Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jojo, je to hrozný problém. Nicméně si nemyslím, že je normální a správné řešení to, že by se tyto 2 nemoce prostě celé "zapomenuli" a přestalo se dělat, jako že nejsou. Třeba i takový COVID nebo ischemie jsou reálná věc, která je potřeba léčit. Ať už klasicky, nebo třeba alternativně biomagem...

  • Pokud jsem správně pochopil,co nám Dr.Jordán říká,pak se jedná o výzvu k občanské neposlušnosti.To za stavu blízkému stavu nouze působí nebezpečně.Epidemie je realitou a její zlehčování může jen škodit a to jak lidem jednotlivě tak i fungování státu.

  • jo jo ve vězení napříč světem sedí všichni nevině a jsou abnormálně morální🙂 , to mi připomíná "já za to nemůžu pane soudce že mi ten chlápek během půl hodiny naběh pětadvacekrát na nůž a to byl tak hloupej že z toho patnáckrát smrtelně , s tim sem nemoh nic dělat jen ten nůž pevně držet"

  • Martinko,vidím,že jsi, vůči Babišovi idiosynkratický,proto je třeba abych tě upozornil na úplně novou a velmi překvapivou informaci z dnešního tisku=Babiš je morální! Nepochybně to teď změní tvůj kritický postoj,neboť to je informace,která je naprosto nová a dosud jsme o ní neměli nejmenší tušení.Autorem této novinky je sám Babiš a tudíž není možný žádný omyl.Teď můžeš v klidu přehodnotit svůj postoj a zařídit se ve volbách podle toho.



  •  já Dr.Václava Jordána znám osobně,je to velice charismatická osobnost,řadu let pracoval v Německu,ale neznám jeho práce.Jaké práce máte na mysli?

  • Prznitel mého nicku lže, jako když tiskne...

  • Toto je žvanil, který przní diskusi pod mým nickem.

    Byli na podzim vojáci US Army v Číně?

    Byli!!!!!!

  • Toto je žvanil, který przní diskusi pod mým nickem.

    Takovou pitomost bych nikdy nevypustil!

    "Vojáci US-Army v Číně" - to může napsat jen ...

  • HAHAHA, velké množství materiálu, těch pár kousků nestojí ani za odplivnutí natož děkovat!

    SARS do Číny zavlekli, na podzim, vojáci US Army!!!

  • konečně je vidět kdo komu fandí , už jste prokoukl kam nás táhne babiš a zeman ?Je jedno kdo začal výzkum ale pandemie se rozšířila z komunistické Číny !!!

  • Neskutečně trapná situace nastala ve čtvrtek 4.6.2020 v Poslanecké sněmovně. 

    Bolševická sebranka poslanců tzv. "vládní hlasovací koalice" - ANO, KSČM, ČSSD a SPD, neschválila poděkování Tchaj-wanu za to, že České republice dodal zdarma velké množství zdravotnických a ochranných pomůcek

    Toto je projev zbabělosti a ti poslanci nejsou nic jiného, než trapní sluhové Číny. 

    Předražené pomoci od hlavního vinníka pandemie SARS, způsobené virusem 2019-CoViD, vytvořeným v laboratořích vojenského institutu Číny ve Wu Chan - tomu servilně  klaněli na letišti Václava Havla. 

    Přitom právě Čína vytváří trvalý - a  velice intenzivní - tlak na politiky České republiky, kdy je nutí  k tomu, aby Tchaj-wan ignorovali. 

    Od čtvrtka 4.6.2020 je více, než zřejmé, že Čína už nemá ve své moci jen Pražský Hrad, ale má také většinu v Poslanecké sněmovně Parlamentu České republiky.

  • Už se zase přirovnává ke chřipce -- Čechům očividně otrnulo. Těším se, že při druhé vlně budeme mít Italský scénář, pak možná někteří lidé začnou víc používat mozek. V Čechách nebyla epidemie, to v myslích některých budí dojem, že nemoc není nebezpečná a opatření byla přehnaná. Bohužel jim nedochází, že právě toto je výsledek těch opatření.

    Nějakého velkého strachu jsem si nevšimla, plno lidí si stále není schopna po návratu z WC ani umýt ruce...

  • To, že neznáte MUDr Václava Jordána a jeho práce, které publikoval - je Váš problém...

  • Nejde o nakažlivost  -  ale o data, týkající se úmrtnosti na tu kterou chorobu. 

    V kontrastu s tím, jsou i peníze, vydané na publicitu toho, kterého problému

    a jeho řešení...

  • 支持敵人就是台灣人民的公敵,消滅第五縱隊人人有責,罷韓不是罷免團体的事?也不只是高雄人的事,請執政黨帶領人民消滅島內紅色代理人,也請全國人民注意誰在跟國民黨合作或支持親紅政客。你投票支持的人不要變成你在支持共匪統合,因為你挺的民進黨如果有挺國民黨?我說如果?國民黨又支持共匪?所以變成你在支持共匪。

  • Vendul

    Jistě, infarkt myokardu je silně nakažlivý... Ach jo. Až jednou budou lidi umět myslet samostatně a ne podle předžvýkaných názorů, bude na světě dobře.

  • Kdyby si raději  někteří diskutující  uvědomili význam zkratek: 

    - SARS (Severe Acute Respiratory Syndrome), = těžký, náhle vzniklý soubor příznaků 

    poruchy  dýchání

    - MERS resp. MERS - CoV  (Midle East Respiratory Syndrome Coorona  virus) = soubor 

    příznaků  poruchy dýchání původem ze Středního východu

    - 2019 CoViD (CoViD-19)  = v roce 2019 identifikovaný Co-rona  Vi-rus typu D

    - a používali terminologii, k tématu patřící, místo napadání ostatních diskutujících... 

    To, že novináři tyto zkratky používají nepřesně a promiscue, neznamená, že jejich terminologii musíme používat obecně!

  • a prolhanec dvě přezdívky tak okoun nebo rodrigo , asi si nenažraný jako papež a ještě máš vypoulený kukátka🙂🙂🙂tak aby sis  ten život nezpackal , ty můj věrný oponente a čtenáři , je vidět že moje příspěvky jsou pro tebe jak kumránské utržky.😇

  • CHACHACHACHA.Pěkně jsi to tady namastil.Všechno požaloval a naprášil.A ono nic.Nikdy se nic nestane.Sprostá lůza má holý zadek a hubu plnou blbých řečí.A tak to budeš mít až do konce svého zpackaného života.Krásný pocit, co?

  • nejvíc zabitejch má na svědomí stejně ta zubka s kosou🙂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit