Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To ví většina českého národa, ale PSSSTTTT, nesmí se to říkat. A cizina se směje, včetně těch Čechů, kteří včas do ciziny utekli . *12* *12* *12* . Snad dějiny vše odhalí.
  • Příznivci Klause a ODS jsou většinou velmi zlí a sprostí lidé. Divím se, že to pan Pehe netušil
  • Na zbídačení této země mají svůj podíl všechny politické strany,které zde byly od údajné revoluce u moci.Proto je třeba všechny členy těchto stran,v budoucnosti soudit pro vlastizradu.Dnes už se řítíme ke státnímu bankrotu "plnou parou".Je třeba ,aby se národ proti lumpům znovu vyšlápl do ulic.Samet nechal doma.A místo toho koukal vykročit s pádným argumentem v ruce.
  • Pan Pehe, ani pan Klaus si nemají co vyčítat. Každý svým způsobem se podíleli na úpadku ČR. Horší je to, že většina národa tomu v opojení tzv. svobodou tleskala a zvonila klíči. Přeji všem krásný den.
  • Proč všude cpou to Pehe, co to vůbec je?
  • XX troubo! Za co dostal Klaus 2x medaili Za zásluhy od Putky? Kikina je na tom tak, jako
    slovenský Gašparovič, který tvrdí, že Velkomoravskou říši založili "starí Slováci". To museli
    být kokoti! Tehdejší "Slováci" nevěděli ani, že jsou Slované. O tom, jak se obyvatelé Horních
    zemí (název Slovenska jako součásti Uherského království) měli k novému státu - Republice
    československé, si přečti v knize Ferdinanda Peroutky "Budování státu", vyšo v roce 1992 v nakladatelství Lidových novin, tuším po 70 letech. Za nacismu a komunismu se takové věci
    nevbydávaliy. Zdar!
  • Klaus tím,že prosadil rozprodej státního majetku cizincům,položil základ současného zbídačení této země.
  • P. Pehe,to s tou kolaborací s EU,to není tak zlé! Ta aspoň vede k něčemu užitečnému.Ale není to určitě po chuti hradním pánům,kteří na vlastní kritiku nejsou vůbec zvyklí.Zatím tito pánové,včele s panem Klausem,jsou v pomyslné převaze,neboť " vyšší princip mravnosti "je jim pro kočku.Myslím si tedy,že je dobré a užitečné občas tyto euroskeptiky takto vyprovokovat.
  • Ne, jenom jste malý Napoleon. Tato kniha vám žádné struhy nepřinese. nemusím vaši knihu číst, stačí že znám vaše komentáře, dokonce dovedu odhadnout o čem bete mluvit. Ještě jsem se nikdy nespletla. Ať mluvíte o čemkoliv, vždycky to skončí kritikou Václava Klause. To už je ale obehraná deska a vaše špatně skrývaná nenenávist vůči Vaclavu Klausovi vás už dopředu diskvalifikuje jako seriozního autora.
  • To je vaš hloupost nebo účelová lež? Automobilku prodal Němcům Pithart a pak úspěšně pokračoval Zeman a oranžová mafie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit