Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

    Jako co si budeme povídat, obrazy aukce vyjdou nejspíš levněji. Na druhou stranu ale mít takový kousek doma, to prostě chcete. Jako třeba jen na týden, jen pro ten pocit, že to v té garáži je. Ostatně investice do aut mě hodně zajímají, i když teda jenom z pohledu diváka. Ale třeba auta Richarda Chlada nebo Filipa Turka jsou fakt top. :)  

  • No že by to teda byla taková pecka, aby stálo auto tolik peněz, to mi teda nepřijde. Mně se víc než tyto auta líbí ta obyčejná, praktická. Máme novou Octavii a s tou jsem spokojená. Hlavně, když mi manžel koupil parkovací kameru tady , tak už s ní zvládnu i v pohodě zaparkovat :-) .

  • milacekpublika

    Není to to auto Jamese Bonda z jednoho filmu, kde neměl Astona? Dohledal bych, ale píšu v rychlosti... Jinak já osobně na Mercedes Benz nedám dopustit. Za mě TOP značka. Měl jsem dva, oba dovežené z Německa. Perfektní stav. Jediné, co to chtělo, byl překlad auta do češtiny protože to druhé mělo z nějakého důvodu nastavenou lokalizaci pouze na Německo. Ale tak to je dneska otázka pár korun. :) 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit