Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tobro

    https://gloria.tv/post/CJXdHeNXhYaa2hod2Ji6SbEYS

    https://vk.com/public199284310?w=wall-199284310_45882

    https://gloria.tv/post/dtDBn7FqxfGd4cDbgpwXwG3yK

    Očkování? Nikoli, "vakcinace"; ani snad nechtějte vědět, jaké šmakulády dostáváte...

    Vyberte si sami, ještě stále můžete. Je to jen a jen na vás!

  • tobro

    "Bomba: V uveřejněných Fauciho emailech se nachází laboratorní popis a návod na výrobu první generace SARS-Cov-1 v podobě produkční metody výroby biologické zbraně s použitím sekvencí HIV a ptačího sarkom-viru způsobujícího rakovinu v kuřatech! Výzkum proběhl už v roce 2005 na univerzitě v Pensylvánii! V dalším emailu špičkový vědec a jeho kolegové upozorňují, že změny ve viru neodpovídají teorii o evolučním vzniku! Američané tak disponují již od roku 2005 programem pro syntetickou výrobu virů rodiny SARS-Coronavirus! " 

    Více zde: https://tinyurl.com/4naajmjt 

  • Tady když to čtu, děláte účet bez hostinského. Stále čekám "Všetko som zariadil, všetko vykonal, já, já, já". Pametajtě si to při volbách.

  • Hrátky s počty zemřelých jsou samozřejmě důsledkem programové vyprázdněnosti koalice SPOLU. Ekonomické programy ODS, lidovců i topky prostě a jednoduše nejsou kompatibilní, a tak se hledají „společná témata“ – střet zájmů Andreje Babiše, jeho trestní stíhání nebo „chaos v boji s COVIDem“. Pokud Fiala kritizuje počet zemřelých z „politických důvodů“ jako vinu vlády, lze z jeho názoru odvodit, že případná vláda ODS by měla lepší výsledek. A právě o tom lze velmi úspěšně pochybovat.  Fialův hyenismus je jen dalším „hřebíčkem do rakve“ volitelnosti koalice SPOLU. Petr Fiala je bezesporu slabý předseda a ODS na to doplatí možná i tím, že její poslanecký klub po volbách proti současnosti oslabí – na úkor „zachráněné“ topky a lidovců. Politický altruismus ODS je vskutku pozoruhodný.

  • tobro

    Očkování? Tak určitě... https://www.hlavnespravy.sk/po-znamych-novinaroch-najnovsie-zomrel-znamy-pravnik-44-po-tom-co-propagoval-ockovanie/2563986

    • Zkus  si vyguglovat zda se někdy stalo  že po očkování nikdy nezemřel žádný člověk a pokud to doložíš tak jsi  frajer, jinak je škoda ZDŠ -ky na tvůj intelekt. I kdyby jsi očkoval novorozence bez nemocí , tak nikdy nemůžeš vyloučit genetický defekt porodičích a předcích. U dospělého člověka je to oto hořší, protože má každý nějaké nemoci a různých stádíích. Stavět na tom odpor proti očkování může jen ......

  • Mě by zajímalo, proč někde dostávají potvrzení o očkování ve formě malé kartičky a já dostala certifikát na papíře A4, který budu muset všude tahat. BORDEL!!!

    • přihlásit se  a vytisknout/ uložit do telefonu, pc   nic jednoduššího

      ocko.uzis

    • ta je to ukryta tajne identifikace pro oznaceni pasientu kry dostali placebo systema a pro ty co dostali jed sdir mort 21 !!!!

      • Možná kdyby jsi poradil, tak by to bylo jednodušší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit