Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No jo. Dobes byl odejit od koryta, kde si blazene mlaskal a najednou nic, jen par set tisic kazdy mesic. Tak musi zalozit hnuti na podporu sportu a presvedcovat lidi, aby mu tam nasypali prachy, aby mel cim krmit svoje ucty v danovych rajich. Ja vim, jak ho z traumatu vylecit zcela spolehlive a nadobro. Povesit na nejblizsi lucernu a bude pokoj!!! *16* *16* *16*
  • Že zničil školství, tak z toho zřejmě trauma nemá. Nechal bych ho zaplatit všechny škody, které způsobil a potom bych ho zavřel a v base by mu spoluvězni udělali do pr d e l e pořádnou díru. *2*
  • Já mám zase trauma když vidím toho debilního bachaře. Měl by platit tu škodu na čerpání evropských fondů, kterou svou blbostí zavinil. A Klaus s Nečasem by se o to s ním měli podělit, protože ho tam tak dlouho drželi. Z fleku vyhodit Pospíšila, to ti lumpové uměli velmi dobře. Tak, ovečky, zase volte ODS, kde má Klaus stále své kmotry.
  • Ať jde makat mezi obyčejný lidí - oni ho z toho traumatu dostanou *1*
  • Hmm, tak ty máš trauma ?!?! Tak se zastav, a já tě ho dokážu vyléčit ! Už si nikdy nesedneš!
    • Tak to by potřeboval ze všeho nejvíc !!! Do hlavy mu toho pánbůh moc nenadělil a nepociťuje, že mu chybí půl mozku, tak kdyby mu chyběla i půlka p r d e l e , tak by se vůbec nic nestalo. Prostě všechno "napůl" !!!
  • Naivní pokrytecký Dobeš. Posloužil vládní koalici schvalovat to, co schváleno nemělo být v očekávání, že jej za to odmění. Sám přiznává, že aby nějak přežil snad až do důchodu v politice, zakládá svoje sdružení. Věřím, že dopadne podobně jako Karolína Peake se svým LIDEM v příštích volbách. Prostě dopadnou jako "sedláci u Chlumce". Patří to všem, kteří ani v politice nejsou korektní a kolaborují s každým i za cenu pouhých slibů. Nabízí se ještě další vysvětlení, že chudáček Dobeš to proklamuje pouze proto, aby zamaskoval odměnu, kterou dostal za svůj podraz na většině národa..
  • když se podívám jak se di ívám trauma z toho mám !!
  • To, že o tomto arcineúspěšném skřehotajícím neumětelovi prohlásil dědek "propiska",
    že je "nejlepší ministr školství", o něčem svědčí.
    Minimálně o tom, že se pomátl a je mimo realitu.
    • To chce klystýr - ale pořádnej !!!
  • Neber ůplatky a trauma je pryč vrať tu igelitku a ono se ti uleví. Akorát tě dárce nebude chválit.
  • Z Dobeše mělo 98 procent národa trauma, když dělal ministra školství. Přinejmenším by se měl lidem omluvit a nahradit ze svého škody, které na školství zanechal, o těch které se nedají ani penězma vyvážit raději nepíšu!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit