Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro roce 1990 se ve společnosti zakořenil mýtus, že ministry nemusí dělat přímo člověk s technickými nebo odbornými předpoklady pro dané ministerstvo . Z mého pohledu to bylo jen uchopení moci a destrukce národního hospodářství za každou cenu, přitom jakýkoli ministr obrany USA vždycky ve své kariéře sloužil jako důstojník armády USA, včetně absolvování školy pro důstojníky. Takovým typickým výplodem polistopadových ministrů byl například ministr zemědělství Bendl, který mohl dělat s Parkanovou jakékoli ministerstvo.
    Pan Stropnický už přitom jako manažer byl ve Vinohradském divadle, které šlo s úrovní šupem dolu. Dříve byly všechny uvedené hry na vysoké úrovni a divadlo bylo beznadějně vyprodáno.
    Za jeho působení jsem měl tu čet se do divadla dostat na permanentku a mnohokrát jsem zažil, že lidé po přestávce z divadla odcházeli pro ubohost hlavně nově nastudovaných her.
    To, že někdo chce konečně schvalovat ministry s předpokládanými odborným a bezesporu manažerskými schopnostmi by nám vadit nemělo a neměli by jsme Zemana kritizovat z principu , ale jen za úplné hovadiny, které občas vypustí z úst.
    Z naší republiky se stává zem protkaná zákopy, kde bojují všichni proti všem díky neprosto hnusnému tlaku médií.
  • S prezidentovým postupem nelze než souhlasit. Dost bylo odborníků na všechno. *15*
  • milý Stropnický,
    kdyby jsi raději mlčel a nevyskakoval jako čertík z krabičky. Ve vztahu k AČR jsi stejně jako Karolina, já, 95% národa, nýmand ať se ti to líbí či ne. No pokazil jsi si renomé, lépe bylo mlčet a počkat si zda ministérium kultury , nebo zahraničí bude či ne. Tak až se ti zatáhne pupík, tak se ozvi v médiích ale nějak rozumně, tj, tak asi po vánocích.
  • to máš pravdu,že nejsi nýmand,ty jsi špatný herec,karierista,posluhovač komunistů do roku 89 a pak Havlův lokaj,který mu vlezl až do prdeele...jsi bezpáteřní zrůda,vypočítavej hajjzl a zmmrd toho nejtěžšího kalibru
  • Stropnický hele - ševče, drž se svého kopyta ...
  • To bylo keců od Babiše,jak chce stát řídit jako firmu a zatím to vypadá na řízení cirkusu,páč Stropnický nemá na obraně co dělat, možná kulturu nebo školství.......na nějaké pokusy tu není čas ani peníze!!!
    • Ministerstvo školství? To si upad, ne? Možná ministerstvo komediántů.
  • už toho napáchal dost není třeba mít takového člověka mministrem
  • Také souhlasím,že není žádný nýmand.Spíše má blízko k pořádnému ničemovi.
  • A vem si tam Žilkovou a Agátu. Ono je to asi jedno.
  • Vondra držitel modré knížky byl ministr na baterky nebýt agentem CIA tak by se jako nýmand nikam nedostal. Ať vyberou kolhokoli bude muset hlídat peníze a přihrávače na obraně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit