Co chce ten soudruh Vladimir Vissarionovič denacifikovat, když historicky kopíruje nacisty??? :D

    Teď ještě, co Kreml vymyslí, když v červnu vstoupí Finsko a Švédsko do NATO. Pač když tam v 56. roce vstoupilo poválečné Německo, tak Stalin vymyslel Varšavskou smlouvu :D Plány revašistů zhatí, naši vepři boubelatí.. soudruzi se ani v dalších pětiletkách intelektuálně zkrátka nemění..

    • Gorobilypes

      Nějak moc věci mimo téma

      • no ono to s tématem souvisí. Včera Sověti vystartovali na Finy, kteří chtějí v červnu vstoupit do NATO. Znásilňování sovětskými vojáky je třeba připomínat v každém tématu, je to národní "kulturní" zvyk sovětské armády, a to i v případech, kdy skutečně omylem osvobozují jako ve 45. že se je o to nikdo neprosil, to je už věc druhá, pač ze Západu šli Amíci a bylo by nám už dnes lépe, kdyby se Sověti zastavili v Užhorodu..

        Ještě připomenu similaci s propagandou bolševického a nacistického režimu. Ani tady nepanuje rozdíl. Vezměme jen tu Goebbelsovu za nacismu, kdy si každý ve světě nejdříve myslel, že nacistické Německo (Hitler) vyhnalo a zatočilo s bolševiky, přemohli superinflaci a umělou zaměstnaností, kdy nahnali všechny do továren k výrobě zbraní, zatočili i s nezaměstnaností. Tohle Goebbels dokázal podat teda ale mnohem lépe než se to daří Kremlu, odkud vypadávají perly typu, že masakr v Buči je dílem efektů Hollywoodu. Někdo by tam měl v Kremlu už konečně opravdu rozdat testy IQ, a klidně jim na ně nechat celý den a i opisovat soudruzi mohou, jak jsou zvyklí z kolektivizace, aby svět byl následně s potvrzením očekávaných výsledků shovívavější a agentury tyhle informace Kremlu z jiné planety nechrlily, ale s ironickým úsměvem je přeskakovaly.

        • vanhorne

          "nám už dnes lépe, kdyby se Sověti zastavili v Užhorodu"

          Czeskoslovensko by nezazilo 40 let otroctvi! Na Ukraine by nebyla valka a nebylo by ani kremlobotu, kteri by oslavovali rudeho vraha Putina.Gen. Patton vedel co jsou Rusove zac, proto je chtel hnat zpatky tam kam patri, na vychod. Ale nazehleni priposerove mu zavideli jeho uspechy a nepovolili mu to. Ta jeho automobilova nehoda take smrdi a porad je zahalena tajemstvim, protoze existuji silna a opravnena podezreni, ze v tom mely pazoury Rude tajne sluzby.

          • no já jen doplním, že podle mě ten postup Amíků zarazil tehdy socan a konfident NKVD (v podstatě estebák, příměr k nacistickému gestapu, ono ostatně ne nadarmo si StB vybralo za sídlo po válce Petschkův palác, tedy totožné místo jako gestapo, jen se tam se soudruhy vystřídali...) Fierlinger, takový krásný stalinista..A reminiscence z opačné strany - opětovný příjezd sovětské armády ve 48. roce zastavil Slánský přeci, pak na to taky chudák dojel. Mohli jsme jet jako Západ podle Marshallova plánu obnovy ekonomiky po světových válkách, čímž odpovídám kolegovi pode mnou, neb telepatii spolu, jak vidno z jeho komentáře, nemáme. :) 

            A ještě zpět k těm Finům. Oni hlavně mají v živé paměti přelom 39. a 40. roku, kdy se Josip Vissarionovič zase jednou rozhodl expandovat do Země tisíců jezer (tento další bolševický idiotský plán ale dopadl tehdy neúspěšně), jako ve 20.letech 20. stol. třeba do Gruzie, kterou poprvé Sověti anektovali, hned po pádu samoděržaví v St. Petersburgu (výstřel Aurory při Velké říjnové socialistické revoluci, i když my nadšenci filmových parodií z Černých baronů víme, že to byl křižník Potěmkin :D )  1917. Soudruzi jsou vůbec neklidní v říjnových a únorových měsících - Vladimir Vissarionovič Putin - únor a Ukrajina, VŘSR říjen, anexe Gruzie únor 1920, to napadnutí Finska bylo připravováno taky v říjnu 1939, no a u nás ve 48. přeci odstoupila v únoru vláda, Beneš měl svolat podle Ústavy nové volby, ale místo toho předal moc de facto natěšeným komoušům. Demisi tam podal tehdy z těch buržoazních ministrů, jak jim říkali, i Jan Masaryk..

            Sověti jsou v té propagandě třeskutě vtipní, pokud v tom teda nežiješ. Naši mi vyprávěli, že měli chuť emigrovat v 60. letech, když viděli na obrazovce soudruha ze sovětského svazu, který přesvědčoval čs. spoluobčany, že nahříváním vemene (??) se mu podařilo rozdojit nějakého sovětského kozla. Mysleli si nejdříve, že je standardně navalený, jak soudruzi vedle té intelektové vyčpělosti obvykle bývají, ale on tím tématem žil prý pak ještě v letech dále, čímž asi překonal pěstitelské šlechtící úspěchy dalších východních mudrců Mičurina a Lysenka.

            A střih k soudruhům do čajny. Mao-ce-tung tam vyhlásil kampaň 100 květů - Ať 100 květů vzkvétá vůkol, ať spolu soupeří sta škol. Tento slogan vymýšlel patrně prý na pláži jako chudé dítě (to byl start každého pořádného svazáka, kterého pak vybudovala strana a pracující lid v rámci pětiletek a osvědčil se při budování třídní společnosti), kdy ryl klacíkem do písku své 1. třídní myšlenky, a to i za tmy, protože to byl už nadějný kádr, pochytal světlušky, přivázal je na ten klacík a mohl tak dumat i přes noc, jsme se dočetli v propagandistických knihách. Klement Gottwald zase chytil v bordelu syfilis. Těžko říci, jestli ho soudruh Putin v minulých měsících nenásledoval.

            Mám rád Palackého, protože byl prorokem, navíc Dějiny národa českého v Čechách a na Moravě = povinná četba. Ten už v 19.století prorokoval v jiné své knize - Radhostu, že komunismus by uvedl celé lidské pokolení k zhovadilosti právě obrácením Darwinovy myšlenky naruby :D

        • Gorobilypes

          Myslí že nebýt sovětů tak ty plky tady nepíšeš

  • mun.go

    Aktualizováno: Nehammer: Rozhovor s Putinem byl přímý a tvrdý, nebyla to žádná přátelská návštěva Autor: Tiscali.cz | Datum: 11. duben 2022 16:38  

    Nehammerova cesta za Putinem byla podle některých naivní Autor: Tiscali.cz | Datum: 12. duben 2022 10:29  

    Dva články na stejné téma. Možná by stačilo napsat Průběžně aktualizováno  ...

  • vanhorne

    Nevim jestli za Hitlerem posilali nejake vyjednavace v rukavichkach. Jiste vyjednavani se uskutecnila, ale Hitler mel zvlastni z pekla stesti a kazde takove vyjednavani prezil, bohuzel. S podobnou lidskou bestii Putinem, byse melo vyjednavat stejnym stylem. Mozna, ze se nejaci statecni vyjednavaci brzy najdou.

    https://i.ibb.co/Ks4Wq1D/Hang-him-high.png   Poveste ho vejs, at se houpa🤣

    • Gorobilypes

      Njn Rakušák :D

  • Měli bychom pomoct zachránit Ukrajinu před těmi zatracenými Rusáky. Jedna možnost by tu byla. 😯 Naše hrdinné mírové demogratycké voje by měly zabrat Podkarpatskou Rus a tu statečně bránit. Koneckonců stejně byla naše, než nám ji zapráskaný Rusák ukradl. 

    • Měli bychom tam poslat celou vládu a všechny generály a vyšší důstojníky, kterých je u nás 1800. Zakarpatská ukrajina nám nikdy nepatřila. To byl výsledek Masaříkovy politiky.

  • Aha, podle "některých?" Zase podivně identifikovaný zdroj. 

  • Jen, je někde výsledek, vyhlášení p. kancléře Nehammera ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit