Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tomuto vlastně docela věřím. Být většinu času izolovaný někde na silnici musí být docela depresivní. Já sám se zrovna také dívám po nějaké práci, kde bych měl trochu více kontaktu s lidmi. Docela mě zaujalo toto: https://www.prace-naschleb.cz/ Myslím si, že to by mohlo být docela zajímavé zaměstnání.

  • mám depresi z toho jak těch pár převlíkačů co tady drží lidi u úst nechce pochopit ,že když lidem nezaplatí za práci tak nebudou peníze na služby a kruh se uzavírá .Nebo my snad někdo chce tvrdit že uklízečka v německé nemocnici za 800 E dělá více než naše uklízečka za 9tis. Náklady máme evropské ale platy pořád východoevropské .Řeči o tom že se mají stěhovat lidé za prací jsou mimo mísu. Už ani nemluvím o úsporách na stáří. A jako bonus důchod 9tisíc. To je loupež.Celý život živíte poslance senátory,flákače a pak dostanete míň než ten co v životě nepracoval.Bůh nemůže být , jinak by se poblinkal.
    • To je tím, že v BRD nikdy nevládli komunisti. U nás vládnou dodnes.
  • Od listopadu 1989 tento pojem neznám.
  • Nejlepší pelech je být strážcem majáku - však je taky o něj v pobřežních státech zájem, násobně převyšující volná místa.
  • Řidič autobusu nesmí udělat chybu - to je ta největší stresovka.

    Ten na snímku, co sjel do příkopu, spáchal trestný čin obecného ohrožení, pokud tedy ovšem neseděl ve voze sám...že bylo náledí, nikoho nezajímá, neměl jet...
    • I mistr tesař se utne. Ale dřív před převratem musel mít řidič autobusu minimálně dva roky na nákladu pak než mu dali autobus tak měsíc pod dohledem zkušeného řidiče a nejdřív dostával štreky kda pomalu nic nejezdilo.Dneska má papíry a daj mu linku kde hned vozí desítky lidí !!! No a ještě když udělá karambol a má zavinění tak to je tutová basa ! A co takovej "premier" zk-u-rví republiku ožebračí tisíce lidí ale je vysmátej !!!!!!!!!!!!!
  • Do listopadu 1989 tento pojem neznám.
    • Jistě, na stranickém školení vám to neříkali, za komunismu se o tom veřejně nemluvilo. Stejně jako se nemluvilo o tom kolik lidí zavraždili sadističtí StBáci, bachaři a primitivové z pohraniční stráže. Nebo kolik lidí bylo popraveno proto, že se "přiznali", jako např. dr. Horáková. Tu bestialitu komunistům nikdo neodpáře, byli horší než nacisti: Gestapo mučilo, aby se dovědělo pravdu, kdežto StB mučila proto, aby se dotyčný přiznal.
      • Hlupáčku mít dnes pohraniční stráž,která chránila naše hranice,tak se tady nemusíme bát migrantů.Za druhé PS byla ZVS,kterou neznáš a na dva roky.Já byl u jiného druhu vojska také dva roky.Dle tvého uvažování jsi asi mlád.Na stranické školení jsem nechodil,protože jsem nebyl v KSČ.Kdo pracoval a něco uměl tak se on i jeho rodina špatně neměl.Vem si prášek na hlavu a nepleť si pojmy s dojmy.Máš v tom zmatek,dojdi si na školení třeba k Štětinovi.Dřív KSČ a dnes demokrat jak víno.
        • Chytráčku, PS (pohraniční stráž) nechránila hranice proti nikomu ze západní strany, odtamtud nás nikdo neohrožoval. Lidé ze svobodného světa mohli přijet legálně, podle délky pobytu si tady museli vyměnit tvrdou měnu za Kč a přispět tak soudruhům devizami. V Bavorsku mohli lidé sbírat houby až u samých hranic, u nás se člověk nedostal blíž než 6 km od hranice a většinou ani to ne. Byla tam tři pásma, zátarasy z ostnatého drátu, dráty pod vysokým napětím A také tam měli psy, kterými nechali roztrhat mnoho „narušitelů hranic“, kteří chtěli odejít od nás do svobodného světa. Všechno hlídali ostřelovači na strážních věžích. Bylo to stejné jako v nacistických koncentrácích. Na to hlídání si soudruzi do PS vybírali převážně lehce manipulovatelné prosťáčky. A když PS zastřelil nějakého „narušitele hranice“, dostal za to opušťák a mohl odjet ožrat se a vyspat se s holkou.
          Ano, ZVS (základní vojenská služba) byla na dva roky a pak pravidelné povolávání záložáků na cvičení. Také jsem jako nečlen KSČ nechodil na stranické školení, ale musel jsem chodit na schůze ROH a tam nás soudruzi také školili. Já jsem také pracoval, celý život se učil a mohl se tak dostat nejen do "socialistických států", ale i do "kapitalistické ciziny". Ovšem sám, moje rodina se tam podívala až poté co tady chcípl komunismus. Volný čas jsem věnoval svému obydlí, zahrádce a tak jsme si také žili relativně slušně. Ovšem to jak si žili lidé na západ do Šumavy, s tím se to nedalo srovnat.
          Pokud jde o migranty, u nás jich naštěstí tolik není, nepočítám-li ruské agenty, kteří tady "pracují" v zájmu vělikogo vožďa Putina i jego tovariščej. Dnes je ovšem naše země součástí EU, budoucích USE, hranice jsou naštěstí průchodné a mají se tedy hlídat hranice tohoto státního celku. V daném případě např. v Řecku. To samozřejmě EU zanedbala. Pokud někdo z nás dvou v tom má zmatek, tak se obávám, že já to nejsem. Ten prášek na hlavu si vezmi sám, soudruhu, a přestaneš si plést pojmy s dojmy. A hlavně mě přestaň poučovat co mám dělat. Jsem už dost starý na to, abych se dokázal rozhodnout bez tvých rad. Štětinu neznám, ale znám "bývalé" členy KSČ vedené v seznamu konfidentů StB, kteří jsou nyní "demokraty" a zastávají vysoké funkce.

          A hlavně si nezapomeň naklikat pro sebe bodíky "souhlasí" a mně "nesouhlasí". *2*
          • Před sedmi lety zveřejnil český Úřad pro dokumentaci a vyšetřování zločinů komunismu výsledky svého pátrání, jež identifikovalo 280 obětí, které v letech 1948 až 1989 zemřely na hranicích s Rakouskem i Německem. Zastřeleno bylo 143 lidí, 95 zemřelo v elektrických zátarasech, 17 spáchalo sebevraždu z obav před zatčením a 11 utonulo. Po pěti lidech zemřelo při pokusu zdolat hranici vzduchem nebo při pokusu prolomit automobilem pohraniční zátarasy. Další zabila mina, jednoho roztrhal služební pes a jeden zemřel nejspíše na infarkt po zatčení.
            O život také přišlo 648 vojáků, o těch se moc nepíše, a to hlavně při neštěstích nebo při sebevraždách.

            Psi pokousali jednoho mladého Němce v roce 1986. Nebyli to žádní SUPi (samostatně útočící psí) ti byli v té době dávno zrušeni. Mladý chlapec utrpěl mnohočetná poranění, z nichž nejrozsáhlejší bylo skalpování hlavy. Tato poranění sama o sobě nevedla bezprostředně ke smrti. Zemřel na následky poúrazového šoku.
            Psi se využívají na ostrahu objektů naprosto běžně i v dnešní době a nikomu to nevadí!
            • Úřad pro dokumentaci a vyšetřování zločinů komunismu --- tahle zasivarna pro ty nejvetsi flakace a jejich cancy snad uz dokazala prekonat i svaz cesko sovetskyho kamaracoftu nebo jak se ta vsivarna nazyvala. Tam dela fakt elita statu . Mozna tak muslimskyho . Nekteri tam zamestnani uz se v ramci zvysovani kvalifikace uz dokonce naucili zrat priborem.
          • S U P - samostatně útočící pes
            Používali se psi, kteří nebyli vhodní pro službu z důvodu jejich bojácnosti. Bývali rozmístění na některých úsecích, které byly na konci zásahu hlídek z pevných stanovišť. Psi vbíhali do úseku po automatickém otevření kotce na základě signálu signální stěny. Vzhledem k tomu, že se úsek nacházel mezi plotem signální stěny a stěny DZ (drátěný zátaras), nemohli nikam utéct. Např. na Chebsku, za dobu jejich krátkého používání někdy v roce 1974, není znám ani jeden případ, kdy by psi někoho zadrželi. Spíše docházelo k pokousání psovodů, kteří se je snažili od sebe odtrhnout. Vzhledem k nákladům na údržbu kotců a nulové výslednosti byly kotce brzy zrušeny. Jako spolehlivější a účinnější bylo využití těchto "boudáků" uvázaných na vodícím lanku před ochranným oplocením na vzdálených úsecích, kde psi občas zaštěkali. Tím pádem nehrozilo ani případně přeběhnutí neovládaných psů na sousední území.
      • Že trochu pomučili Slánského, bylo jedině v pořádku, to byl zavilej bolševik, skalní blbec
        • Slánský a jeho poskoci tady zavedli fašistický teror ruského komunismu. A když vykonali špinavou práci, tak zřejmě podle zásady "čiň čertu dobře, peklem se ti odmění" byli čertem "odměněni" a popraveni.
      • Klikáček čapisral nesouhlasí, to se dalo čekat. *1*
        • Sakra. Zase jsem si naklikal a ono to nestačilo. Proč se mnou nikdo nesouhlasí? No jo, klikáček. A pak CCCP a komunisti. My havloidi máme těžký život *9*
          • Sprostota, nízkost, podlost, to jsou vlastnosti komunistů a jejich sympatizantů. Zřejmě podle hesla "k dosažení vytčeného cíle jsou vhodné jakékoliv prostředky" jak hlásal onen syfilitik, který trouchniví v myším oleji pod Kremlem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit