Přejít na výpis diskuzí
Nejdražší americká stíhačka je nebezpečná jen sama sobě
25.8.2015 | Miloš Krejčí
95 příspěvků
-
Ruská protivzdušná obrana je slabá, tvrdí bývalý šéf letectva Kornukov
ystémy S-300 vyvinuté v Sovietskom zväze majú podľa Kornukova veľké schopnosti, blíži sa však ich stiahnutie z prevádzky. "Ich životnosť nemôže byť predlžovaná natrvalo," povedal na tlačovej konferencii s tým, že ďalšia zložka protivzdušnej obrany, stíhacie lietadlá, sú v čoraz menej prevádzkyschopné pre nedostatok motorov a náhradných dielov
Generálplukovník vo výslužbe Anatolij Sitnov, ktorý mal v minulosti na ministerstve obrany na starosti obstarávanie zbraní, na tlačovej konferencii uviedol, že Rusko prišlo až o 300 kľúčových priemyselných technológií v letectve a protivzdušnej obrane. Ruský priemysel podľa neho čoraz viac zaostáva pri vývoji nových materiálov. -
F-35 není čmelák,takže nemít problémy při konstrukci prostě nejde,jako to nejde ani rusům při tom,když něco vyvíjí :-P :-P :-P. Spíš diskutujte soudruzi o tom,jak vám krachuje Čína :-D:-D:-D. Dlouho jste se ukájeli její ekonomikou a ono se ukazuje,že soudruzi okoukali systém čísel v Řecku :-D:-D:-D
-
-
já bych Čínu nepodceňovala,. myslím, že jen testuje své možnosti ovlivnit světový peněžní trh....
-
-
Kdo někdy letěl na Ruské vnitrostátní lince mi dá jistě za pravdu,že něco tak dobrodružného až sebevražedného se hned tak nikde nepodaří zažít.
-
-
Podle hlasů vidím,že pouze jeden letěl v Rusku,ostatní negativní hlasy beru s rezervou,KGB má prsty a hlavně oči všude,Rusko je holt nejlepší ve všech směrech i s tým svým prťavým-skoro-Ducem.Ale každopádně je tady docela sranda,až na pár opravdu smysluplných kometářů číst ty bláboly nevzdělaných rusofilů mně docela baví a jsem rád že u nás žije tolik pitomců,Ti moudří to aspon mají jednodužší i když srážka s blbcem je velmi nebezpečná,bohudík že zde je to jen verbální,oni jsou tak posraníí že nedokáží psát ani pod svým mailem ubožáci hrající si na chytráky.
-
-
no zdá se, že trpaslík jsi spíše ty, duševní určitě. Putin není malý ve své populaci a jako poválečný ročník je v Rusku běžné postavy.... to víš, jeho rodina dva syny ztratila, nezbohatla na zlodějinách po světě a otrocké práci...
-
-
Až budu chtít znát tvůj názor,tak ti ho řeknu.Přesně tímto způsobem jedná i putin ale tobě něco vysvětlovat je zbytečné,i Hitler takto začínal,tvůj mentální stav jasně ukazuje na to,že vidíš svět černobíle a Putin je tvůj jasný favorit.Mně je nějaký Putin u prd..le a tebe je mi líto.Já nebhajuji ani Ameriku ani Rusko,ba ani nikoho jiného,jsou to všichni parchanti jako politika sama o sobě,A tebe mám také víš kde?Až budeš koukat na svět jako globál a racionálně ozvi se.
-
Ta poslední věta je nedokončená :
nezbohatla na zlodějinách po světě a otrocké práci ale na ožebračování vlastního státu *1*
-
-
-
-
V tuto chvíli je Rusko schopné vzdorovat takovým zemím, jako Gruzie, ale nebude schopné vyhrát válku s Čínou nebo NATO,“ řekl nám Aleksandr Chramčikin, zástupce ředitele Institutu politických a vojenských analýz. „Co se týká jaderných zbraní, NATO je mnohem silnější, než Rusko, a jaderný arsenál Číny bude brzy stejně mocný, jako ruský. Pro Rusko nebude možné provést útočné operace proti členům NATO, protože síla ruské armády se značně snížila.
Je veřejným tajemstvím, že všechny poslední války začaly masivními leteckými útoky na nepřítele. Ruská protivzdušná obrana absolutně není připravena čelit takové hrozbě. Může chránit pouze velká centra v zemi, a to je vše. Na území od Irkutsku po Chabarovsk, což je 2,500 kilometrů, není ani jeden pluk protivzdušné obrany,“ řekl Chramčikin. -
Koukám,že rusofilové zase tady řádí a to většina z nich vůbec v Rusku nebyli a neví tudíž co obhajují.Ono už to de-fakto na celém světě stojí za prd až na malé vyjímky ale i ty to v blízké budoucnosti čeká.