Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nadávat cikánům že jsou vyžírky to je k ničemu i když je to čistá pravda.Od státu si berou v soc.dávkách jen to co je jim velkoryse nabízeno ze zákona! A proto je třeba bojovat za změnu zákona. Je třeba zavést strop na soc.dávky na jednu rodinu bez ohledu na počet dětí a taky zavést strop v přispěvku na bydlení a energie tam stát nehorázně rozhazuje. Jinak toto zlenivělé etnikum nic nedonutí aby se vzdělávali,aktivně si hledali práci a taky si ji vážili.Já jako důchodce šetřím kde se dá abych přežil.Oni si mohou třeba topit elektřinou i na 40 stupňů kdy se jim zachce. Nemusí šetřit vodou ani plynem.Prostě vezmou faktůry na sociálku a ta jim to vše zaplatí!Je třeba taky pořádně umravnit podnikatelé co provozují ubytovny a určit jim strop na nájemném tak aby to neměli jako Klondyke.Budeme-li podporovat v rámci jakési pseudodemokracie jejich populační explozi tak se česko změní nikoliv v zemský ráj na pohled jak se zpívá v hymně ale ve zdevastovanou a na pohled odpornou zemi které se každý vyhne .
    • Ono by stačilo, kdyby se všem měřilo stejným metrem. Ne je zvýhodňovat kde to jde. Jinak je pracovat ani vzdělávat se nikdo nedonutí.
    • Cype z Ostravwy, v tom s tebou souhlasím.
  • U nás se zavedlo, že za rasistu je označen každý, kdo řekne cokoliv proti cikánům. Již by se s tím mělo skoncovat.Cikána i vietnamce považuji za sobě rovné- mohu vedle nich chodit, bavit se s nimi sedět s nimi u stolu v kavárně pokud se chovají jako normální lidé. Pokud však poukážu, že před domem mají smetiště, že z chodem a sklepa domu udělali WC, že do pozdních nočních hodin dělají hluk atd nebo nedej bůh bych zveřejnila a k tomu jmenovitě, že cikán něco ukradl, někoho přepadl, oloupil, zneužívá dávky a pod. to jsem rasistka? Podle současné vládní garnitury ano! Panu Havránkovi fandím.
    • Evo, souhlas. Je ale rozdíl mezi většinu cikánů a Vietnamců: Vietnamci jsou pracovití, prodávají v primitivních podmínkách a jsou tam "od nevidím do nevidím", jsou slušní a děti posílají do školy a snaží se integrovat. Cikáni, až na výjimky, jsou pravý opak.
  • Je jedno jak člověk vypadá. Lidi jsou lidi. Ale pokud se někdo chová jako dobytek tak je potřeba chovat se k němu jako k dobytku.
  • Celá cikánská otázka má v Čechách,na Slovensku,a asi i jinde jeden důležitej bod,A tím je Evropsá Unie v čele s Německem a ten říká "udržte je za každou cenu u Vás doma,MY JE NECHCEM!" A naše připosraná vládní mafie za těch pár eur udělá cokoliv aby EU vyhověla.Koho to zajímá že národ to sere,hlavně že za to něco je.A celá dělnická s tím udělá kulový,jen kecy . . .
  • Prosím Vás co je to za manipulaci....na fotce není zmiňovaný Havránek, ketrý je členem DSSS Olomouc ale Rom z Karviné. Pan M.F. je vážený podnikatel, ředitel stavební firmy a dlouhodobý předseda Sdružení Romů na Severní Moravě. Doporučuji stáhnout toto foto, protože se tímto vystavujete soudnímu postihu.
    • Máte pravdu jsem z karviné a taky ho znám.
    • prosím! reaguji pouze na Pána Havránka a né na foto!
  • Sakra, tak to klobouk dolů, získal vzdělání, zajímá se o moderní discipliny a sám o sobě říká, že je Cikán. Kéž by bylo víc takových.
    Jenom ten "obušková zákon" a "trest smrti" považuji za příliš extrémní a nesouhlasím s tím, i když a některé skutečné cikány je to jediný způsob jak je civilizovat.
    • Taky znám ty, kdo o sobě tvrdí, že jsou cikáni, ale živí se prací chovají se normálně.
      • Já znám jednoho, ten má trafiku. Jenže potíž je v tom, že takových je jeden ze sta! *7*
  • Vládli jsme tisíc let a monarchie se vyvíjela jako vše ale jedno bylo vyzkoušené za přestupek bylo pár napamětnou rákoskou nevyžíral obecní šatlavu a za vraždu byla šibenice.
  • Já znám dost cikánů, kteří se živí poctivě, když jim řeknete rom ,tak se ohradí, že jsou cikáni. Fakt ovšem je, že velká většina znich, se projevuje jako jejich předci, kteří byli z Indie vyhnáni.
  • Novida =-) a pak že to jsou nepřizpůsobivý.... a jak to jde... když se může přizpůsobit nejeden cikán nevidim důvod proč by se nemohli takhle chovat i ostatní... to jim jen stát dal do rukou trumf kterym se můžou bránit... jen tak dál dělnická strano fandim vám
    • ty Mikkeshka a cemu se mame jeste prispusobit?delnicke strane?a rosirovat jeste vedci nenavyst jako to dela tadyta starana,lidi jako jsou voni a jim pdobny bych poslal nekam na konec sveta bez jidla a piti aby jste zazili jako ti chudaci lidi kteri umiraji hladomorem a voni by vas presli ti vase rasisticky keci byly bysme vam spise vdecny mysto tadytech kecu a predsudku, delejte neco uzitecneho a ku prospechu vsech lidi zalozte si treba organizaci prace pro vsechny neznam roma ktery by nechtel pracovat ale bohuzel a to rikam z vlastni skusenosti jsem podnikatel a vedsinou bez prace a to stoho duvodu ponevac jsem clovek ktery chce myt stejny prava jako je mate vy aly mi je nemame!!! kdyz je cigan trosku na urovni za poctivou drinu koukate na nej jako na zlodeje,kdyz nam nabïzite praci vzdy nas vokradate a neustale ponizujete a delate z nas otroky ale vazeni tadyto uz nekdy musi skoncit!!! delate to nam celou vecnost vyd ktomu ste nas dohnali vy my starsi generace nam uz to bylo v celku jedno jak snami neustale nakladate ale dnesnim mladym ciganum ty uz hlavu pred vami neskloni jako sme to delali mi.Fandim mladym ledem se zdravym rozumem a bez predsudku
  • Pokud to myslí vážně a ne z populizmu, tak mu fandím...
    • vždyt je to k smíchu.
      výrokem jednoho cigoše se nic nezmění.
      snad si nemyslíte že je najednou ze dne na den někdo předělá.
      tam je to v krvi a genech,prostě maj to daný.nic se nezmění,fůrt stejná kolej. *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit