Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • USA byly opět zvoleny nejvýznamnější hrozbou pro světový mír v průzkumu v několika zemích světa. Stalo se tak již druhý rok po sobě. Antiamerický postoj nebyl zaznamenán pouze v nepřátelských zemích, ale také v mnoha zemích aliančních partnerů NATO.
    Globální průzkum prováděný každoročně institucemi Worldwide Independent Network a Gallup na konci roku 2014 potvrdil silnou nenávist vůči roli USA jako světového policajta. Občané ve více než 60 zemích dostali tradiční otázku: „Které země jsou podle vás největší hrozbou pro mír v dnešním světě?„
    USA je opět na špičce seznamu, celkově 27% dotázaných lidí věří, že je Amerika největším nebezpečím pro mír, což je o 3% více než v roce 2013. Pákistán je jako hrozba označován druhý v pořadí s 7% hlasů a je těsně následován Čínou s 6%. Afghánistán, Írán a Severní Korea skončily společně na čtvrtém místě s 5% hlasů. Hrozba USA byla nejvíce hodnocena na Blízkém východě a v Africe, tedy v oblastech v poslední době ovlivněných americkou vojenskou intervencí.
    Průzkum ukázal, že i Američané považují svou zemi za potenciální hrozbu, 17% z nich hlasovalo, že jsou USA hrozbou pro mír. V USA byl za největší hrozbu pro mír označen Írán (19%), po něm a Severní Korea (18%), Pákistán (12%) a Rusko (8%)
    V latinské americe se situace nezměnila, když Peru, Brazílie a Argentina označily USA jako nejnebezpečnější zemi.
    Po četných hrozbách úderem na Írán hlasovalo mnoho zemí pro Izrael jako hrozbu pro prosperitu. Maroko, Libanon a Irák označily Izrael za největší hrozbu pro mír.
    V průzkumu účastníci také odpovídali na otázku „Pokud byste mohl žít v jakékoliv zemi na světě, která by to byla?“ Přestože jsou Spojené státy označovány za hrozbu pro mír, tak u této otázky skončily v horních číslech s 10%, což je o 1% více než rok minulý.
    Rok 2014 byl dalším rokem klesající důvěry v americkou vládu a prezidenta Obamu. Průzkum od AP-NORC Center for Public Affairs Research ukázal, že 64% dotázaných si myslí, že politický systém v USA potřebuje „kompletně přepracovat.“ Navíc 72% Američanů věří, že vláda nemá schopnost řešit důležité problémy, kterým bude země čelit v roce 2015.
    • ... klidně jsi mohl napsat recept na vánočku, blbe, bývalo by to vyšlo nastejno :)))
  • Spojené státy jsou dnes špatně připraveny na konfrontaci s bývalým SSSR, Putinův Macchiaveliho génius hraje šachovou partii, kdežto Washington se musí spokojit s dámou.

    Jo a Semjon Gayínek se dnes zase rozkecal, có??? Zřejmě mají v gay clubu sanitární den!!!
    • Semjon jsi ty sám Ivane. Ty jsi tuhle postavičku totiž stvořil
      A to tak že jsi zkomolil moje jméno Simona.

      O Gay barech tu žvaníš jen ty takže budeš zřejmě znalec a jejich pravidelný návštěvník.
      Já jsem holka a tobě to vadí. I z toho je jasné že do Gay kategorie pastříš jenom ty Ivane.

      Na soudruha BTW - multinicka a podvodníka s hlasováním dále nereagujte,
      Snaží se jen po StBácku rozbít debatu a nahradit ji osobním napadáním
  • Irák Afgánistán Sýrie nejhorší země ohledně bezpečí? Kde jen soudruzi z USA udělali chybu? Nějak se ten vývoz demogracyje nepovedl...... *7*
  • Mírumilovnější než USSA byla i Hitlerova III. říše *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *8*
  • Když jsou USSA tak cool, tak proč...

    http://protiproud.parlamentnilisty.cz/duchovni-svet/1116-americky-sen-u-konce-70-milionu-obcanu-na-potravinovych-poukazkach-jiz-polovina-vsech-americanu-na-socialnich-davkach-globalni-zchudnuti-jako-restart-systemu.htm
    Americký sen u konce: 70 miliónů občanů na potravinových poukázkách!
    Již polovina všech Američanů na sociálních dávkách!
    Globální zchudnutí jako restart systému?
    *1* *1* *1* *1* *1* *1* *8* *11*
  • mírumilovnější než spojené státy jsou všechny státy,protože prašivci z jůesej jsou teroristé nejhrubšího zrna,bože jak já nenávidím USA
  • Chca, nechca, nejmírumilovnějším státem světa je Rusko:
    Jednoduchá a nevyvratitelná skutečnost — Vladimir Putin mistrně využil světových médií a stal se v konečném důsledku po třetí za sebou nejvlivnějším člověkem světa podle verze časopisu Forbes. Zatímco Obama řinčí svou šavlí, nasazuje Rusko tanky a letectvo.

    „Americký král je nahý, kdežto do půl těla vysvlečený Putin je na koni!!!"
    • Anketa v níž by ozbrojenci vyhrávali tytul mírumilovnosti je jistě na některém servru s příponou RU. Což není tento případ.
      Zejména když ten tvůj udatný Putler napadne neutrální stát což těm dvěma bandám opilců vynespo spravedlivé 150 a 152 místo mezi Somálskem, Pákistánem a ostatními kultůrními zeměmi. *1* *1* *1* *1*
  • Ničeho si neváží, uvedl v rozhovoru o imigrantech v Německu kuchař, který jim vaří

    I děti od malička kradou. Dítě jde už poněkolikáté pro chleba, tak je pošleme pryč, že už nemají nárok, tak alespoň ukradne kelímek, míchátko na čaj, cokoli je po ruce. Něco prostě musí odnést. A dospělé ženy, které chodí s dětmi pro oběd, spustí řev, počítají děti a využijí zmatku, aby ukradly jeden oběd navíc. Prostě pořád se snaží něco obejít. Nebo za sebe vysílají děti, protože těm se těžko něco odepírá. Udělají kukuč a myslí si, že jim všechno musíš dát. Ženské sedí v šátkách a koukají, jestli to vyjde. Já myslím, že by měli být doma, pomáhat tam a dělat. Můj příbuzný byl služebně delší dobu v Togu a popisoval, že je tam tak úrodná půda, že zasadíte proutek a za týden je z toho strom. Ale oni pořád tancují, zpívají, budou sloužit, ale ne samostatně pracovat.
    • Chtěl bych vědět,proč ty dva nesouhlasí s tímto článkem.Pokud nejste přičmoudlí jako oni a jste Češi,tak vám řeknu jděte do p......!
      Tento článek absolutně pravdivě popisuje skutečnost.
      Co vám zase vadí!
      Pokud patříte mezi pomatence typu-Halík,Dienstbier,John,Pánek atd.tak jste omluveni,vy za to nemůžete,vám pánbůh nas.... do řepy.
  • Semjon Gayínek o5 rozjíždí tapetovací firmu, holt je zase s rozumem v makakově řiti, chichichi!!!
    • Neprudíš ale Nudíš multinicku a podvodníku s hlasováním *15* *15* *15* *15* *15*
  • Už to sice není jako dřív, ale pořád patříme mezi nebírumilovnější země světa!!!
    Sakra, to jsem ale čtverák!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit