Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mun.go

    Jo, jo, Markéta Pekarová / Adamová to má podobně. 

    Huawei? To nemáte iPhone? Markétě Pekarové se nelíbilo nahrávání na čínský mobil

    Patří k největším odpůrcům komunistické Číny a zastáncům Tchaj-wanu. 

    „Vtípkem“ na tiskové konferenci ale šéfka TOP 09 a předsedkyně Poslanecké sněmovny Markéta Pekarová Adamová (od letošního roku plat 274 800 korun) podle mnohých přestřelila. Na sociálních sítích se objevil úryvek, v němž se Markéta Pekarová Adamová podivuje, že si ji některý z novinářů nahrává na „čínský“ telefon Huawei, namísto aby prý raději používal iPhone. Záběru se ihned chytili představitelé opozice a začali ho sdílet.

    Pekarová už před lety veřejně upozorňovala na to, že podle Národního úřadu pro kybernetickou a informační bezpečnost může být používání softwaru od firmy Huawei rizikové kvůli enormnímu čínskému vlivu. Šéfka Poslanecké sněmovny aktuálně vyrazila na největší zahraniční cestu po Asii. Podnikatelskou misi na Tchaj-wan čítající přes sto lidí kritizuje část opozice kvůli nadměrným nákladům v době, kdy Češi platí za drahé energie a potraviny.

  • Asi mě to moc nepřekvapuje, znám plno lidí, co má něco od Applu. Já sama mám například iPhone, Macbook a teď nově i Apple Watch. Ty jsem ovšem kupovala z druhé ruky. Byly bez řemínku, tak díky tomu byly o něco levnější. Náhradní řemínky pro Apple watch ale není problém sehnat na internetu. Já jsem si nakonec koupila milánský tah a ten je super. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit