Přejít na výpis diskuzí
Nejdřív autismus z očkování, pak chemtrails? S jakým bludem zas přijde ČT?
11.6.2015 | red
53 příspěvků
-
Tak si říkám, jestli jsme viděli stejný pořad. Viděl jsem to dvakrát (podruhé na Youtube) a pro mě, jako nezaujatého člověka vyplynul závěr, že hlavním problémem není to, že se očkuje, ale to, že se očkuje proti dvaceti až třiceti nemocem naráz. Bylo vysvětleno, že je to pro miminko poměrně velký nápor a navíc bylo upozorněno na nedostatečné testy kombinací některých vakcín v těchto mixech. V závěru bylo zmíněno, že se musí bojovat za odlišný přístup, tedy očkování proti třiceti nemocem klidně, ale aby to probíhalo postupně. V tom nevidím žádné bludy ani šarlatánství.
Teď mě doufám někdo nazve ortodoxním odpůrcem očkování, léčitelem a bůhví, čím ještě. -
-
a teď si představte, jaký nápor by pro takové neočkované miminko byl třeba záškrt, černý kašel, tetanus, žloutenka..... zlaté očkování, Já své děti nechala očkovat i vakcinami navíc neplacenými z pojištění - a nelituju
-
-
VŘELE S VÁMI SOUHLASÍM já jsem svého měsíčního chlapečka ještě navíc dobrovolně nechal očkovat proti klíšťatům (co natom že nevyleze z peřinky) nilské horečce a pro jistotu i proti zánětu vaječníků a rakovině děložního čípku..... *6* TEĎ UŽ SPÍM KLIDNĚ ještě zvažuju vakcínu proti aids sars ebole a pár dalších.....
-
-
hloupý vtip a nesměšný, asi nemáš měsíčního chlapečka, protože bys věděl, proti čemu je již z porodnice očkován. pokud máš ale dítě postižené, které nikdy z peřinky nevyleze, pak za očkování přoti klíšťovce nevyhazuj peníze a nikdy ho nepokládej na trávník.
Očkování proti ra,ovině děložního čípku začíná být doporučováno i pro chlapce kolem puberty, protože snad má chránit proto rakovice prostaty.
zbytek tropického očkování bys i ty rád podstoupil kdybys jel do těch oblastí.... -
-
se dá bojovat s hlupákem...jak jinak se ti mám bránit...?
-
-
Hele jakkoliv to zní ironicky, tak je to smutná pravda. Shodou okolností máme dvouměsíční holčičku a tohle téma je pro nás aktuální. U doktorky jsme dostali tři možnosti očkování, základní a pak dvě s doplatkem. Když jsem se zeptal na rozdíl, tak nám dala letáčky a ať se rozhodneme. Na letáčku mimo prázdných řečí a reklamních triků nic. Tak jsem hledal na internetu, co že to tomu našemu miminku za pár tisícovek navíc dopřát. No a dospěl jsem k tomu, že si můžu připlatit buď za ochranu nemocí, které se šíří po jiné části polokoule anebo věcí o kterých píšete a tedy ve svém věku nemá šanci se k nim dostat.
-
-
Takže se asi pořád nechápeme, že? Nebo mi chcete říct, že pokud by se vakcína rozložila do většího množství dávek a tedy i menších mixů a podávala by se postupně, tak by nefungovala?
-
-
jako že by každé děcko mělo své vlastní ministerstvo zdraviotnictví, které by sledovalo průběh vakcinace?
jdi se vycpat. Nikdo neprokázal škodlivost vícenásobného očkování a je li na tom dítě špatně, pak se očkování normálně rozloží, ale není to masový postup a je to tak v pořádku. I děti ze sociálně vyloučených lokalit, které kdoví jakou prevenci ještě někdy v životě podsoupí, odcházejí domů základně očkované .
nevím, proč by měla parta hystericků, kteří nevědí nicm rozhodovat o něčem tak podstatném, jako je očkování.
-
-
-
-
Televize kde je maskotem Kalousek,které platime koncesionářské poplatky a učinkuji v ní moderátoři typu Moravce a Jílkové,kteří neustále skačou tázaným do řečí a nenechají je domluvit,Bohdalová v hoby naší doby která tam kuňká,že se na to nedá dívát a podobně mezi ty nejsledovanější patřit nebude.
-
Drobet odbočím:
Rada ČT přišla s tím že by lidi měli platit i za PC,tablet nebo chytrý telefon.
Dám jim radu ať se udělají placeni jako HBO a pak uvidí ten zájem.Do roka skonči! -
nám stačí jakékoliv její zpravodajství, nikdy se ještě nestalo, že by se objektivitě jen přiblížila, ČT, kterou živíme. Třeba její zpravodajství o Ukrajině - a to je snad jediné plus - je tak zaujaté a poskytované přímo z USAzadku, že příchylnost lidí k Rusku rostě - co je moc, je příliš.
tak dementní pořady, které oba vysílá a to i Historie c.z. prá naučný pořad, s tím by soukromé TV brzy přišly na buben. -
-
no když je platí pan kníže a jeho strana co bys holka čekala že *13*
-
-
pokud vím, tak ČT platím i já a moc bych se divila, kdby senila platil poplatky...
-
-
-
Dokud bude Českou televizi řídit člověk dosazený ambasadorem USA, tak nebude její zpravodajství objektivní ani vyvážené.
-
-
Vidím, že Prorok byl také očkovaný, ale putinovským rudým sérem. *1*
-
-
Vidím, že mi Prorok potvrdil správnost mého názoru osmi kliky na klikajuščoj mašinke na služebně. *1*
P.S. Soudruh dnes pracuje pod krycím jménem "Prorok". *1*
-
-
-
nechápu, jak ještě dnes může existovat takový blbec, který popírá prospěšnost očkování . byl by tedy lepší, kdyby děti mřely na neštovice, dětskou obrnu, černý kašel, záškrt, TBC, tetenus, klíšťovou encefalitidu nebo žlouenku?
a důvody vzniku autismu nejsou zjištěny, patrně se jedná o genetickou anomálii, s očkováním ne á co společného. -
Průšvih je v tom, že díky medicíně, a tedy i díky očkování, přežívá na světě stále větší počet blbců :-DDD
-
Kdyby se chtěl člověk vyhnout nemocem tak by musel žít v uzavřeném skleníku.
Bakterie jsou všude. Stačí když někdo v MHD kýchne a hned na vás může
skočit bacil.
podívejte se na rohlíky a housky v obchodech. Kolik lidí si nevezme sáček a ohmatá je.
A my všichni to přesto jíme. -
-
Nevím, ale myslím, že totální sterilizace není ten nejleší směr. Na rohlíky bych se spíše koukl co obsahují a jejich pečení, předpékání a dopékání. Mým snem je ješětě si kousnout do rohlíku z 60-ých let. Tu vzpomínku na lahodnost cítím na jazyku ještě dnes.
Závěrem plně stojím za názorem, že globální farmaceutická monstra kvůli zisků jsou shopná ( snad i ochotná ) vytvářet podmínky pro lidské zdraví tak, aby měliy co nejvyšší zisky ( peníze jediný pánbu ). Stačí selské počty z toho co zveřejňují a jak se přesouvají, aby nás to na tuto myšlenku přivedlo.
A zdravotnictví - tam je základní problém kolik to doktorům sype na ruku. Pokud jsou problémy s odcházením lékařů do coziny, tak ať absolventi co odejdou do zahraničí zaplatí svá studia.
Činnost zdravotních pojišťoven je burcující. V médiích se pořádají sbírky na léčení některých pacientů, protože to pojišťovna neplatí. Na druhé straně platy a odměny menežmentu jsou nehorázné - to není závist, ale konstatování.
Pokud se týká sociální oblasti je mnoho důchodců ministerstvem doslova okrádáno, aby měly na monstrplaty a mohly vyživovat naše nepřízpůsobyvé a imigranty. -
no, ale Simčo, zase po pročtení tvých příspěvků (omylem) si zase pěkně zazvracíme.....
-
tak tak lidi jsou prasatka proto je treba ockovat obvzlast proti zloutence
-
-
Dobry den, clanek zverejneny na tiscali.cz odpovida soucasnemu stavu poskytovani mail sluzeb tohoto serveru. Skoda, ze sve sluzby za autismus a chemtrails tiscali nedopsalo. Byla by to dalsi motanice, stejne jako tento clanek. Kdo neveri, at si poridi na tiscali ucet. Nebude ho zajimat nic jineho, nez komunikace se zakaznickym centrem. Hledani a odesilani chybovych hlasek, ktere tiscali k oprave chyb potrebuje. Docela bych, spis nez clanky o ockovani, uvitala kritiku vlastnich sluzeb a snahu o jejich opravu. Ze je chyba v mem pocitaci je naprosto chybna hlaska ze strany tiscali, protoze posledni informaco z it centra verejne instituce znela: tak vy mate mail tiscali, nezlobte se, ale s temi jsou v posledna dobe problemy.
-
Vážená Ludmilo Hamplová, tady vůbec nejde o nějaké očkování, ale o problém, který způsobují celé společnosti nevědomí užiteční idioti, přesně takoví, jako jsi ty, Ludmilo. Celá realita je jedna velká konspirace, což si nyní lidé začínají uvědomovat. Jak hluboko klesla ČT, když vysílala ty vaše stupidní bludy celá desetiletí? Kolik škody jste napáchali na celé společnosti, když pod těžkou hypnózou utajujete fakta o realitě. Užiteční idioti typu Hamplové jsou ještě větší matrixové loutky než oběti jejich expertokratických bludů. Nyní se chováte jek zfanatizované stádo debilů, když si někdo dovolí nesouhlasit s vaším zesra.kovatělým názorem. Ve středověku jste to měli usnadněné, rovnou jste upalovali. Jediným posláním farmaceutických firem je udržovat lidi nemocné! To jsi nevěděla Ludmilo? Nejsi náhodou lékařka? Je mi s tebe na blití.